бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кандидатстване за кредит

Како да се подготвите за кандидатстване за кредит?

Кандидатстване за кредит е процес кој треба да се планира и подготви пред да се пристапи конкретната банка или финансиска институција. Пред да се одлучите да кандидатствате за кредит, потребно е да се подготвите и да процените својата финансиска состојба. Првиот чекор е да го процените својот кредитен статус, што ќе ви помогне да знаете колку пари можете да заемете и која е веројатноста да ви се одобри кредитот.

Следниот чекор е да го процените својот буџет и да одредите колку пари можете да оддвоите за ратата на кредитот. Ова ќе ви помогне да одредите колку пари можете да заемете и колку долго време ќе ви треба да го вратите кредитот.

Исто така, треба да го процените својот приход и да одредите колку пари можете да оддвоите за ратата на кредитот.

Потоа, треба да ги подготвите сите документи кои се потребни за кандидатстване за кредит. Ова вклучува лична карта, доказ за приход, доказ за работно место, доказ за имот и други документи кои можат да бидат потребни во зависност од типот на кредитот.

Кога ќе ги подготвите сите документи, треба да ги проучите понудите на различните банки и финансиски институции. Треба да ги споредите каматните стапки, условите за враќање на кредитот, скриените трошоци и други фактори кои можат да влијаат на вашиот избор.

Конечно, треба да го подготвите своето кандидатство за кредит. Ова вклучува пополнување на апликацијата за кредит, прикачување на сите потребни документи и испраќање на кандидатството до банката или финансиската институција. Во овој процес, е важно да бидете прецизни и да ги исполните сите услови за кандидатстване за кредит.

Како да изберете најбољу понуду за кандидатстване за кредит?

Кога кандидатствате за кредит, важно е да проучите понудите на различните банки и финансиски институции и да изберете најбољата понуда за вас. При изборот на најбољата понуда, треба да ги разгледате следните фактори:

1. Каматната стапка – Ова е најважниот фактор при изборот на кредит.

Каматната стапка ќе ви каже колку ќе платите за кредитот во текот на времето. Важно е да знаете дека постојат различни видови на каматни стапки, како што се фиксна, променлива и комбинирана каматна стапка.

2. Условите за враќање на кредитот – Треба да ги разгледате условите за враќање на кредитот, како што се периодот на враќање, ратите на кредитот и други услови кои можат да влијаат на вашата способност да го вратите кредитот.

3.

Скриените трошоци – Важно е да ги разгледате сите скриени трошоци, како што се таксите за обработка на кандидатството, таксите за претплатници, таксите за кредитни картички и други трошоци кои можат да влијаат на вашиот буџет.

4. Репутацијата на банката или финансиската институција – Важно е да го разгледате реномето на банката или финансиската институција пред да кандидатствате за кредит. Треба да проверите дали имаат добра репутација и дали имаат добра историја на обработка на кредитни кандидатури.

5.

Други услуги и понуди – Некои банки и финансиски институции нудат дополнителни услуги и понуди, како што се кредитни картички, лични кредити и други. Важно е да ги разгледате овие услуги и понуди и да одлучите дали се соодветни за вас.

Кога ќе ги разгледате овие фактори, треба да можете да изберете најбољата понуда за кандидатстване за кредит. Важно е да знаете дека не секогаш најниската каматна стапка е најдобрата понуда, бидејќи може да има скриени трошоци или други услови кои можат да влијаат на вашиот буџет.

Како да успешно кандидатствате за кредит?

Кога кандидатствате за кредит, важно е да знаете како да успешно кандидатствате и да го зголемите шансата да ви се одобри кредитот. Еве неколку совети за успешно кандидатстване за кредит:

1. Подгответе се добро – Проценете го својот кредитен статус, проценете го својот буџет и подгответе ги сите документи кои се потребни за кандидатстване за кредит.

Ова ќе ви помогне да го зголемите шансата да ви се одобри кредитот.

2.

Изберете го најбољото време за кандидатстване – Важно е да изберете го најбољото време за кандидатстване за кредит. На пример, ако имате поголема шанса да добиете повисока плата во блиска иднина, можеби е подобро да почекате пред да кандидатствате за кредит.

3.

Проверете го својот кредитен статус – Проверете го својот кредитен статус пред да кандидатствате за кредит.

Ако имате лош кредитен статус, можеби е подобро да работите на подобрување на кредитниот статус пред да кандидатствате за кредит.

4. Не кандидатствувајте за премногу кредити – Не кандидатствувајте за премногу кредити во исто време. Ова може да го намали вашиот кредитен статус и да го зголеми ризикот од одбивање на кандидатството.

5.

Бидете прецизни и точни – Кога ќе го пополнувате кандидатството за кредит, бидете прецизни и точни. Проверете ги сите информации пред да ги испратите и бидете сигурни дека сте ги исполнете сите услови за кандидатстване за кредит.

6. Контактирајте го кредитниот офицер – Ако имате било какви прашања или сомневања, контактирајте го кредитниот офицер. Тие можат да ви помогнат да го разберете процесот на кандидатство и да ви дадат совети за успешно кандидатстване за кредит.

Со овие совети, треба да можете да успешно кандидатствате за кредит и да го зголемите шансата да ви се одобри кредитот. Важно е да знаете дека кандидатстването за кредит може да биде комплициран процес, но со правилна подготовка и знаење, може да биде успешен.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq