бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем срещу ипотека

Какво е заем срещу ипотека и как работи?

Заем срещу ипотека е вид кредит, който се предоставя срещу залог върху имот. Този вид кредит е много популярен в България и се използва от много хора, които имат нужда от по-голяма сума пари. Заемът срещу ипотека е подходящ за хора, които имат имот, който може да бъде заложен като гаранция за кредита.

Как работи заемът срещу ипотека? Когато човек иска да получи заем срещу ипотека, той трябва да предостави имота си като залог на банката или друга финансова институция. Сумата на кредита зависи от стойността на имота, който се залага. Обикновено банките предоставят заеми срещу ипотека до 80% от стойността на имота.

Това означава, че ако имотът струва 100 000 лева, може да се получи заем до 80 000 лева.

Заемът срещу ипотека има дълъг срок на погасяване, който може да бъде до 30 години. Това прави този вид кредит много удобен за хора, които имат нужда от по-голяма сума пари, но не могат да я погасят за кратък период от време. Погасяването на заема срещу ипотека се извършва чрез месечни вноски, които включват лихвата и основната сума на кредита.

Заемът срещу ипотека е подходящ за хора, които имат нужда от по-голяма сума пари за покупка на имот, ремонт на къща или за други цели. Този вид кредит е много удобен, защото имотът, който се залага като гаранция, позволява на банката да предостави по-ниска лихва и по-дълъг срок на погасяване. Заемът срещу ипотека е подходящ и за хора, които имат лоша кредитна история, защото имотът, който се залага като гаранция, намалява риска за банката.

В следващият оdlomak ще разгледаме как да получите заем срещу ипотека.

Как да получите заем срещу ипотека?

Как да получите заем срещу ипотека? За да получите заем срещу ипотека, трябва да изпълните няколко условия. Първо, трябва да имате имот, който може да бъде заложен като гаранция за кредита.

Второ, трябва да имате стабилни доходи, които да покриват месечните вноски за погасяване на кредита. Трето, трябва да имате добра кредитна история, за да увеличите шансовете си за одобрение на заема.

За да получите заем срещу ипотека, трябва да се обърнете към банка или друга финансова институция, която предлага този вид кредит. Трябва да представите документи за имота, който ще заложите като гаранция, както и документи за доходите си и кредитната си история.

Банката ще извърши оценка на имота и ще провери вашата кредитна история, за да реши дали да ви одобри заема.

При получаване на заем срещу ипотека, трябва да имате предвид, че ще трябва да платите такси и такси за оценка на имота. Тези разходи могат да бъдат значителни, затова е важно да ги включите в разходите си при калкулиране на месечните вноски за погасяване на кредита.

Заемът срещу ипотека може да бъде получен и от хора, които вече имат ипотека върху имота си.

Това се нарича рефинансиране на ипотеката и позволява на хората да получат по-ниска лихва и по-дълъг срок на погасяване на кредита. Рефинансирането на ипотеката може да бъде полезно за хора, които искат да намалят месечните си разходи или да получат по-голяма сума пари за други цели.

В заключение, за да получите заем срещу ипотека, трябва да имате имот, стабилни доходи и добра кредитна история. Трябва да се обърнете към банка или друга финансова институция, която предлага този вид кредит, и да представите необходимите документи. Заемът срещу ипотека може да бъде полезен за хора, които имат нужда от по-голяма сума пари за покупка на имот или за други цели.

Какви са предимствата и недостатъците на заема срещу ипотека?

Какви са предимствата и недостатъците на заема срещу ипотека? Заемът срещу ипотека има много предимства, но и някои недостатъци, които трябва да се имат предвид.

Предимствата на заема срещу ипотека включват по-ниска лихва и по-дълъг срок на погасяване на кредита. Това прави този вид кредит много удобен за хора, които имат нужда от по-голяма сума пари, но не могат да я погасят за кратък период от време. Заемът срещу ипотека е подходящ и за хора, които имат лоша кредитна история, защото имотът, който се залага като гаранция, намалява риска за банката.

Друго предимство на заема срещу ипотека е, че може да бъде използван за различни цели. Хората могат да използват заема срещу ипотека за покупка на имот, ремонт на къща или за други цели. Това прави този вид кредит много удобен за хора, които имат нужда от по-голяма сума пари за различни цели.

Недостатъците на заема срещу ипотека включват риска от загуба на имота, който е заложен като гаранция.

Ако не успеете да погасите кредита, банката може да използва заложения имот за погасяване на дълга ви. Това може да доведе до загуба на имота и да оставите без дом.

Друг недостатък на заема срещу ипотека е, че може да бъде трудно да се получи одобрение за кредита. Банките изискват добра кредитна история и стабилни доходи, за да одобрят заема срещу ипотека. Това може да направи този вид кредит труден за хора, които имат лоша кредитна история или не могат да докажат стабилни доходи.

В заключение, заемът срещу ипотека има много предимства, но и някои недостатъци, които трябва да се имат предвид. Този вид кредит е подходящ за хора, които имат нужда от по-голяма сума пари за различни цели, но трябва да бъдат внимателни при избора на кредитора и да се уверят, че могат да погасят кредита в срок.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq