бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Контакти на уникредит

Основни контакти на Уникредит: телефони, имейли и адреси за връзка

Контактите с банката Уникредит са от съществено значение, когато клиентите имат нужда от помощ, съвет или информация. Банката предлага разнообразни начини за връзка, които включват телефони, имейли и адреси за контакт.

Един от най-лесните начини да се свържете с Уникредит е чрез телефон. Банката предоставя различни телефонни номера, които клиентите могат да използват в зависимост от своите нужди. Например, ако имате въпроси относно банковите продукти и услуги, можете да се свържете с телефонния център на Уникредит на номер 02 9234 100.

Ако имате нужда от помощ във връзка с кредитиране или инвестиции, можете да използвате специализирания телефонен номер 02 9234 200. Разполагането на различни телефонни номера прави контакта с Уникредит по-лесен и удобен за клиентите.

Освен телефоните, Уникредит предоставя и имейли за контакт. Клиентите могат да изпратят своите въпроси или запитвания на адресите на банката. Например, ако имате въпроси относно банковите услуги, можете да изпратите имейл на info@unicreditbulbank.bg.

За въпроси, свързани с кредитиране или инвестиции, можете да използвате имейл адреса credit@unicreditbulbank.bg. Използването на имейли за контакт е удобен начин да се получи информация или да се зададат въпроси, особено ако клиентите предпочитат да комуникират писмено.

Контактите с Уникредит могат да се осъществят и лично, чрез посещение на някои от банковите филиали. Банката разполага с над 230 филиала в цялата страна, които могат да бъдат посетени от клиентите. Адресите на филиалите могат да бъдат намерени на уебсайта на Уникредит или чрез търсачката на сайта.

Посещението във филиал може да бъде полезно, особено ако клиентите имат сложни въпроси или проблеми, които изискват лично обслужване.

В общи линии, Уникредит предлага разнообразни контакти, които са на разположение на клиентите. Телефоните, имейлите и адресите за връзка правят контакта с банката по-удобен и лесен. Независимо от начина на контакт, клиентите могат да очакват бърз и професионален отговор от страна на Уникредит. Контактите на Уникредит са от съществено значение за клиентите, които имат нужда от помощ, съвет или информация относно банковите услуги и продукти.

Контакт с Уникредит през онлайн платформи: уебсайт, социални мрежи и чат

Уникредит предлага и различни онлайн платформи за контакт с клиентите си. Това включва уебсайт, социални мрежи и чат система, които позволяват на клиентите да се свържат с банката по бърз и удобен начин.

Уебсайтът на Уникредит е основната онлайн платформа, където клиентите могат да намерят информация за банковите услуги и продукти, както и контактни данни. На уебсайта са предоставени телефонни номера и имейли за контакт, както и формуляр за изпращане на съобщения. Клиентите могат да използват този формуляр, за да изпратят своите въпроси или запитвания директно към банката.

Социалните мрежи са още една важна платформа за контакт с Уникредит. Банката е активна в различни социални мрежи, като Facebook, Twitter и LinkedIn, където публикува актуална информация, новини и съвети за клиентите си.

Клиентите могат да използват съобщенията или коментарите в социалните мрежи, за да се свържат с Уникредит и да получат отговори на своите въпроси.

Освен това, Уникредит предлага и чат система, която позволява на клиентите да се свържат директно с представители на банката в реално време. Чат системата е достъпна през уебсайта на Уникредит и позволява на клиентите да получават бързи отговори на своите въпроси или да поискат помощ в реално време. Тази форма на контакт е особено удобна за клиентите, които предпочитат да комуникират чрез писмено съобщение вместо да търсят телефонен разговор.

Съществуването на различни онлайн платформи за контакт прави комуникацията с Уникредит по-удобна и лесна за клиентите. Банката е на разположение през своя уебсайт, социални мрежи и чат система, за да осигури бърз и ефективен отговор на въпросите и нуждите на клиентите си. Контакти на Уникредит чрез тези онлайн платформи са удобен начин да получите информация и помощ, без да се налага да посещавате лично филиала на банката.

Специализирани контакти на Уникредит: отдел за клиентска поддръжка, отдел за кредити и инвестиции, отдел за корпоративни клиенти

Уникредит разполага със специализирани отдели, които предлагат контакти за клиентска поддръжка, кредити и инвестиции, както и корпоративни клиенти. Тези специализирани отдели са на разположение на клиентите, които имат нужда от конкретна помощ или консултация.

Отделът за клиентска поддръжка е от съществено значение за осигуряването на качествено обслужване на клиентите на Уникредит. Той предоставя поддръжка и информация относно различните банкови продукти и услуги.

Клиентите могат да се свържат с отдела за клиентска поддръжка, използвайки телефонния номер или имейл адреса, предоставени от банката. Тук могат да получат отговори на своите въпроси, помощ при решаване на проблеми или консултация за подходящите банкови решения.

Отделът за кредити и инвестиции също предлага специализиран контакт за клиентите на Уникредит. Този отдел осигурява информация и съвети относно кредитирането и инвестициите.

Клиентите могат да се свържат с отдела за кредити и инвестиции, използвайки специализираните телефонен номер или имейл адрес, предоставени от банката. Тук могат да получат консултация по отношение на най-подходящите финансови продукти и решения, които отговарят на техните нужди и цели.

Отделът за корпоративни клиенти на Уникредит е насочен към по-големите и специализирани бизнес клиенти. Той предлага специализирана поддръжка по отношение на корпоративните банкови услуги и продукти.

Клиентите могат да се свържат с отдела за корпоративни клиенти, използвайки телефонния номер или имейл адреса, предоставени от банката. Тук могат да получат помощ и консултации по отношение на финансирането, инвестициите и други банкови нужди на техните бизнеси.

Специализираните контакти на Уникредит предоставят възможност на клиентите да получат целева и конкретна помощ и консултация. Отделите за клиентска поддръжка, кредити и инвестиции, както и корпоративни клиенти са на разположение на клиентите на Уникредит, за да ги подкрепят с необходимата информация и решения по отношение на банковите услуги и продукти. Контактите на Уникредит с тези специализирани отдели са от съществено значение за удовлетворяване на нуждите и целите на клиентите.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq