бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Ипотечен кредит калкулатор

Ипотечният кредит е един от най-популярните начини за финансиране на жилището в България. Много хора използват ипотечни кредити, за да купят или построят своя дом, като плащат на банката обратно през определен период от време. За да се определи точно колко ще струва един ипотечен кредит, банките използват ипотечен кредитен калкулатор. В тази статия ще разгледаме как работи ипотечният кредитен калкулатор и как може да бъде ползван.

Ипотечен кредитен калкулаторът е онлайн инструмент, който помага на клиентите да изчислят месечната вноска, която ще трябва да плащат за определен период от време, за да върнат заема, включително и лихвите. Ипотечният калкулатор използва информацията за размера на кредита, лихвената ставка, периода на кредита и други фактори, за да изчисли месечната вноска на клиента.

При използването на ипотечен кредитен калкулатор, клиентът трябва да въведе няколко основни данни, като размера на кредита, лихвената ставка, периода на кредита и т.н. След това калкулаторът изчислява месечната вноска на клиента, както и общата сума на изплащането на кредита включително лихвите.

Един от основните фактори, който влияе на месечната вноска при ипотечни кредити е лихвената ставка. Лихвената ставка е процентът, който банката зарежда за заема, като той може да бъде фиксиран или променлив. Фиксираната лихва означава, че клиентът ще плаща една и съща лихва през целия период на кредита, докато променливата лихва се променя в зависимост от пазарните условия.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq