бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Какво се случва ако не върнеш бърз кредит

Последиците от невръщане на бърз кредит

Какво се случва ако не върнеш бърз кредит

Взимането на бърз кредит може да бъде удобен начин за покриване на неотложни разходи, но ако не успеете да го върнете навреме, може да се окажете в сериозни финансови затруднения. Последиците от невръщане на бърз кредит могат да бъдат много сериозни и да ви доведат до банкрутство.

Една от първите последици от невръщане на бърз кредит е увеличаване на лихвения процент. Ако не успеете да върнете кредита навреме, банката ще ви наложи допълнителни такси и лихви, които ще увеличат дълга ви.

Това може да доведе до увеличаване на месечните вноски и да направи възстановяването на кредита още по-трудно.

Ако не успеете да върнете бърз кредит, банката може да започне да ви преследва за възстановяване на дълга. Това може да включва изпращане на напомняния, телефонни обаждания и дори изпращане на колектори. Ако не успеете да решите проблема, банката може да предприеме правни действия срещу вас, като ви подаде в съда.

Ако бъдете подадени в съда заради невръщане на бърз кредит, това може да има сериозни последици за вашата кредитна история.

Това може да доведе до намаляване на кредитния ви рейтинг и да направи взимането на бъдещи кредити по-трудно. Освен това, ако бъдете осъдени, може да бъдете принудени да заплатите допълнителни такси и глоби.

В крайна сметка, невръщането на бърз кредит може да доведе до банкрутство. Ако не успеете да решите проблема с дълга си, банката може да започне да изпълнява вашите активи, като например имоти или автомобили.

Това може да доведе до загуба на имущество и да ви остави без средства за живот.

В заключение, невръщането на бърз кредит може да има сериозни последици за вашата финансова стабилност и да ви доведе до банкрутство. Затова е важно да се уверите, че можете да върнете кредита навреме, преди да го вземете. Ако имате затруднения, винаги се свързвайте с банката и търсете помощ.

Как да се справим с невърнат бърз кредит?

Как да се справим с невърнат бърз кредит?

Ако сте в затруднение и не можете да върнете бърз кредит навреме, има няколко начина да се справите с проблема. Ето някои от тях:

1. Свържете се с банката – ако имате затруднения с възстановяването на кредита, най-добре е да се свържете с банката и да обясните ситуацията си. Може да имате възможност да получите удължаване на срока за възстановяване на кредита или да получите по-нисък лихвен процент.

Това може да ви помогне да се справите с дълга си и да избегнете сериозни последици.

2. Разгледайте опциите за рефинансиране – ако имате няколко кредита, можете да разгледате опциите за рефинансиране. Това може да ви помогне да обедините дълговете си в един по-лесен за управление кредит с по-нисък лихвен процент. Това може да ви помогне да се справите с дълга си и да избегнете сериозни последици.

3. Разгледайте опциите за консолидация на дълговете – ако имате много кредити и не можете да ги управлявате, може да разгледате опциите за консолидация на дълговете.

Това може да ви помогне да обедините дълговете си в един по-лесен за управление кредит с по-нисък лихвен процент. Това може да ви помогне да се справите с дълга си и да избегнете сериозни последици.

4. Разгледайте опциите за кредитен кард – ако имате нужда от пари за неотложни разходи, може да разгледате опциите за кредитен кард. Това може да ви помогне да покриете разходите си и да избегнете невръщане на бърз кредит.

Въпреки това, трябва да бъдете внимателни и да не използвате кредитния кард за непродуктивни разходи.

5. Разгледайте опциите за заем от приятели или семейство – ако имате нужда от пари за неотложни разходи, може да разгледате опциите за заем от приятели или семейство. Това може да ви помогне да покриете разходите си и да избегнете невръщане на бърз кредит. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни и да не използвате тази опция за непродуктивни разходи.

В крайна сметка, най-важното е да се свържете с банката и да обясните ситуацията си. Това може да ви помогне да намерите решение на проблема и да избегнете сериозни последици от невръщане на бърз кредит.

Как да избегнем невръщане на бърз кредит?

Как да избегнем невръщане на бърз кредит?

Невръщането на бърз кредит може да доведе до сериозни финансови затруднения и да има негативни последици за вашата кредитна история. Ето няколко начина да избегнете невръщане на бърз кредит:

1. Планирайте внимателно разходите си – един от най-добрите начини да избегнете невръщане на бърз кредит е да планирате внимателно разходите си.

Съставете бюджет и определете колко пари можете да отделяте за вноските на кредита.

Това ще ви помогне да избегнете непродуктивни разходи и да се справите с дълга си.

2. Избягвайте взимането на повече кредити – ако вече имате кредит, избягвайте взимането на повече кредити. Това може да увеличи дълга ви и да направи възстановяването на кредита още по-трудно.

Ако имате нужда от пари, разгледайте други опции, като например заем от приятели или семейство.

3. Избягвайте непродуктивни разходи – ако искате да избегнете невръщане на бърз кредит, трябва да избягвате непродуктивни разходи.

Това може да включва пазаруване на неща, които не са важни за вас, или излишни разходи за забавления. Вместо това, определете приоритетите си и се фокусирайте върху тях.

4. Избягвайте кредити с висок лихвен процент – ако взимате кредит, избягвайте кредити с висок лихвен процент. Това може да увеличи дълга ви и да направи възстановяването на кредита още по-трудно.

Разгледайте различни опции за кредити и изберете този с по-нисък лихвен процент.

5. Следете кредитната си история – един от най-важните начини да избегнете невръщане на бърз кредит е да следите кредитната си история.

Това ще ви помогне да знаете колко пари можете да заемате и какви са ви възможностите за възстановяване на кредита. Също така, следенето на кредитната си история ще ви помогне да избегнете неприятности с банките и да подобрите кредитния си рейтинг.

В крайна сметка, избягването на невръщане на бърз кредит е важно за вашата финансова стабилност и кредитна история. Следвайте тези съвети и бъдете внимателни при взимането на кредити, за да избегнете сериозни последици.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq