бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Изи кредит софия

Како да добиете Изи кредит софия?

Како да добиете Изи кредит софия?

Изи кредит софия е брз и лесен начин да добиете пари за вашите потреби. За да го добиете, прво треба да одете на веб-страницата на Изи кредит софия и да се регистрирате. Регистрацијата е брза и лесна, потребно е само да внесете вашите лични податоци и да креирате корисничко име и лозинка.

Откако ќе се регистрирате, треба да го пополните онлајн образецот за заем. Во образецот треба да го наведете износот на заемот и периодот на враќање на заемот.

Изи кредит софия ќе ви даде одговор за вашата апликација во рок од неколку минути.

Ако вашата апликација е одобрена, парите ќе бидат префрлени на вашата банковна сметка во рок од 24 часа. Изи кредит софия е достапен за сите граѓани на Бугарија кои имаат банковна сметка и кои се стари 18 години или повеќе.

Изи кредит софия е брз и лесен начин да добиете пари за вашите потреби. Регистрацијата е брза и лесна, а апликацијата е лесна за пополнување. Ако имате било какви прашања, можете да се обратите до Изи кредит софия преку телефон или е-пошта.

Услови за Изи кредит софия

Услови за Изи кредит софия

Изи кредит софия е достапен за сите граѓани на Бугарија кои имаат банковна сметка и кои се стари 18 години или повеќе. Односно, за да можете да аплицирате за Изи кредит софия, треба да имате банковна сметка во Бугарија и да сте стари 18 години или повеќе.

Изи кредит софия има неколку услови за заемот.

Првиот услов е да имате стабилни приходи. Ова значи дека треба да имате редовни приходи од работа или друг извор на приходи. Вториот услов е да имате добра кредитна историја.

Ова значи дека треба да имате добра кредитна историја и да не сте имале проблеми со враќање на заеми во минатото.

Третиот услов е да го пополните онлајн образецот за заем со точни информации. Ова значи дека треба да ги наведете точните информации за износот на заемот и периодот на враќање на заемот.

Ако дадете неточни информации, вашата апликација може да биде одбиена.

Изи кредит софия има конкурентни услови за заемот. Износот на заемот може да биде од 100 до 5000 лева, а периодот на враќање на заемот може да биде од 3 до 24 месеци. Каматната стапка е конкурентна и зависи од износот на заемот и периодот на враќање на заемот.

Изи кредит софия е достапен за сите граѓани на Бугарија кои ги исполнуваат условите за заемот. Ако имате било какви прашања за условите за заемот, можете да се обратите до Изи кредит софия преку телефон или е-пошта.

Предности на Изи кредит софия

Предности на Изи кредит софия

Изи кредит софия е брз и лесен начин да добиете пари за вашите потреби. Една од главните предности на Изи кредит софия е што процесот на аплицирање е брз и лесен. Регистрацијата е брза и лесна, а апликацијата е лесна за пополнување.

Одговорот за вашата апликација е брз, што значи дека можете да добиете пари во рок од 24 часа.

Изи кредит софия има конкурентни услови за заемот. Износот на заемот може да биде од 100 до 5000 лева, а периодот на враќање на заемот може да биде од 3 до 24 месеци. Каматната стапка е конкурентна и зависи од износот на заемот и периодот на враќање на заемот.

Изи кредит софия е достапен за сите граѓани на Бугарија кои ги исполнуваат условите за заемот.

Ова значи дека можете да добиете пари за вашите потреби, без разлика на тоа дали сте во град или на село.

Изи кредит софия има и други предности. Една од нив е што нема скриени трошоци. Кога ќе го пополните онлајн образецот за заем, ќе добиете точна информација за износот на заемот и периодот на враќање на заемот.

Нема скриени трошоци или дополнителни такси.

Друга предност на Изи кредит софия е што можете да го користите заемот за секоја потреба. Нема ограничувања за тоа како ќе го користите заемот. Можете да го користите за плаќање на сметки, за покривање на неочекувани трошоци или за било која друга потреба.

Изи кредит софия е брз, лесен и конкурентен начин да добиете пари за вашите потреби. Ако имате било какви прашања за Изи кредит софия, можете да се обратите до нив преку телефон или е-пошта.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq