бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Какво покрива застраховка живот при кредит

Осигуряващи суми при смърт на застрахования лице

Застраховката живот при кредит е важен финансов инструмент, който предоставя осигурителна сума на бенефициента в случай на смърт на застрахованото лице. Това е една от основните предимства на тази форма на застраховане, която помага на семейството на застрахованията да покрие оставащите задължения по кредита или да осигури финансова стабилност в случай на неочаквана загуба на дохода.

Какво покрива застраховката живот при кредит? Тази форма на застраховане осигурява финансова сигурност на семейството на застрахованията в случай на неговата смърт. Осигурителната сума, която се изплаща при настъпване на смъртта, може да бъде използвана за покриване на оставащите задължения по кредита.

Това означава, че семейството не трябва да се притеснява за възстановяване на дълга и може да запази имуществото си.

Застраховката живот при кредит също така предоставя възможност за осигуряване на финансова стабилност на семейството в случай на смърт на застрахованото лице. Осигурителната сума може да бъде използвана за покриване на разходите за похороните, за плащане на месечните вноски по жилищния кредит, автомобилния кредит или други задължения, които семейството трябва да изпълнява.

Като цяло, застраховката живот при кредит предоставя финансова сигурност и спокойствие на семейството на застрахованията. Тя предлага възможност за покриване на оставащите задължения и осигуряване на финансова подкрепа в случай на нужда. Това е важен инструмент, който помага на семействата да се справят със смъртта на близък човек и да продължат живота си без финансови проблеми.

Застраховката живот при кредит предоставя осигурителна сума на бенефициента в случай на смърт на застрахованото лице. Тази сума може да бъде използвана за покриване на оставащите задължения по кредита или за осигуряване на финансова стабилност на семейството.

Едно от основните предимства на застраховката живот при кредит е, че тя осигурява финансова сигурност на семейството на застрахованията в случай на смърт. В този труден момент, семейството не трябва да се притеснява за възстановяване на дълга и може да запази имуществото си. Осигурителната сума, която се изплаща при настъпване на смъртта, може да бъде използвана за покриване на оставащите задължения по кредита, като например жилищния кредит, автомобилния кредит или други кредити, които семейството трябва да изпълнява.

Освен това, застраховката живот при кредит предоставя възможност за осигуряване на финансова стабилност на семейството в случай на смърт на застрахованото лице. Осигурителната сума може да се използва за покриване на разходите за похороните или за осигуряване на финансова подкрепа за семейството.

Това може да включва плащане на месечните вноски по кредитите, помощ за плащането на битови сметки или подкрепа за образованието на децата. Всичко това допринася за спокойствието и финансовата сигурност на семейството.

Какво покрива застраховката живот при кредит? Тя предоставя осигурителна сума на бенефициента в случай на смърт на застрахованото лице. Тази сума може да бъде използвана за покриване на оставащите задължения по кредита или за осигуряване на финансова стабилност на семейството. Това е важен инструмент, който помага на семействата да се справят със смъртта на близък човек и да продължат живота си без финансови проблеми. Застраховката живот при кредит предоставя финансова сигурност и спокойствие на семейството на застрахованията, като осигурява покритие на различни финансови нужди в случай на смърт.

Покритие при временна неработоспособност или инвалидност

Застраховката живот при кредит не само предоставя осигурителна сума в случай на смърт на застрахованото лице, но също така предлага и покритие при временна неработоспособност или инвалидност. Това е важно допълнително предимство на застраховката, което осигурява финансова защита на застрахованията и семейството му, ако той временно не може да работи или става инвалид.

Какво покрива застраховката живот при кредит при временна неработоспособност? В случай на заболяване или травма, които довеждат до временна неработоспособност, застрахователната компания може да изплати месечна обезщетителна сума на застрахованията. Това му помага да покрие текущите разходи и да запази финансовата си стабилност, без да се налага да се разчита само на собствените си средства.

Освен временна неработоспособност, застраховката живот при кредит предоставя и покритие в случай на инвалидност.

Ако застрахованият стане инвалид и не може да продължи работата си, застрахователната компания може да изплати осигурителна сума, която да помогне за покриване на разходите за лечение, адаптация на жилището или други специфични нужди.

Покритието при временна неработоспособност или инвалидност на застраховката живот при кредит е важно, защото осигурява финансова сигурност на застрахованията и техните семейства в случай на здравословни проблеми. Това дава възможност на застрахованията да се фокусират на възстановяването си и да не се притесняват за финансовите си нужди. Застраховката живот при кредит предлага пълно и комплексно покритие, което допринася за финансовата сигурност и спокойствие на застрахованията и техните близки.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq