бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем за послужване

Како да добијете заем за послужване?

Заем за послужване е финансијски производ кој е на располагање на работниците во одредени компании. Овој вид на заем е наменет за финансирање на различни потреби на работниците, како што се плаќање на образование, купување на стан или куќа, плаќање на здравствени услуги итн. Заемот за послужване е популарен во многу земји, вклучувајќи ги и Бугарија.

За да добиете заем за послужване, прво треба да проверите дали вашата компанија нуди овој вид на финансирање.

Ако компанијата го нуди, следи да се запознаете со условите за заемот. Обично, условите за заемот за послужване се многу поједноставени во споредба со другите видови на заеми. За да добиете заем за послужване, обично не е потребно да имате добра кредитна историја, ниту да дадете гаранција за заемот.

Кога ќе ги исполните условите за заемот за послужване, следи да го поднесете барањето за заем.

Барањето за заем може да се поднесе онлајн или лично во банката. Кога ќе го поднесете барањето, банката ќе го процени вашето финансиско станување и ќе одлучи дали ќе ви одобри заем или не. Ако ви се одобри заемот, следи да го потпишете договорот и да го добиете заемот на вашата банкарска сметка.

Заемот за послужване е еден од најбрзите и наједноставните начини за финансирање на вашите потреби.

Овој вид на заем е популарен поради своите предности, како што се ниски каматни стапки, кратки рокови за исплата и лесни услови за добивање на заемот. Меѓутоа, заемот за послужване има и некои мани, како што се ограничените износи на заемите и ограничените намени на заемот. Во секој случај, заемот за послужване е еден од најдобрите начини за финансирање на вашите потреби, па затоа не би требало да го пропуштите овој вид на финансирање.

Услови за заем за послужване

Условите за заем за послужване можат да варираат во зависност од банката и компанијата каде што работите. Обично, условите за заемот за послужване се многу поједноставени во споредба со другите видови на заеми. За да добиете заем за послужване, обично не е потребно да имате добра кредитна историја, ниту да дадете гаранција за заемот.

Еден од најважните услови за заемот за послужване е да бидете вработени во компанијата најмалку една година. Ова е затоа што банките сакаат да бидат сигурни дека имате стабилна работа и редовни приходи. Покрај тоа, обично има ограничување на износот на заемот, кој може да биде до одреден процент од вашата плата.

Друг важен услов за заемот за послужване е рокот за исплата.

Обично, рокот за исплата е помалку од 5 години, што го прави овој вид на заем многу погоден за краткорочни потреби. Каматните стапки за заемот за послужване се обично ниски, што го прави овој вид на заем многу погоден за лични потреби.

Покрај тоа, условите за заемот за послужване можат да вклучуваат и други фактори, како што се годините на работа, висината на платата, кредитната историја итн. Во секој случај, пред да се одлучите за заем за послужване, треба да ги проучите условите на банката и да се уверите дека можете да ги исполните условите.

Заемот за послужване е еден од најпопуларните видови на заеми поради своите лесни услови за добивање и ниски каматни стапки. Меѓутоа, пред да се одлучите за заем за послужване, треба да ги проучите условите на банката и да се уверите дека можете да ги исполните условите. Во секој случај, заемот за послужване е еден од најдобрите начини за финансирање на вашите потреби, па затоа не би требало да го пропуштите овој вид на финансирање.

Предности и мане заема за послужване

Заемот за послужване има многу предности, но и некои мани. Една од најголемите предности на заемот за послужване е ниската каматна стапка. Каматните стапки за заемот за послужване се обично многу ниски, што го прави овој вид на заем многу погоден за лични потреби.

Покрај тоа, рокот за исплата на заемот за послужване е обично помалку од 5 години, што го прави овој вид на заем многу погоден за краткорочни потреби.

Заемот за послужване е многу лесен за добивање.

За да добиете заем за послужване, не е потребно да имате добра кредитна историја, ниту да дадете гаранција за заемот. Ова го прави заемот за послужване многу погоден за луѓе кои имаат проблеми со кредитната историја или немаат доволно гаранции за друг вид на заем.

Меѓутоа, заемот за послужване има и некои мани.

Еден од главните мани на заемот за послужване е ограничувањето на износот на заемот. Обично, износот на заемот е ограничен до одреден процент од вашата плата. Ова може да биде проблем за луѓе кои имаат потреба од поголем износ на заемот.

Покрај тоа, заемот за послужване има ограничени намени.

Заемот за послужване може да се користи само за одредени потреби, како што се плаќање на образование, купување на стан или куќа, плаќање на здравствени услуги итн. Ова може да биде проблем за луѓе кои имаат потреба од заем за друга намена.

Во секој случај, заемот за послужване е еден од најдобрите начини за финансирање на вашите потреби.

Меѓутоа, пред да се одлучите за заем за послужване, треба да ги проучите условите на банката и да се уверите дека можете да ги исполните условите. Во секој случај, заемот за послужване е многу погоден за лични потреби и може да ви помогне да ги финансирате вашите потреби на лесен и едноставен начин.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq