бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кои банки отпускат кредит с лошо цкр

Банки, които предлагат кредити с лошо ЦКР

Кои банки отпускат кредити с лошо ЦКР? Това е въпрос, който се задава от мнозина, които имат затруднения с кредитната си история. Въпреки че имат лошо ЦКР, има няколко банки, които възможно е да предложат кредити на такива клиенти.

Една от тези банки е ДСК. Тя предлага различни видове кредити и притежава програма, която е насочена към клиенти с лошо ЦКР. Банката предоставя възможност за кредитиране на по-ниска лихва, като се изисква предоставяне на допълнителни документи и гаранции. Въпреки това, клиентите с лошо ЦКР могат да се надяват на одобрение на своите кредитни заявки от страна на ДСК.

Още една банка, която предлага кредити на клиенти с лошо ЦКР, е Уникредит Булбанк.

Тя също има програма, която е насочена към такива клиенти и им предлага възможност за получаване на кредит. В този случай, банката може да изисква депозит или гаранции, но предлага по-добри условия от другите банки. Това включва по-ниска лихва и по-гъвкави срокове за погасяване на кредита.

В заключение, има няколко банки, които отпускат кредити на клиенти с лошо ЦКР. ДСК и Уникредит Булбанк са две от тези банки, които предлагат програми, специално насочени към такива клиенти. Въпреки че може да бъде трудно да получите кредит с лошо ЦКР, винаги съществува възможност да намерите банка, която е готова да ви предостави финансова помощ.

Банка ДСК

Банката ДСК е една от банките, които отпускат кредити на клиенти с лошо ЦКР. Тя предлага специални програми, насочени към тези клиенти и има гъвкав подход към одобряването на кредитните заявки.

ДСК разполага с различни видове кредити, които могат да бъдат предоставени на клиенти с лошо ЦКР. Независимо от финансовите затруднения, които клиентът може да изпитва, банката е готова да му помогне. Един от вариантите е кредит срещу залог на недвижим имот, който дава възможност на клиента да получи средства, без значение от ЦКР.

Банката ДСК предоставя на своите клиенти и кредити с лошо ЦКР, като изисква представяне на допълнителни документи и гаранции.

Това може да включва документи за доходите, доказателства за работата или други финансови гаранции. Банката анализира всички предоставени данни и въз основа на тях прави решение за одобряване или отхвърляне на кредитната заявка.

Клиентите, които се обръщат към ДСК за кредити с лошо ЦКР, могат да се надяват на гъвкави условия за погасяване на кредита. Банката предлага различни възможности за срокове на връщане на сумата, които да отговарят на нуждите и възможностите на клиентите.

В заключение, банката ДСК е една от банките, които отпускат кредити на клиенти с лошо ЦКР. Тя предоставя специални програми и гъвкави условия за клиентите с финансови затруднения. Въпреки че се изисква представяне на допълнителни документи и гаранции, ДСК е готова да помогне на клиентите да получат необходимите им средства.

Уникредит Булбанк

Уникредит Булбанк е още една банка, която предлага кредити на клиенти с лошо ЦКР. Тази банка има специални програми, които са насочени към такива клиенти и им предоставят възможност за финансова помощ.

Уникредит Булбанк предлага различни видове кредити, които могат да бъдат достъпни за клиенти с лошо ЦКР. Независимо от тяхната кредитна история, банката е готова да разгледа кредитните заявки и да предложи подходящо решение. Това може да включва кредити срещу заложени имоти или заложени автомобили.

За да бъде одобрена кредитната заявка на клиент с лошо ЦКР, Уникредит Булбанк може да изисква представяне на допълнителни документи и доказателства за доходите.

Банката анализира всички представени данни и прилага индивидуален подход към всеки клиент.

Клиентите, които се обръщат към Уникредит Булбанк за кредити с лошо ЦКР, могат да се възползват от по-добри условия от другите банки. Това включва по-ниска лихва и по-гъвкави срокове за погасяване на кредита. Банката се стреми да предостави възможност за финансиране на клиентите си и да им помогне в трудния им финансов момент.

В заключение, Уникредит Булбанк е още една банка, която отпуска кредити на клиенти с лошо ЦКР. Тя предлага специални програми и по-добри условия от другите банки. Независимо от финансовите затруднения, клиентите могат да се надяват на одобрение на своите кредитни заявки от страна на Уникредит Булбанк.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq