бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Закон за кредитните институции

Законът за кредитните институции е ключов документ за регулиране на дейността на банките и другите финансови институции, които предоставят кредити. Той определя правилата, които трябва да спазват кредитните институции при предоставяне на финансови услуги, за да защитят интересите на клиентите и да гарантират стабилността на финансовата система като цяло.

Законът за кредитните институции в България определя реда и условията за получаване на разрешения за осъществяване на банкова дейност, за въвеждане на нови продукти и услуги, за предоставяне на кредити, за издаване на кредитни карти и други. Също така законът регулира и взаимоотношенията между кредитните институции и техните клиенти, като определя минималните изисквания за информация, която трябва да бъде предоставена на клиентите за продуктите и услугите на банките.

Един от най-важните аспекти на закона за кредитните институции е неговото значение за защита на правата на потребителите. Законът изисква кредитните институции да предоставят на клиентите ясна и точна информация за условията на кредитите, така че те да могат да вземат информирано решение за тяхното финансиране. Кредитните институции също са задължени да следят финансовото състояние на клиентите си и да им предоставят консултации и съвети, когато е необходимо.

Кредитните институции също така са задължени да изпълняват определени правила и процедури при одобряване на заявки за кредити. Те трябва да провеждат задълбочени проверки на финансовото състояние на клиентите си, като използват различни кредитни оценки и модели за прогнозиране на риска. Това им помага да гарантират, че кредитите, които предоставят, са безопасни и стабилни за цялата финансова система.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq