бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кои банки отпускат кредит с лошо цкр

Какво е лошо цкр и кои банки предлагат кредити за хора с такова цкр?

Кои банки отпускат кредит с лошо цкр? Това е въпрос, който си задават много хора, които имат проблеми със своята кредитна история. Лошо цкр е състояние, при което кредитната история на човека е замърсена със забавени плащания, неплатени дългове или други финансови проблеми. Това може да бъде причина за отказ от кредит от много банки, но не и от всички.

Някои банки предлагат кредити за хора с лошо цкр, но тези оферти обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия за кредитиране. Най-често тези банки са специализирани в кредитиране на хора с проблеми с кредитната история и имат опит в тази област.

Една от банките, която предлага кредити за хора с лошо цкр, е “Български пощи”.

Тази банка има специална програма за кредитиране на хора с проблеми с кредитната история, която има по-високи лихви, но по-лесни условия за кредитиране. Освен това, “Български пощи” предлага и кредити за рефинансиране на други кредити, което може да помогне на хората с лошо цкр да се измъкнат от финансовите си проблеми.

Друга банка, която предлага кредити за хора с лошо цкр, е “Ти Би Ес Банк”. Тази банка има специална програма за кредитиране на хора с проблеми с кредитната история, която има по-високи лихви, но по-лесни условия за кредитиране. Освен това, “Ти Би Ес Банк” предлага и кредити за рефинансиране на други кредити, което може да помогне на хората с лошо цкр да се измъкнат от финансовите си проблеми.

Въпреки че има банки, които предлагат кредити за хора с лошо цкр, е важно да се има предвид, че тези оферти имат по-високи лихви и по-строги условия за кредитиране. Преди да се вземе кредит от такава банка, е важно да се изчисли дали ще може да се изплатят месечните вноски и да се спазват условията на кредита.

Как да подобрим нашето цкр и да получим кредит от банките, които предлагат такива услуги?

Как да подобрим нашето цкр и да получим кредит от банките, които предлагат такива услуги? Това е въпрос, който си задават много хора, които имат проблеми с кредитната си история. Въпреки че има банки, които предлагат кредити за хора с лошо цкр, е важно да се има предвид, че тези оферти имат по-високи лихви и по-строги условия за кредитиране. Затова е важно да се работи за подобряване на нашето цкр, за да можем да получим по-добри оферти за кредитиране.

Един от начините за подобряване на нашето цкр е да се започне да се плащат редовно всички дългове и кредити. Това ще помогне за подобряване на нашата кредитна история и ще ни направи по-атрактивни за банките, които предлагат кредити за хора с лошо цкр. Освен това, можем да се опитаме да намалим броя на кредитите и дълговете, които имаме, за да можем да се справим по-лесно с плащанията.

Друг начин за подобряване на нашето цкр е да се провери дали има грешки в нашата кредитна история.

Може да се случи да има грешки или неточности в нашата кредитна история, които да ни вредят. Затова е важно да се провери кредитната ни история и да се коригират всички грешки, които са намерени.

Освен това, можем да се опитаме да увеличим нашите доходи, за да можем да се справим по-лесно с плащанията на кредитите. Това може да стане чрез намиране на по-добро работно място, увеличаване на работните часове или намиране на допълнителни източници на доходи.

Когато сме готови да кандидатстваме за кредит от банките, които предлагат кредити за хора с лошо цкр, е важно да се подготвим добре. Трябва да се изчисли добре колко пари са ни необходими и как ще ги използваме. Освен това, трябва да се избере най-добрата оферта за кредитиране, като се сравнят различните условия и лихви, които предлагат различните банки.

Какви са условията за кредитиране от банките, които отпускат кредити с лошо цкр и как да изберем най-добрата оферта?

Какви са условията за кредитиране от банките, които отпускат кредити с лошо цкр и как да изберем най-добрата оферта? Това е въпрос, който си задават много хора, които имат проблеми с кредитната си история. Въпреки че има банки, които предлагат кредити за хора с лошо цкр, тези оферти обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия за кредитиране. Затова е важно да се избере най-добрата оферта за кредитиране, която да отговаря на нашите нужди и възможности.

Едно от най-важните неща, които трябва да се има предвид при избора на оферта за кредитиране, е лихвата. Трябва да се сравнят различните лихви, които предлагат различните банки, за да се избере най-изгодната оферта.

Важно е да се има предвид, че по-ниската лихва не винаги е най-добрата оферта, тъй като може да има други скрити такси и условия, които да направят кредита по-скъп.

Освен лихвата, трябва да се има предвид и други условия за кредитиране, като срок на кредита, месечни вноски, такси и такси за обработка на кредита. Тези условия могат да се различават значително между различните банки, затова е важно да се сравнят различните оферти и да се избере тази, която отговаря на нашите нужди и възможности.

Когато кандидатстваме за кредит от банките, които предлагат кредити за хора с лошо цкр, е важно да се има предвид, че тези банки обикновено имат по-строги условия за кредитиране. Трябва да се има предвид, че може да има по-високи такси и по-строги изисквания за кандидатстване, като например по-висок доход или по-голямо количество документи за представяне.

Важно е да се избере банка, която отговаря на нашите нужди и възможности и да се подготвим добре за кандидатстване за кредит. Трябва да се изчисли добре колко пари са ни необходими и как ще ги използваме, за да можем да изберем най-добрата оферта за кредитиране.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq