бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Ипотечен кредит

Ипотечният кредит е един от най-разпространените начини за финансиране на жилището в България. Чрез ипотечен кредит, клиентите могат да финансират купуването на ново жилище, строежа на дом, ремонти и други. Ипотечният кредит предоставя на клиентите възможността да плащат заема обратно в рамките на няколко години или десетилетия, като банката зарежда лихви за услугата. В тази статия ще разгледаме някои от основните характеристики на ипотечния кредит и как може да бъде използван.

Първата стъпка при търсенето на ипотечен кредит е да се сравнят условията на различните банки. В България има много банки, които предлагат ипотечни кредити, и всички те имат различни условия. Важно е да се направи сравнение на различните кредитни предложения, за да се намери най-доброто предложение за конкретните нужди.

След като клиентът е избрал подходящата банка, той трябва да подаде заявка за ипотечен кредит. За да бъде одобрена заявката, клиентът трябва да представи подробна информация за своята финансова ситуация, която включва данни за доходите, дълговете, собствеността и други. Банката използва тази информация, за да определи дали клиентът е способен да изплаща месечните вноски на кредита.

В случай на одобрение на заявката, клиентът трябва да подпише договор за ипотечен кредит, който определя условията за заема, включително размера на кредита, лихвената ставка, периода на кредита и други. След подписването на договора, банката ще изплати сумата на клиента, която той ще използва за покриване на разходите си за жилището.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq