бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Изи кредит

Изи кредит – медийно отражение

Последните години колкото и бързо лесното кредитиране да се развива, толкова бързо нашумяват случаите на недоволни клиенти, като естествено за това допринасят медиите. Основната картина, която виждаме е човек, който не е успял да изплати навреме взетият заем и последиците за това са високи лихви и все по – голяма сума за изплащане. Когато наблюдавате този сюжет първото нещо което изниква в съзнанието, е че тегленето на Изи кредит е лоша идея. За да придобиете по-правилна представа трябва да разгледате въпросните случай по внимателно.

От една страна клиента сам решава дали да изтегли заем или не. Ясно, е че щом е опрял до тегленето, значи има нужда от пари. Но дали е пресметнал достатъчно добре от колко има нужда? Дали ги е похарчил според предназначението? Защото ако не е, разбира се след това той отново ще има нужда от пари, за първоначално изникналата нужда.

А дали по начало е имал намерение да върне сумата? Също често срещана картина е млад и наивен човек да изтегли заем, който въобще невъзнамерява да върне!

Подобни въпроси и примери може да се дават до безкрай. За това преди да съдите кредитната компания първо проучете добре ситуацията.

Изи кредит – високи ли са лихвите?

Погледнато глобално може да се каже,че при лесното кредитиране лихвения процент е по-висок отколкото при банковите заеми. Истината обаче е че и двете институции си имат точно предназначение. Банките обикновено отдават големи заеми за големи цели. Изплащането при тях се случва в дългосрочен план. Изи кредит означава лесен кредит. Лесен е защото при минимални изисквания се отдават прилични суми. Тези суми са предназначени за бързо усвояване и срокът за връщане е кратък. Колкото по кратък е срокът за връщане на сумата, толкова по-ниска ще е и лихвата. Ето защо при заявка за Изи кредит трябва да теглите суми, които можете във възможно най-кратък период да върнете. Така лихвата ще е нищожна, а в същото време ще имате средства, за да се справите с възникналите финансови нужди.

Колко и на кого се отпуска Изи кредит?

Бързите кредити обикновено се използват от хората. Рядко фирмите теглят малки суми от порядъка на 2000-3000 лв. Те са предназначени за да улесняват месечният бюджет на семействата в нужда, а не да утежняват ситуацията. За да изкарате максимална полза от един Изи кредит трябва стриктно да спазваме датите за внасяне на погасителните вноски. Сумата, за която кандидатствате може да е скромна, но ако е достатъчна, за да си свършите работа, значи сте на правилното място!

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq