бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кооперативна банка

Историята на Кооперативна банка: от създаването до днес

Кооперативната банка е основана през 1888 година и се счита за една от най-старите банки в България. Тя е създадена с цел да предоставя финансови услуги на кооперативните земеделски и ремесленски организации. От самото начало Кооперативната банка се установява като солиден финансов институт, който подпомага развитието на селското стопанство и малките бизнеси.

През годините Кооперативната банка е претърпяла множество промени и приспособления, за да отговори на нуждите на своите клиенти. След създаването си, банката се разраства и превръща в една от водещите финансови институции в страната.

През 90-те години на миналия век, след прехода към пазарна икономика, Кооперативната банка преминава през значителни промени в своята организационна структура и начин на работа. Тя активно се ангажира с развитието на новите финансови инструменти и услуги, които да отговарят на нуждите на своите клиенти в новата икономическа среда.

През последните години Кооперативната банка е насочила усилията си към дигитализацията на услугите си и развитието на иновативни финансови решения. Тя предлага широк спектър от услуги и продукти, включително различни видове кредити, депозити, плащания, инвестиции и застраховки.

Специалните програми и кредити, предлагани от Кооперативната банка, допринасят за развитието на малките и средните предприятия и подкрепят земеделските производители.

Банката е активен партньор на бизнеса и играе важна роля в икономическото развитие на страната.

Изтъкнатата роля на Кооперативната банка в обществото се проявява и в нейната социална отговорност. Банката подкрепя различни социални и културни инициативи, насочени към подобряване на жизнените условия на хората и развитие на общностите.

Кооперативната банка е изградила силна репутация като надежден и отговорен финансов партньор, който се грижи за нуждите на своите клиенти и обществото. Тя продължава да развива своите услуги и продукти, за да отговори на съвременните предизвикателства и да се превърне в една от водещите банки в България.

Услугите и продуктите, предлагани от Кооперативна банка

Кооперативната банка предлага богато разнообразие от услуги и продукти, които отговарят на нуждите на различни видове клиенти. Отличителната черта на банката е насочеността й към малките и средните предприятия и земеделските производители. Тя предоставя различни видове кредити, които помагат на тези предприятия да развиват своя бизнес и да инвестират в нови проекти.

Кооперативната банка предлага и широк спектър от депозитни продукти, които предоставят възможност за спестяване и генериране на доход.

Клиентите могат да избират между различни видове депозити с различни срокове и лихвени условия. Банката осигурява сигурност и ликвидност на вложените средства, което я прави предпочитан партньор за спестяване.

Освен това, Кооперативната банка предлага и различни видове плащания и трансфери. Тя има различни банкови карти, които дават възможност за бързи и удобни плащания както в страната, така и в чужбина.

Банката предоставя и онлайн банкиране и мобилно банкиране, които улесняват клиентите при управлението на техните финанси.

В рамките на своите услуги Кооперативната банка предлага и инвестиционни продукти и решения. Тя предоставя възможност за инвестиране в различни активи като акции, облигации, фондове и други. Банката дава и консултации и помощ на своите клиенти при вземането на инвестиционни решения.

Кооперативната банка също така предлага различни видове застраховки, които осигуряват защита на имуществото и живота на клиентите. Тя предлага автокаско застраховки, застраховки на имущество, застраховки на живот и други. Банката работи с водещи застрахователни компании, което гарантира качествено обслужване и защита на клиентите.

Съчетавайки разнообразния си портфейл от продукти и услуги, Кооперативната банка е в състояние да отговори на различните нужди на своите клиенти. Тя постоянно развива и обновява своите продукти и услуги, за да бъде в крак със съвременните тенденции и да предоставя конкурентно предимство на своите клиенти.

Ролята на Кооперативна банка в икономиката и обществото

Кооперативната банка играе важна роля в икономиката и обществото, като подпомага развитието на малките и средните предприятия и земеделските производители. Тя подкрепя тези сектори, които са от ключово значение за икономическото развитие на страната. Банката предоставя финансови ресурси и инвестиционни възможности, които помагат на предприятията и земеделските производители да разрастват и да се развиват.

Кооперативната банка също така играе активна роля във възстановяването и развитието на селските райони. Тя предоставя специални програми и кредити за земеделските стопани, които им помагат да модернизират и подобрят своите производствени процеси.

Освен икономическата си роля, Кооперативната банка проявява и социална отговорност.

Тя подкрепя различни социални и културни инициативи, които имат положителен принос за обществото. Банката се ангажира със създаването на устойчиви икономически и социални условия, които подпомагат развитието на общностите и подобряването на жизнения стандарт на хората.

Кооперативната банка е активен партньор на бизнеса, обществото и държавата.

Тя сътрудничи с различни организации и институции, за да се постигне съвместен успех и развитие. Банката подпомага инициативи и проекти, които допринасят за икономическото развитие и благоденствието на страната.

Кооперативната банка продължава да играе важна роля в икономиката и обществото, като се стреми да предлага иновативни и качествени финансови решения. Тя се развива и приспособява към съвременните предизвикателства, за да остане водеща банка в България и да продължи да подпомага развитието на бизнеса и обществото.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq