бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Ипотечен кредит без доказване на доходи

Како да добиете ипотечен кредит без доказване на доходи?

Ипотечни кредити без доказване на доходи се наоѓаат во понудата на многу банки во Бугарија. Оваа опција е најчесто достапна за лица кои имаат стабилна работа, но не можат да докажат свој доход поради различни причини. Во овој член ќе ви објасниме како да добиете ипотечен кредит без доказване на доходи, како и кои се предностите и манекените на оваа опција.

За да добиете ипотечен кредит без доказване на доходи, прво треба да го пронајдете банката која ја нуди оваа опција.

Потоа, треба да го пополните апликацискиот образец и да го прикачите документот за идентификација. Во многу случаи, банките бараат и доказ за стабилност на работата, како што е потврда од работодавачот или извод од банкарскиот сметководствен систем.

Една од главните предности на ипотечниот кредит без доказване на доходи е тоа што не е потребно да докажете свој доход. Ова значи дека дури и ако немате редовен доход, може да добиете ипотечен кредит.

Оваа опција е идеална за лица кои работат на служби со временски договори или за фрилансери кои немаат редовен доход.

Меѓутоа, ипотечниот кредит без доказване на доходи има и неколку манекени. Еден од главните манекени е тоа што обично има поголема каматна стапка од стандардните ипотечни кредити. Ова значи дека ќе плаќате повеќе пари во текот на периодот на отплата на кредитот.

Ипак, ако сте во потрага за ипотечен кредит без доказване на доходи, има неколку банки во Бугарија кои го нудат овој вид на кредит.

Некои од нив се Уникредит Булбанк, Райфајзен Банк, Ти Би Ес Банк и други. Пред да се одлучите за банка, препорачуваме да ги споредите условите на кредитот и да изберете најдобрата опција за вас.

Во заклучок, ипотечниот кредит без доказване на доходи е одлична опција за лица кои немаат редовен доход или работат на временски договори. Сепак, треба да бидете свесни на манекените на оваа опција, како што е поголемата каматна стапка. Пред да се одлучите за овој вид на кредит, препорачуваме да ги споредите условите на различните банки и да изберете најдобрата опција за вас.

Предности и манекени на ипотечниот кредит без доказване на доходи.

Ипотечниот кредит без доказване на доходи има многу предности, но и неколку манекени. Една од главните предности е тоа што не е потребно да докажете свој доход, што значи дека дури и ако немате редовен доход, може да добиете ипотечен кредит. Ова е одлична опција за лица кои работат на временски договори или за фрилансери кои немаат редовен доход.

Оваа опција ви овозможува да купите недвижност без да го докажете својот доход, што може да биде многу корисно за млади луѓе кои уште не имаат стабилен доход.

Друга предност на ипотечниот кредит без доказване на доходи е тоа што процесот на одобрување на кредитот е многу побрз од стандардните ипотечни кредити. Ова е поради тоа што не е потребно да се докаже доходот, што значи дека процесот на одобрување може да биде многу побрз.

Меѓутоа, ипотечниот кредит без доказване на доходи има и неколку манекени. Еден од главните манекени е тоа што обично има поголема каматна стапка од стандардните ипотечни кредити.

Ова значи дека ќе плаќате повеќе пари во текот на периодот на отплата на кредитот. Ова е поради тоа што банките ги сметаат овие кредити како ризични, бидејќи не е докажан доходот на заемникот.

Друг манекен на ипотечниот кредит без доказване на доходи е тоа што обично има помалку опции за отплата на кредитот. Ова значи дека може да биде тешко да го планирате својот буџет и да го отплатите кредитот во рокот на предвиденото време.

Затоа е многу важно да го разгледате внимателно кредитниот договор и да знаете точно колку ќе плаќате месечно.

Во заклучок, ипотечниот кредит без доказване на доходи има многу предности, но и неколку манекени. Оваа опција е одлична за лица кои немаат редовен доход, но имаат стабилна работа. Сепак, треба да бидете свесни на манекените на оваа опција, како што е поголемата каматна стапка и помалку опции за отплата на кредитот. Пред да се одлучите за ипотечен кредит без доказване на доходи, препорачуваме да ги споредите условите на различните банки и да изберете најдобрата опција за вас.

Кои банки го нудат ипотечниот кредит без доказване на доходи?

Ипотечниот кредит без доказване на доходи е достапен во многу банки во Бугарија. Во овој одлом ќе ви ги претставиме некои од банките кои го нудат овој вид на кредит.

Една од банките кои го нудат ипотечниот кредит без доказване на доходи е Уникредит Булбанк. Оваа банка има различни опции за ипотечни кредити, вклучувајќи и кредити без доказване на доходи.

Оваа опција е достапна за лица кои имаат стабилна работа, но не можат да докажат свој доход поради различни причини. Уникредит Булбанк има конкурентни каматни стапки и различни опции за отплата на кредитот.

Друга банка која го нуди ипотечниот кредит без доказване на доходи е Райфајзен Банк. Оваа банка има различни опции за ипотечни кредити, вклучувајќи и кредити без доказване на доходи.

Оваа опција е достапна за лица кои имаат стабилна работа, но не можат да докажат свој доход поради различни причини.

Райфајзен Банк има конкурентни каматни стапки и различни опции за отплата на кредитот.

Ти Би Ес Банк е уште една банка која го нуди ипотечниот кредит без доказване на доходи. Оваа банка има различни опции за ипотечни кредити, вклучувајќи и кредити без доказване на доходи.

Оваа опција е достапна за лица кои имаат стабилна работа, но не можат да докажат свој доход поради различни причини.

Ти Би Ес Банк има конкурентни каматни стапки и различни опции за отплата на кредитот.

Други банки кои го нудат ипотечниот кредит без доказване на доходи вклучуваат Банка ДСК, Фибанка и други. Пред да се одлучите за банка, препорачуваме да ги споредите условите на кредитот и да изберете најдобрата опција за вас.

Во заклучок, ипотечниот кредит без доказване на доходи е достапен во многу банки во Бугарија. Оваа опција е одлична за лица кои имаат стабилна работа, но не можат да докажат свој доход поради различни причини. Пред да се одлучите за банка, препорачуваме да ги споредите условите на кредитот и да изберете најдобрата опција за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq