бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Как да проверка колко пари имам в банковата сметка

Как да проверя колко пари имам в банковата сметка онлайн?

Как да проверим колко пари имаме на банкова сметка? Това е въпрос, който много хора задават. Има много начини да се провери баланса на сметката, включително онлайн, чрез мобилно приложение, банкова карта или банкомат.

1.

Как да проверим колко пари имаме на банкова сметка онлайн?
Онлайн проверката на баланса на банковата сметка е много лесна и удобна. Най-често използваните методи са през онлайн банкиране или мобилно приложение. За да проверите баланса си онлайн, трябва да имате достъп до интернет и да влезете в банковата си сметка чрез уебсайта на банката. След като влезете в системата, ще видите баланса си и всички транзакции, направени през последните няколко дни.

2. Как да проверим колко пари имаме на банкова сметка през мобилно приложение?
Проверката на баланса през мобилно приложение е много подобна на онлайн проверката. Трябва да имате мобилно приложение, което е свързано с банковата ви сметка, и да влезете в системата.

След като влезете в приложението, ще видите баланса на сметката си и всички транзакции, направени през последните няколко дни.

В заключение, има много начини да проверите колко пари имате на банкова сметка. Изберете начинът, който е най-удобен за вас – онлайн, през мобилно приложение, банкова карта или банкомат. Сега знаете как да проверите колко пари имате на банковата си сметка в България.

Как да проверя колко пари имам в банковата сметка през мобилно приложение?

2. Как да проверим колко пари имаме на банкова сметка през мобилно приложение?
Мобилното приложение е един от най-удобните начини да се провери баланса на банковата сметка. За да го използвате, трябва да свалите приложението на банката, която използвате, и да се регистрирате в системата.

След като успешно влезете в приложението, ще имате достъп до баланса на сметката си и ще можете да проверите всички транзакции, направени в последните няколко дни.

За да проверите колко пари имате на банковата си сметка през мобилно приложение, трябва да следвате няколко стъпки. Първо, отворете приложението на банката и въведете своята информация за вход. След това ще видите основния екран, който включва информация за баланса на сметката ви.

Тук ще видите колко пари имате в сметката си в момента. Ако искате да видите всички транзакции, направени в последните няколко дни, можете да натиснете върху иконата на сметката си, която се появява на основния екран. Това ще ви отведе на страницата за баланса на сметката, където ще можете да видите всички транзакции, направени през последните няколко дни.

Както виждате, проверката на баланса на банковата сметка чрез мобилно приложение е много лесна. Това е идеалният начин за хора, които искат да проверят своя баланс по всяко време и навсякъде. Сега, когато знаете как да проверите колко пари имате на банковата си сметка чрез мобилно приложение, можете да го направите лесно и бързо. Винаги помнете да бъдете внимателни, когато използвате приложението за да не достигнете до грешки и злоупотреби.

Как да проверя колко пари имам в банковата сметка чрез банкова карта и банкомат?

3. Как да проверим колко пари имаме на банкова сметка чрез банкова карта и банкомат?
Освен онлайн банкирането и мобилните приложения, може да проверите баланса на банковата си сметка и по-традиционни начини, като използването на банкова карта и банкомат. Тези методи са особено полезни, когато не можете да използвате интернет или мобилно приложение.

За да проверите колко пари имате на банковата си сметка по този начин, трябва да отидете до банкомата на вашата банка.

Вмете банковата си карта в машината и следвайте инструкциите на екрана. Обикновено ще трябва да въведете своя пин код и да изберете опцията за проверка на баланса на сметката. След като го направите, балансът на сметката ви ще се появи на екрана.

След като проверите баланса на банковата си сметка чрез банкова карта и банкомат, можете да използвате машината за да изтеглите пари или да направите друга транзакция. За да изтеглите пари, трябва да изберете опцията за теглене на налични средства и да следвате инструкциите на екрана. Обикновено ще трябва да въведете сумата, която искате да изтеглите.

Както виждате, проверката на баланса на банковата сметка чрез банкова карта и банкомат е много лесна.

Това е особено полезно, когато не можете да използвате интернет или мобилно приложение. Сега, когато знаете как да проверите колко пари имате на банковата си сметка чрез банкова карта и банкомат, можете да го направите лесно и бързо. Не забравяйте да бъдете внимателни, когато използвате банковата си карта и банкомат и да не разгласявате личната си информация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq