бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем с лошо цкр

Како да добиете заем со лош кредитен резултат

Како да добиете заем со лош кредитен резултат

Добивањето на заем со лош кредитен резултат може да биде предизвик, но не е невозможно. Постојат алтернативни начини за добивање на финансиски средства, дури и со лош кредитен резултат. Еве неколку совети за добивање на заем со лош кредитен резултат:

1. Потрага за алтернативни начини за добивање на финансиски средства

Ако имате лош кредитен резултат, можеби ќе треба да потрагате за алтернативни начини за добивање на финансиски средства.

Некои од алтернативните начини вклучуваат заеми од пријател или роднина, кредити од микрофинансиски институции или заеми од онлајн платформи за заеми.

2. Подобрување на кредитниот резултат

Ако имате лош кредитен резултат, можеби ќе треба да работите на подобрување на кредитниот резултат пред да аплицирате за заем. Ова може да вклучува плаќање на долгови, редовно плаќање на рати за кредити и кредитни картички, како и избегнување на нови долгови.

3. Користење на застапник

Ако имате лош кредитен резултат, можеби ќе треба да користите застапник за да добиете заем.

Застапникот може да биде некој кој има добар кредитен резултат и е спремен да гарантира за вас. Ова може да ви помогне да добиете заем со лош кредитен резултат.

4. Истражувајте различни опции за заеми

Кога аплицирате за заем со лош кредитен резултат, можеби ќе треба да истражите различни опции за заеми. Некои од опциите вклучуваат заеми со високи каматни стапки, заеми со залог или заеми од онлајн платформи за заеми.

Важно е да ги истражите сите опции и да одберете најдобрата за вас.

5. Бидете реални

Кога аплицирате за заем со лош кредитен резултат, бидете реални за вашите очекувања. Можеби нема да добиете заем со истите услови како некој со добар кредитен резултат. Важно е да бидете спремни да платите повисока каматна стапка или да имате помалку опции за избор на заем.

Ризици и предности на заем со лош кредитен резултат

Ризици и предности на заем со лош кредитен резултат

Добивањето на заем со лош кредитен резултат може да биде ризично, но и да има свои предности. Еве неколку ризици и предности на заем со лош кредитен резултат:

Ризици:

1. Високи каматни стапки

Кога аплицирате за заем со лош кредитен резултат, можеби ќе треба да платите повисока каматна стапка. Ова може да значи дека ќе платите повеќе пари за заемот во долгорочен период.

2.

Ризик од дополнителни долгови

Ако не можете да го платите заемот со лош кредитен резултат, можеби ќе завршите со дополнителни долгови. Ова може да го зголеми вашиот кредитен резултат и да го направи уште поголем проблем.

3. Ограничени опции за заеми

Кога имате лош кредитен резултат, можеби ќе имате помалку опции за избор на заем. Ова може да значи дека ќе треба да се задоволите со заем со посебни услови или да не можете да добиете заем воопшто.

Предности:

1.

Добивање на финансиски средства

Добивањето на заем со лош кредитен резултат може да ви помогне да ги покриете вашите финансиски потреби. Ова може да ви помогне да ги платите долговите или да ги финансирате важните проекти.

2. Подобрување на кредитниот резултат

Ако го платите заемот со лош кредитен резултат во рокот, тоа може да ви помогне да го подобрите вашиот кредитен резултат. Ова може да ви помогне да добиете подобри услови за заеми во иднина.

3.

Решавање на краткорочни финансиски потреби

Заемот со лош кредитен резултат може да ви помогне да ги решите краткорочните финансиски потреби. Ова може да ви помогне да ги платите неочекуваните трошоци или да ги финансирате важните проекти.

Важно е да ги разгледате сите ризици и предности на заем со лош кредитен резултат пред да одлучите да аплицирате за заем. Треба да бидете реални за вашите очекувања и да одберете најдобрата опција за вас.

Алтернативни начини за добивање на финансиски средства со лош кредитен резултат

Алтернативни начини за добивање на финансиски средства со лош кредитен резултат

Ако имате лош кредитен резултат, можеби ќе треба да потрагате за алтернативни начини за добивање на финансиски средства. Еве неколку алтернативни начини за добивање на финансиски средства со лош кредитен резултат:

1. Заеми од пријател или роднина

Ако имате пријател или роднина кој е спремен да ви помогне, можеби ќе можете да добиете заем со лош кредитен резултат.

Ова може да биде добра опција, бидејќи може да имате помалку услови и каматни стапки.

2. Кредити од микрофинансиски институции

Микрофинансиски институции обезбедуваат кредити на луѓе кои не можат да добијат заеми од банките. Ова може да биде добра опција за добивање на финансиски средства со лош кредитен резултат.

3.

Заеми од онлајн платформи за заеми

Онлајн платформите за заеми обезбедуваат заеми на луѓе со лош кредитен резултат. Ова може да биде добра опција, бидејќи може да имате повеќе опции за избор на заем и помалку услови.

4. Кредитни картички за лош кредитен резултат

Некои банки обезбедуваат кредитни картички за луѓе со лош кредитен резултат.

Ова може да биде добра опција, бидејќи може да имате повеќе опции за избор на кредитна картичка и да го подобрите вашиот кредитен резултат.

5. Заеми со залог

Заемите со залог може да бидат добра опција за добивање на финансиски средства со лош кредитен резултат. Ова може да биде добра опција, бидејќи може да имате помалку услови и каматни стапки.

Важно е да ги истражите сите опции за добивање на финансиски средства со лош кредитен резултат и да одберете најдобрата опција за вас. Треба да бидете реални за вашите очекувања и да ги разгледате сите ризици и предности на секоја опција.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq