бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Какво е рефинансиране на кредит

Какво е рефинансиране на кредит и какви са неговите предимства?

Рефинансирането на кредит е процес, при който се взима нов кредит, за да се погаси старият. Това може да бъде полезно за хора, които имат няколко кредита и искат да ги обединят в един по-лесен за управление кредит. Рефинансирането на кредит може да има много предимства, като по-ниска месечна вноска, по-нисък лихвен процент и по-дълъг период на погасяване на кредита.

Една от големите предимства на рефинансирането на кредит е, че може да намали месечните вноски. Това става, защото новият кредит има по-нисък лихвен процент и по-дълъг период на погасяване.

Така, дори ако общата сума на кредита е по-голяма, месечната вноска може да бъде по-ниска, което може да помогне на хората да се справят с финансовите си задължения.

Освен това, рефинансирането на кредит може да намали общата сума, която трябва да се плати за кредита. Това става, защото новият кредит има по-нисък лихвен процент, който означава, че ще се плащат по-малко пари за кредита като цяло. Това може да бъде особено полезно за хора, които имат кредити с високи лихвени проценти.

Накрая, рефинансирането на кредит може да помогне на хората да управляват по-лесно своите финанси. Като обединят няколко кредита в един по-лесен за управление кредит, хората могат да намалят броя на месечните вноски, което може да ги направи по-организирани и да им помогне да избегнат закъснения при плащане на кредитите.

В заключение, рефинансирането на кредит може да бъде много полезно за хора, които имат няколко кредита и искат да ги обединят в един по-лесен за управление кредит. Това може да намали месечните вноски, да намали общата сума, която трябва да се плати за кредита и да помогне на хората да управляват по-лесно своите финанси.

Как да изберем най-доброто решение за рефинансиране на кредит?

Когато решите да рефинансирате кредита си, има няколко неща, които трябва да вземете предвид, за да изберете най-доброто решение за вас. Ето някои от тях:

1. Лихвен процент – един от най-важните фактори, които трябва да се вземат предвид при рефинансиране на кредита, е лихвеният процент.

Трябва да сравните лихвения процент на новия кредит с този на стария кредит, за да видите дали ще имате полза от рефинансирането.

2. Годишна процентна ставка – годишната процентна ставка е друг важен фактор, който трябва да се вземе предвид при рефинансиране на кредита. Това е общата сума, която трябва да се плати за кредита, включително лихвите и таксите.

3. Период на погасяване – периодът на погасяване на кредита е също важен фактор, който трябва да се вземе предвид при рефинансиране.

Трябва да се уверите, че новият кредит има период на погасяване, който е подходящ за вас и ви позволява да погасите кредита без да се налага да плащате прекалено много пари за лихви.

4. Такси и такси за обработка – при рефинансиране на кредита трябва да се вземат предвид и таксите и таксите за обработка на новия кредит. Тези такси могат да бъдат значителни и да увеличат общата сума, която трябва да се плати за кредита.

5.

Кредитен рейтинг – кредитният рейтинг на заемополучателя може да има влияние върху възможността му да рефинансира кредита. Ако имате добър кредитен рейтинг, може да получите по-добри условия за рефинансиране на кредита.

В крайна сметка, изборът на най-доброто решение за рефинансиране на кредита зависи от много фактори. Трябва да се вземат предвид лихвеният процент, годишната процентна ставка, периода на погасяване, таксите и таксите за обработка, както и кредитният рейтинг на заемополучателя. Ако вземете всички тези фактори предвид, ще можете да изберете най-доброто решение за вас и да рефинансирате кредита си успешно.

Какви са условията за рефинансиране на кредит и как да ги изпълним?

За да рефинансирате кредита си, трябва да изпълните няколко условия. Ето някои от тях:

1. Добър кредитен рейтинг – имате по-голям шанс да получите одобрение за рефинансиране на кредита, ако имате добър кредитен рейтинг. Това означава, че сте били отговорен заемополучател в миналото и сте плащали своите кредити навреме.

2.

Доход – трябва да имате стабилен доход, за да можете да погасите новия кредит. Банките обикновено изискват доказателства за дохода ви, за да се уверят, че можете да погасите новия кредит.

3. Наличие на имущество – някои банки могат да изискват да имате имущество като гаранция за новия кредит. Това може да бъде недвижим имот или автомобил.

4.

Необходими документи – за да рефинансирате кредита си, трябва да предоставите документи, които потвърждават вашата самоличност, дохода ви и други финансови документи. Тези документи могат да варират в зависимост от банката, която предоставя кредита.

5. Необходимо е да имате стар кредит – за да рефинансирате кредита си, трябва да имате стар кредит, който да замените с новия. Не можете да рефинансирате кредит, който вече сте погасили.

6.

Да сте платили поне няколко вноски – много банки изискват да сте платили поне няколко вноски по стария кредит, преди да можете да го рефинансирате. Това е за да се уверят, че сте отговорен заемополучател и можете да погасите новия кредит.

В крайна сметка, за да рефинансирате кредита си, трябва да изпълните няколко условия. Трябва да имате добър кредитен рейтинг, стабилен доход, да предоставите необходимите документи и да имате стар кредит, който да замените с новия. Трябва да се уверите, че изпълнявате всички изисквания на банката, която предоставя новия кредит, за да увеличите шансовете си за одобрение.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq