бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Йес кредит

Како да се пријавите за Йес кредит?

Како да се пријавите за Йес кредит?

Йес кредит е финансијска институција која нуди кредити на граѓаните на Бугарија. Оваа компанија е позната по својата брзина и ефикасност во одобрувањето на кредити.

Ако сте заинтересирани да се пријавите за Йес кредит, следете ги следниве чекори:

1. Посетете го веб-сајтот на Йес кредит и кликнете на копчето “Пријави се за кредит”.

2. Исполнете го онлајн образецот за пријавување со вашите лични податоци и информации за заетост.

3.

Прикачете ги потребните документи, како што се лична карта, потврда за заетост и банков извод.

4. Изберете го износот на кредитот и периодот на враќање.

5.

Потврдете ја вашата пријава и почекајте на одговор од Йес кредит.

Йес кредит е позната по својата брзина во одобрувањето на кредити, па може да очекувате да добиете одговор во рок од неколку часа. Ако вашата пријава е одобрена, кредитот ќе биде исплатен на вашата банковна сметка во рок од 24 часа.

Једна од предностите на Йес кредит е што процесот на пријавување е многу едноставен и брз. Исто така, компанијата нуди конкурентни каматни стапки и различни опции за враќање на кредитот. Меѓутоа, пред да се пријавите за Йес кредит, треба да ги исполните условите за одобрување на кредитот, што ќе биде објаснето во следниот оддел.

Услови за одобравање на Йес кредит

Услови за одобрување на Йес кредит

Йес кредит е позната по својата брзина и ефикасност во одобрувањето на кредити, но пред да се пријавите за кредит, треба да ги исполните некои услови. Овие услови варираат во зависност од износот на кредитот и периодот на враќање, но некои од најважните услови се следните:

1. Да имате редовни приходи – Йес кредит ќе провери вашата заетост и приходите за да се увери дека сте во можност да го вратите кредитот.

2. Да имате добра кредитна историја – Йес кредит ќе провери вашата кредитна историја за да се увери дека сте платили своите претходни кредити во рок.

3. Да сте стари најмалку 18 години – Йес кредит не одобрува кредити на лица под 18 години.

4.

Да имате валидна лична карта – Йес кредит ќе ви бара да прикачите копија од вашата валидна лична карта како доказ за вашата личност.

5. Да имате валидна банковна сметка – Йес кредит ќе исплати кредитот на вашата банковна сметка, па треба да имате валидна сметка.

Једна од главните предности на Йес кредит е што компанијата има флексибилни услови за одобрување на кредити. Доколку не исполнувате некој од горенаведените услови, може да се обратите до Йес кредит за да договорите други опции за одобрување на кредитот. Меѓутоа, треба да имате во предвид дека каматните стапки можат да бидат повисоки за лицата кои не исполнуваат стандардните услови за одобрување на кредитот.

Јес кредит е одличен избор за сите кои бараат брз и едноставен начин за да добијат кредит. Со исполнување на стандардните услови за одобрување на кредитот, можете да добиете кредит во рок од неколку часа и да го исплатите во рокот кој ви одговара.

Предности и мане на Йес кредит

Предности и мане на Йес кредит

Йес кредит е една од најпопуларните финансиски институции во Бугарија, која нуди кредити на граѓаните. Оваа компанија има многу предности, но и некои мани. Во продолжение, ќе ги разгледаме некои од најважните предности и мани на Йес кредит.

Предности:

1.

Брзина и ефикасност – Једна од главните предности на Йес кредит е што компанијата е многу брза и ефикасна во одобрувањето на кредити. Можете да добиете кредит во рок од неколку часа, што е одлично за сите кои имаат потреба од брза финансиска помош.

2. Флексибилни услови – Йес кредит има флексибилни услови за одобрување на кредити, што значи дека може да ги прилагодите условите на кредитот според вашите потреби и можност за враќање на кредитот.

3.

Конкурентни каматни стапки – Йес кредит нуди конкурентни каматни стапки, што значи дека може да добиете кредит со прифатлива камата.

4. Едноставен процес на пријавување – Процесот на пријавување за Йес кредит е многу едноставен и може да се заврши онлајн.

Мани:

1. Високи каматни стапки – Иако Йес кредит нуди конкурентни каматни стапки, може да биде дека каматните стапки се повисоки од други финансиски институции.

2.

Скриени трошоци – Некои клиенти на Йес кредит се жалат на скриени трошоци, кои можат да бидат неочекувани и да го зголемат износот на кредитот.

3. Ограничен избор на кредитни опции – Йес кредит нуди само неколку опции за кредити, што може да биде ограничувачки за некои клиенти.

Јес кредит е одличен избор за сите кои бараат брз и едноставен начин за да добијат кредит. Меѓутоа, пред да се пријавите за кредит, треба да ги разгледате предностите и маните на Йес кредит и да ги упоредите со другите финансиски институции за да донесете најдобрата одлука.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq