бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Златна карта уникредит

Какво представлява Златната карта Уникредит и какви са нейните предимства?

Златната карта Уникредит е кредитна карта, предлагана от Уникредит Булбанк. Тя е предназначена за клиенти, които търсят удобство, гъвкавост и разнообразие от предимства.

Златната карта Уникредит е изключително полезна за хора, които често използват кредитните карти и имат нужда от допълнителни услуги и привилегии.

Едно от основните предимства на Златната карта Уникредит е възможността за гъвкаво и удобно плащане. Картата предлага възможност за използване на кредита на разсрочено плащане, което позволява на клиентите да разплащат покупките си на удобни месечни вноски. Това е особено полезно за големи покупки или неочаквани разходи, които могат да се разпределят на по-дълъг период от време.

Освен това, Златната карта Уникредит предлага и допълнителни услуги и привилегии, които правят използването на картата още по-изгодно.

Картата предлага програма за натрупване на бонус точки, които могат да бъдат използвани за покупки или за различни предложения и отстъпки. Клиентите могат да се възползват и от специални оферти и намаления в партньорски магазини и заведения.

Златната карта Уникредит предоставя и допълнителни гаранции и защита.

Клиентите имат възможност да получат застраховка срещу изгубена или открадната карта, както и застраховка срещу непредвидени събития, като болест, несъстоятелност или загуба на работата. Това осигурява допълнителна сигурност и спокойствие при използването на картата.

В заключение, Златната карта Уникредит е изключителна възможност за клиентите да се възползват от гъвкавостта и предимствата на кредитните карти. Тя предлага удобство, разнообразие от услуги и привилегии, както и допълнителна защита и сигурност. За да се възползвате от тези предимства, е необходимо да кандидатствате и да отговаряте на определени условия, които ще разгледаме в следващия параграф.

Как да получите Златна карта Уникредит и какви са условията за кандидатстване?

За да получите Златна карта Уникредит, трябва да изпълните определени условия и да следвате процеса за кандидатстване. Картата е достъпна за клиенти на Уникредит Булбанк, които отговарят на определени критерии.

Един от основните условия за кандидатстване за Златна карта Уникредит е да бъдете пълнолетен и да имате постоянен доход. Това може да бъде заплатна, пенсия или друг вид редовен доход. Освен това, трябва да имате добра кредитна история и да не сте в забава с плащанията си.

За да кандидатствате за Златна карта Уникредит, можете да посетите най-близкото отделение на Уникредит Булбанк или да изпратите онлайн заявка през техния уебсайт. Трябва да попълните апликационна форма, която включва информация за вас, вашия доход и финансово състояние.

Също така, ще трябва да предоставите документи, които потвърждават посочената информация, като например заплатни ведомости или банкови извлечения.

След като подадете заявката, банката ще я разгледа и ще ви уведоми за резултатите. В случай че заявката ви бъде одобрена, ще получите Златна карта Уникредит и ще можете да я използвате според своите нужди и предпочитания.

В заключение, Златната карта Уникредит е достъпна за клиенти на Уникредит Булбанк, които отговарят на определени условия. За да кандидатствате, трябва да бъдете пълнолетен, да имате постоянен доход и добра кредитна история. Можете да подадете заявка в най-близкото отделение на банката или през техния уебсайт. След одобрение, ще получите Златна карта Уникредит и ще можете да се възползвате от предимствата и услугите, които тя предлага.

Как да използвате Златната карта Уникредит за максимална полза и какви са допълнителните услуги и привилегии, които предлага?

Златната карта Уникредит не само предоставя удобство и гъвкавост при плащанията, но и осигурява допълнителни услуги и привилегии, които могат да бъдат използвани за максимална полза.

Една от допълнителните услуги, които предлага Златната карта Уникредит, е програмата за натрупване на бонус точки. При всяка покупка, клиентите получават определен брой точки, които могат да бъдат използвани за покупки в партньорски магазини или за специални предложения и отстъпки. Това позволява на клиентите да спестят пари и да се възползват от допълнителни привилегии.

Освен това, Златната карта Уникредит предлага и различни допълнителни услуги, които могат да бъдат използвани за максимално удобство и комфорт. Например, клиентите могат да се възползват от услугата “Купи сега, плати по-късно”, която позволява разсрочено плащане на покупките без лихви и такси. Това е особено полезно при големи покупки или неочаквани разходи, които могат да се разпределят на по-дълъг период от време.

Златната карта Уникредит предлага и допълнителни гаранции и защита.

Клиентите могат да се възползват от застраховка срещу изгубена или открадната карта, която ги предпазва от непредвидени разходи и злоупотреби с картата. Освен това, картата предоставя и застраховка срещу непредвидени събития, като болест, несъстоятелност или загуба на работа. Това осигурява допълнителна сигурност и спокойствие при използването на картата.

В заключение, Златната карта Уникредит предлага не само удобство и гъвкавост при плащанията, но и допълнителни услуги и привилегии, които могат да бъдат използвани за максимална полза. Клиентите могат да се възползват от програмата за натрупване на бонус точки, различни допълнителни услуги и защита, които ги предпазват и осигуряват допълнителна сигурност. Това прави Златната карта Уникредит изключително полезна и изгодна за клиентите.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq