бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Какво е рефинансиране на кредит

Определение и смисъл на рефинансирането на кредит

Какво е рефинансиране на кредит? Това е въпрос, който се задава от много хора, които имат кредити или се интересуват от финансовите възможности, които им предоставя рефинансирането. Рефинансирането на кредит представлява процеса, при който заимодавецът, независимо дали е банка, финансова институция или друг кредитор, прехвърля дълга по съществуващ кредит на нов кредит с по-изгодни условия.

Целта на рефинансирането на кредит е да се намалят лихвените проценти, да се съкрати срокът на погасяване на кредита или да се промени видът на кредита.

Често това се прави с цел подобряване на финансовото положение на заемополучателя, като се намалят месечните вноски или се увеличи срокът на погасяване.

Една от основните предимства на рефинансирането на кредита е намаляването на месечните вноски, което може да осигури значително облекчение за заемополучателя. Това е особено полезно в ситуации, когато човек има повече от един кредит и желае да ги обедини в една по-изгодна опция.

Освен това, рефинансирането на кредит предоставя възможността за преоформяне на кредита, като се промени типът на лихвата (например от фиксирана към променлива или обратно). Това може да бъде полезно за заемополучателите, които искат да се възползват от по-ниски лихвени проценти или да си осигурят по-голяма сигурност по отношение на възможни промени в пазарните условия.

И най-важното, рефинансирането на кредит може да се използва за подобряване на финансовата ситуация на заемополучателя.

Това включва намаляване на месечните разходи, осигуряване на по-дълъг срок за погасяване, прехвърляне на дълг от по-високо оскъпяващ кредит на по-ниско оскъпяващ и други подобни.

В заключение, рефинансирането на кредит е полезен инструмент, който помага на заемополучателите да преоценят и подобрят условията на своите кредити. Това осигурява възможност за намаляване на разходите и подобряване на финансовото положение на заемополучателя. Без значение дали сте в процес на погасяване на кредит или искате да подобрите условията на настоящия си кредит, рефинансирането може да бъде отлична възможност за вас.

Обяснение на понятието рефинансиране на кредит

Рефинансирането на кредит е процес, който има за цел замяна на съществуващ кредит с нов кредит с по-изгодни условия. То може да бъде извършено със същия кредитор или с друг кредитор. Основното предимство на рефинансирането на кредит е възможността за по-ниска лихва и по-добри условия за погасяване на дълга.

Рефинансирането на кредит може да бъде осъществено при различни видове кредити, като ипотечни, автокредити, потребителски кредити и други. Когато човек рефинансира кредит, той получава нов кредит с нови условия, които могат да включват по-ниска лихва, по-дълъг срок на погасяване, по-ниски месечни вноски или по-добри погасителни планове.

Пример за рефинансиране на кредит може да бъде, когато човек има ипотечен кредит с висока лихва и решава да го прехвърли на друга банка, която предлага по-ниска лихва. Това му позволява да намали месечните вноски и да спести значителна сума пари през срока на кредита.

Рефинансирането на кредит може да бъде полезно и при наличие на няколко кредита, които заемополучателят желае да обедини в едно плащане. Това осигурява по-голяма удобност и прозрачност в управлението на личните финанси.

Необходимо е обаче да се има предвид, че рефинансирането на кредит не е безплатно.

При сключване на нов кредит могат да се налагат различни такси и комисиони, които трябва да бъдат взети предвид при преценката на целесъобразността на рефинансирането.

В заключение, рефинансирането на кредит е полезен инструмент, който предоставя възможност за подобряване на условията на съществуващия кредит. То може да осигури по-ниски лихви, по-добри условия за погасяване и по-голяма удобност в управлението на личните финанси. Въпреки това, трябва да се вземат предвид всички разходи и комисиони, свързани с рефинансирането, преди да се вземе решение.

Предимствата и целите на рефинансирането на кредит

Предимствата и целите на рефинансирането на кредит са многобройни и могат да донесат значителни ползи на заемополучателите. Едно от най-големите предимства е намаляването на лихвените проценти, което може да доведе до значителни спестявания през срока на кредита.

Като се прехвърли дълга от кредит с по-висока лихва на кредит с по-ниска лихва, заемополучателят може да намали месечните разходи и да спести пари в дългосрочен план. Това осигурява по-голяма финансова стабилност и свобода на заемополучателя.

Освен това, рефинансирането на кредит може да помогне за подобряване на кредитния рейтинг на заемополучателя. При условие, че всички погасителни планове се изпълняват своевременно и без пропуски, рефинансираният кредит може да допринесе за повишаване на кредитния рейтинг.

Това от своя страна може да отвори врати за по-изгодни финансови възможности в бъдеще.

Целта на рефинансирането на кредит може да бъде и консолидиране на дълга. Ако имате няколко кредита, рефинансирането може да ви помогне да ги обедините в едно плащане, което е по-лесно за управление и може да ви осигури по-ниски месечни вноски.

Това ще ви позволи да имате по-ясна представа за вашите финансови задължения и да избегнете пропускането на плащания или неприятности с кредиторите.

Освен финансовите предимства, рефинансирането на кредит може да доведе и до по-добро управление на личните финанси на заемополучателя. С по-ниски месечни вноски и по-добри условия за погасяване, той може да се организира по-ефективно и да постигне по-голяма финансова стабилност. Това може да включва запазване на спестявания, изплащане на други дългове или инвестиране в активи, които ще му донесат допълнителни доходи.

В заключение, рефинансирането на кредит е полезен инструмент, който може да доведе до значителни икономии, подобряване на кредитния рейтинг и по-добро управление на личните финанси. Независимо от целта или предимствата, които заемополучателят търси, важно е да се проведе подробен анализ и да се избере най-подходящата опция за рефинансиране на кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq