бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кои банки отпускат кредит със запор

Какво е кредит със запор и кои банки го предлагат?

Кредит със запор е вид кредит, който се предоставя на хора с лоша кредитна история или със запор в България. Този вид кредит е наречен така, защото кандидатите за кредит имат затруднения да получат кредит от обичайните банки. Въпреки това, има няколко банки в България, които предлагат кредити със запор.

Една от банките, която предлага кредити със запор, е Българска пощенска банка. Тази банка предлага кредити със запор до 10 000 лева за период от 12 до 60 месеца.

Кандидатите за кредит трябва да имат стабилни доходи и да имат поне 18 години.

Друга банка, която предлага кредити със запор, е Уникредит Булбанк. Тази банка предлага кредити със запор до 15 000 лева за период от 12 до 84 месеца. Кандидатите за кредит трябва да имат стабилни доходи и да имат поне 18 години.

Въпреки че има само няколко банки в България, които предлагат кредити със запор, тези банки предоставят възможност на хората с лоша кредитна история да получат кредит. Кандидатите за кредит трябва да са внимателни при избора на банка и да се уверят, че могат да изпълнят условията за кредита.

Как да получите кредит със запор от банките в България?

Ако имате запор и търсите начин да получите кредит в България, има няколко начина да го направите. Един от начините е да се обърнете към банките, които предлагат кредити със запор. Тези банки ще извършат проверка на вашата кредитна история, но ще вземат предвид и други фактори, като доходите ви и други активи, които може да имате.

За да получите кредит със запор от банките в България, трябва да изпълните няколко условия. Първо, трябва да имате стабилни доходи, които да доказват, че можете да изплащате кредита. Второ, трябва да имате поне 18 години.

Трето, трябва да имате други активи, които да доказват вашата финансова стабилност.

За да получите кредит със запор, трябва да посетите банката и да попълните кредитната заявка. В заявката трябва да посочите вашите лични данни, включително име, адрес, телефонен номер и други. Трябва да посочите и размера на кредита, който желаете да получите, както и периода, за който искате да го изплатите.

След като попълните кредитната заявка, банката ще извърши проверка на вашата кредитна история и ще ви уведоми за решението си. Ако банката одобри вашата заявка, ще получите кредита на своя банкова сметка.

Важно е да се има предвид, че кредитите със запор имат по-високи лихви и такси, отколкото обичайните кредити. Затова е важно да се уверите, че можете да изплащате кредита и да сравните различните предложения на банките, за да намерите най-доброто за вас.

Какви са условията за кредит със запор в различните банки в България?

Условията за кредит със запор в различните банки в България могат да варират. Въпреки това, има някои общи условия, които трябва да изпълните, за да получите кредит със запор.

Едно от общите условия е да имате стабилни доходи. Това означава, че трябва да имате постоянен източник на доходи, който да доказва, че можете да изплащате кредита. В повечето случаи, банките изискват да имате минимален доход, който да отговаря на размера на кредита, който желаете да получите.

Друго общо условие е да имате поне 18 години. Това е минималната възраст, която изискват банките, за да можете да получите кредит.

В някои случаи, банките могат да изискват по-висока възраст, за да ви одобрят кредита.

Освен тези общи условия, различните банки в България могат да имат и други изисквания за кредити със запор. Например, някои банки могат да изискват да имате други активи, като недвижими имоти или автомобили, които да доказват вашата финансова стабилност.

Когато търсите кредит със запор в България, е важно да сравните различните предложения на банките. Това включва не само лихвите и таксите, но и условията за кредита. Например, трябва да проверите какъв е периодът на изплащане на кредита, какви са месечните вноски и какви са санкциите за неизплащане на кредита.

Накрая, трябва да имате предвид, че кредитите със запор имат по-високи лихви и такси, отколкото обичайните кредити. Затова е важно да се уверите, че можете да изплащате кредита и да изберете най-доброто предложение за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq