бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кооперативна банка

Историята на Кооперативната банка в България

Историята на Кооперативната банка в България

Кооперативната банка е една от най-старите банки в България, която е създадена през 1889 година. Тя е била създадена като кооперативно дружество, което е предоставяло финансови услуги на своите членове. В началото на своето съществуване, Кооперативната банка е предоставяла заеми на земеделски стопани, които не могат да получат кредити от други банки.

През 1924 година Кооперативната банка е регистрирана като търговско дружество, което е предоставяло финансови услуги на всички граждани.

От тогава насам, банката се развива бързо и през 1947 година става държавна банка. След края на комунистическия режим, Кооперативната банка се преобразува в акционерно дружество и започва да предоставя различни финансови услуги на своите клиенти.

Днес, Кооперативната банка е една от най-големите банки в България, която предоставя широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Банката има мрежа от над 200 офиса в цялата страна и предлага удобни онлайн услуги за своите клиенти. Кооперативната банка е известна със своята дългогодишна история и надеждност, което я прави един от най-популярните избори за финансови услуги в България.

Услугите, които предлага Кооперативната банка

Услугите, които предлага Кооперативната банка

Кооперативната банка предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти. Тези услуги включват различни видове банкови сметки, кредити, карти за плащане, инвестиционни продукти и други.

Една от основните услуги, които предлага Кооперативната банка, е банковата сметка.

Клиентите могат да изберат между различни видове сметки, като сметки за физически лица, сметки за фирми и други. Всички сметки предлагат удобни онлайн услуги, които позволяват на клиентите да управляват своите финанси по всяко време.

Кооперативната банка предлага и различни видове кредити на своите клиенти. Тези кредити включват потребителски кредити, ипотечни кредити, автокредити и други.

Клиентите могат да изберат кредит, който отговаря на техните нужди и възможности.

Освен това, Кооперативната банка предлага и различни видове карти за плащане. Клиентите могат да изберат между дебитни карти, кредитни карти и предплатени карти.

Всички карти предлагат удобни функции за плащане и са свързани с различни бонуси и наградни програми.

Кооперативната банка предлага и различни инвестиционни продукти на своите клиенти. Тези продукти включват акции, облигации, фондове и други. Клиентите могат да изберат продукт, който отговаря на техните инвестиционни цели и рисков профил.

В крайна сметка, Кооперативната банка предлага широк спектър от финансови услуги на своите клиенти, които са съобразени с техните нужди и възможности. Банката е известна със своята надеждност и качество на услугите, което я прави един от най-популярните избори за финансови услуги в България.

Как да станете клиент на Кооперативната банка

Как да станете клиент на Кооперативната банка

Ако желаете да станете клиент на Кооперативната банка, има няколко стъпки, които трябва да следвате. Първата стъпка е да посетите най-близкия офис на банката и да се запознаете с услугите, които предлага. Можете да се консултирате със служител на банката, който ще ви помогне да изберете най-подходящите услуги за вас.

След като сте избрали услугите, които искате да използвате, трябва да представите документите, които са необходими за откриване на сметка или получаване на кредит.

Тези документи включват лична карта, документ за доходи и други.

След като сте представили документите, служител на банката ще ви помогне да попълните необходимите формуляри и да завършите процеса по откриване на сметка или получаване на кредит. След като процесът бъде завършен, ще получите информация за начина на използване на услугите, които сте избрали.

Кооперативната банка предлага и онлайн услуги, които позволяват на клиентите да откриват сметки и да получават кредити онлайн. За да използвате тези услуги, трябва да се регистрирате в онлайн системата на банката и да следвате инструкциите за откриване на сметка или получаване на кредит.

В крайна сметка, Кооперативната банка предлага удобни и лесни за използване услуги на своите клиенти. Ако желаете да станете клиент на банката, трябва да посетите най-близкия офис на банката и да следвате необходимите стъпки за откриване на сметка или получаване на кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq