бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Ипотечен кредит без самоучастие

Ипотечният кредит е един от най-използваните видове кредити, който се предоставя за закупуване на недвижим имот. Обикновено при такъв кредит е необходимо да имате определена сума пари, наречена самоучастие или депозит, което ще покрие част от цената на имота. Това обикновено е между 10 и 20% от цената на имота. Въпреки това, съществуват и опции за ипотечен кредит без самоучастие, които могат да бъдат много полезни за онези, които нямат достатъчно пари за да покрият самоучастието.

Ипотечният кредит без самоучастие е кредит, който позволява на заемополучателя да купи имот, без да е необходимо да плати самоучастие. Този вид кредит може да бъде много полезен за онези, които нямат достатъчно средства, за да покрият самоучастието или просто не искат да използват своите пари за тази цел. Тъй като самоучастието обикновено представлява голяма сума пари, кредит без такава задължителна услуга може да направи покупката на имот по-лесна и достъпна за много хора.

Въпреки това, трябва да се има предвид, че ипотечният кредит без самоучастие може да бъде по-скъп от стандартния ипотечен кредит със самоучастие. Това се дължи на факта, че липсата на самоучастие може да увеличи риска за кредитора. За да компенсира този риск, банката може да увеличи лихвения процент или да вземе други такси. Затова е важно да се направи задълбочен анализ на различните оферти за ипотечни кредити без самоучастие на пазара, преди да се вземе окончателно решение.

Преди да кандидатствате за ипотечен кредит без самоучастие, е важно да се уверите, че имате достатъчно доходи и да имате добра кредитна история.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq