бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Заем

В какви ситуации е добре да вземете заем?

Вземането на заем е често срещана практика при моментни финансови проблеми или пък нужда от допълнителни средства за определена покупка или инвестиция. Тази практика може да ви помогне, ако сте изпаднали в затруднение поради забавена заплата от страна на работодателя или някаква друга причина. Възможно е да се възползвате от нея и при наличие на стари задължения, чийто срок за погасяване вече изтича. Както и ако искате да инвестирате в дома си или в своето професионално развитие.

Най-важното при вземането на заем е да бъдете сигурни, че наистина можете да си го позволите. Или казано по друг начин, да сте уверени, че няма да имате проблеми с последващото връщане на взетата сума плюс начислените върху нея лихви. Внимавайте с размера на кредита, за който имате намерение да кандидатствате. Той трябва да е достатъчен, за да покрие настоящите ви нужди, но в същото време не бива да се насочвате към прекалено големи суми, които не отговарят на финансовите ви възможности.

Кои са главните опции за заем пред вас?

Преди да разгледате конкретни оферти, трябва да си изясните точно от каква сума имате нужда. Ако става въпрос за сравнително малка сума, би било логично да се насочите към офертите за бърз заем до заплата. Тази опция е предвидена за потребителите, които желаят да използват кредита за покриване на текущи разходи, като например разходи за храна или за битови сметки. Подобен кредит се усвоява бързо и впоследствие се връща във възможно най-кратки срокове.

В случай, че имате нужда от по-големи суми, тогава бихте могли да разгледате наличните оферти за бърз заем на месечни вноски. Те са предназначени именно за потребителите, които имат по-сериозни финансови нужди. Потребителите, които трябва да покриват определени стари задължения или пък желаят да реализират инвестиция в дома си или в професионалното си развитие. Имайте предвид обаче, че за погасяването на подобен тип кредити ще ви трябва по-дълъг период от време (в рамките на който ще ви се налага да плащате уговорените месечни вноски).

Възползвайте се от нашите изгодни оферти за бърз заем!

Предлагаме ви изгодни оферти за бърз заем, с които напълно ще удовлетворим потребителските ви нужди и изисквания. При нас кандидатстването става максимално бързо и лесно, като за целта е необходимо само да попълните един стандартен онлайн формуляр. Онлайн формуляр, съдържащ основно данни от личната ви карта, като например имена, ЕГН, номер на документа за самоличност, адрес и т. н. След като ни изпратите кандидатурата си, ние ще се погрижим да ви върнем отговор почти веднага. Ако сте одобрени, можете да получите парите по сметката си дори в рамките на същия ден.

Два са базовите ни оферти за бърз заем, измежду които можете да избирате. Офертата ни за бърз кредит до заплата дава възможност за отпускане на суми между 50 и 1000 лева със срок за погасяване от 5 до 45 дни. Що се отнася до предложението ни за бърз кредит на месечни вноски, там отпусканите суми са от 400 до 6000 лева, докато сроковете за погасяване – от 2 до 12 месеца.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq