бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Коя банка дава заем с лош ckr

Какво е лошо кредитно рейтинг и коя банка може да предостави заем?

Кредитният рейтинг е мерителство за финансовата ни стабилност и платежоспособност. Ако имаме лош кредитен рейтинг, това може да ни затрудни при получаването на заем от банката. Но не всички банки имат еднакви изисквания и условия за предоставяне на заеми.

Коя банка дава заем с лош ckr? В България има няколко банки, които предоставят заеми на хора с лош кредитен рейтинг. Една от тях е “Експресбанк”, която предлага заеми до 10 000 лева без изискване за поръчител или залог.

Друга банка, която може да предостави заем с лош кредитен рейтинг, е “Уникредит Булбанк”. Те предлагат заеми до 15 000 лева, но изискват поръчител или залог.

Важно е да се има предвид, че заемите с лош кредитен рейтинг обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия за връщане на заема. Затова е важно да се разгледат внимателно всички условия и да се избере най-подходящата за нашите нужди банка.

Ако имаме лош кредитен рейтинг, можем да го подобрим, за да увеличим шансовете си за получаване на заем от банката. Това може да стане чрез редовни и своевременни плащания на кредитите и сметките ни, както и чрез намаляване на дълговете си. Така ще подобрим кредитния си рейтинг и ще имаме по-големи възможности за получаване на заеми от банките.

Как да подобрим кредитния си рейтинг и да получим заем от банка?

Ако имаме лош кредитен рейтинг, може да бъде трудно да получим заем от банката. Но има начини да подобрим кредитния си рейтинг и да увеличим шансовете си за получаване на заем.

Първо, трябва да се уверим, че всички наши кредити и сметки са актуални и платени навреме. Ако имаме закъснения в плащанията, това може да ни навреди на кредитния рейтинг. Затова е важно да следим редовно сметките си и да плащаме навреме.

Второ, можем да намалим дълговете си, за да подобрим кредитния си рейтинг.

Ако имаме много дългове, това може да ни затрудни при получаването на заем от банката. Затова е важно да се опитаме да намалим дълговете си, като например да погасим по-малките кредити или да прехвърлим дълговете си на кредитна карта с по-нисък лихвен процент.

Трето, можем да се обърнем към кредитен консултант, който да ни помогне да подобрим кредитния си рейтинг. Те могат да ни дадат съвети за управление на финансите ни и да ни помогнат да изготвим план за погасяване на дълговете си.

Както вече споменахме, има банки, които предоставят заеми на хора с лош кредитен рейтинг. Но ако успеем да подобрим кредитния си рейтинг, ще имаме по-големи възможности за получаване на заеми от банките. Затова е важно да се работи върху подобряване на кредитния си рейтинг и да се следят редовно кредитните си досиета.

Какви са условията за заем с лош кредитен рейтинг в различни банки в България?

Условията за заем с лош кредитен рейтинг варират в зависимост от банката. В България има няколко банки, които предлагат заеми на хора с лош кредитен рейтинг, но условията за тези заеми могат да бъдат по-строги от тези за заеми на хора с добър кредитен рейтинг.

Една от банките, която предлага заеми на хора с лош кредитен рейтинг, е “Експресбанк”. Те предлагат заеми до 10 000 лева без изискване за поръчител или залог. Но за да получим заем от тях, трябва да имаме стабилни доходи и да не имаме закъснения в плащанията на други кредити и сметки.

Друга банка, която може да предостави заем с лош кредитен рейтинг, е “Уникредит Булбанк”.

Те предлагат заеми до 15 000 лева, но изискват поръчител или залог. За да получим заем от тях, трябва да имаме стабилни доходи и да не имаме закъснения в плащанията на други кредити и сметки.

Освен тези две банки, има и други банки, които предлагат заеми на хора с лош кредитен рейтинг, като “Райфайзенбанк”, “ДСК” и “Фибанк”. Но за да получим заем от тях, трябва да изпълняваме определени изисквания и да имаме стабилни доходи.

Важно е да се има предвид, че заемите с лош кредитен рейтинг обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия за връщане на заема. Затова е важно да се разгледат внимателно всички условия и да се избере най-подходящата за нашите нужди банка.

В заключение, ако имаме лош кредитен рейтинг, не трябва да се отказваме от идеята за получаване на заем от банката. В България има няколко банки, които предлагат заеми на хора с лош кредитен рейтинг, но е важно да се избере най-подходящата за нашите нужди и да се работи върху подобряване на кредитния си рейтинг.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq