бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Какво трябва да знаете за кредитите с лоша кредитна история

Какво трябва да знаете за кредитите с лоша кредитна история: Възможностите за получаване на кредит

Когато имате лоша кредитна история, получаването на кредит може да бъде предизвикателство. Въпреки това, все още съществуват няколко възможности за получаване на кредити, дори и при ниските кредитни резултати. Една от опциите, налична за хора с лоша кредитна история, е кредит без трудов договор.

Този вид кредит предоставя възможност за заемане на пари без да се налага представяне на трудов договор или доказателство за доходи. Този тип кредити често се предлагат от гарантирани кредитори и могат да бъдат доста полезни за хора, които срещат затруднения с традиционните видове кредити. Въпреки това, трябва да имате предвид, че такива кредити често идват с по-високи лихви, за да компенсират за риска, свързан с лошата кредитна история на заемащия. Така че, ако избирате този път, трябва да сте готови за по-високи разходи по кредита.

Какво трябва да знаете за кредитите с лоша кредитна история: Високите лихви и условията за връщане

Високите лихви и строгите условия за връщане са основни характеристики на кредитите с лоша кредитна история. Когато кандидати с лоша кредитна история се одобряват за заем, често плащат по-високи лихви отколкото кандидати с добра кредитна история. Това означава, че в крайна сметка ще плащате повече за кредита си в сравнение с някой, който има по-добра кредитна история.

Освен това, условията за връщане на кредита могат да бъдат по-строги, като кандидатите с лоша кредитна история могат да се сблъскат с по-къси срокове за връщане и по-големи месечни вноски. Въпреки че кредитите без трудов договор са една възможност за хора с лоша кредитна история, те обикновено се предлагат с изключително високи лихви, за да компенсират за риска на заемащия. Ето защо е важно да се разберат всички условия и разходи, свързани с такъв кредит, преди да се подпише договор. В крайна сметка, кандидатите трябва да бъдат готови да поемат по-големи финансови задължения, когато кандидатстват за кредит с лоша кредитна история.
Може да се одобри кредит без трудов договор за хора с лоша кредитна история, но обично се предлага с изключително високи лихви, за да се компенсира риска на заемащия.

Какво трябва да знаете за кредитите с лоша кредитна история: Влиянието върху бъдещите финансови възможности

Кредитите с лоша кредитна история могат да окажат влияние върху бъдещите финансови възможности на заемащите. Известно е, че лошата кредитна история може да влоши шансовете на хората за одобрение на кредити в бъдеще. Това може да затрудни получаването на ипотека, автокредит или друг вид кредити, когато се налага да се получи финансиране.

Освен това, при заемане на пари чрез кредит без трудов договор, заемащите трябва да бъдат внимателни, защото непрекъснатото връщане на заема може да подобри кредитния резултат с времето.
Лошата кредитна история може да създаде трудности и в други аспекти на финансовия живот на заемащите. Например, тя може да доведе до по-високи цени на застраховките или да доведе до отказ в приемането на някои услуги. Важно е да се осъзнае, че кредитите с лоша кредитна история могат да имат дългосрочни последици върху финансовото положение на заемащите. Така че, когато се решите да използвате кредит без трудов договор или друг вид кредит с лоша кредитна история, трябва да се обърне голямо внимание на всички аспекти и финансови ангажименти, които са свързани с него.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq