бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Коя банка дава кредит с лошо цкр

Банки, които предлагат кредити с лошо ЦКР: възможности и условия

Когато имате лоша кредитна история, намирането на банка, която да предостави кредит, може да се окаже предизвикателство. Въпреки това, има някои банки, които са по-открити към да предложат кредити на хора с лошо централно кредитно регистър (ЦКР). Тези банки разбират, че миналото не винаги е най-добрият показател за бъдещето и са готови да дадат втори шанс на клиентите с лоша кредитна история.

Има няколко банки, които са популярни сред хората с лошо ЦКР.

Една от тях е Българска народна банка (БНБ). Те предлагат различни видове кредити, като потребителски и ипотечни кредити, на клиенти с лошо ЦКР. За да получите кредит от БНБ с лошо ЦКР, ще трябва да се свържете с тях и да обсъдите вашата ситуация. Важно е да имате добри аргументи и документация, която да подкрепят вашата способност да изплатите заема.

Друга банка, която може да предложи кредити на хора с лошо ЦКР, е УниКредит Булбанк.

Те разбират, че всеки заслужава втори шанс и предлагат гъвкави условия за кредитиране. За да получите кредит от тях, вие трябва да имате стабилни доходи и да предоставите доказателства за тях. Също така можете да се проведете лична среща с техен специалист, за да обсъдите вашата кредитна история и възможностите за получаване на кредит.

Важно е да се отбележи, че възможностите за получаване на кредит с лошо ЦКР от конкретна банка могат да се различават в зависимост от вашата лична ситуация и финансов профил.

Необходимо е да направите сравнение на условията на различните банки и да се консултирате със специалист, за да определите коя банка е най-подходяща за вас.

В заключение, има банки, които са готови да дадат кредити на хора с лошо ЦКР. Но преди да се обръщате към тях, е важно да се подготвите добре и да представите своята ситуация в най-добра светлина. Не се отказвайте, дори ако срещнете отказ от една банка. Винаги има алтернативни начини за получаване на кредит с лошо ЦКР, освен банките, които ще разгледаме в следващия параграф.

Как да получите кредит с лошо ЦКР от определена банка

Когато имате лошо ЦКР, получаването на кредит от определена банка може да изглежда трудно. Въпреки това, има някои стратегии и подходи, които можете да използвате, за да увеличите своите шансове да получите одобрение за кредит с лошо ЦКР.

Първата стъпка, която трябва да предприемете, е да проучите различните банки и да изберете тази, която има по-голяма вероятност да предостави кредити на хора с лошо ЦКР. Потърсете информация за банките, които са известни с по-гъвкави условия за кредитиране и са отворени към клиенти с лоша кредитна история.

След като сте избрали конкретна банка, трябва да се запознаете с условията и изискванията им за кредит. Изследвайте какви документи и информация ще са ви необходими, какви доходи и активи трябва да представите и каква е процедурата за кандидатстване и одобрение на кредита. Бъдете готови да предоставите пояснения и допълнителна документация, която да подкрепи вашата способност да изплатите заема.

След като сте запознати с условията на банката, трябва да се подготвите максимално добре, преди да кандидатствате за кредит.

Съберете всички необходими документи, осигурете си копия и ги подредете в логичен ред. Бъдете готови да обясните причините за вашата лоша кредитна история и как сте се променили или какви действия сте предприели, за да подобрите своята финансова ситуация.

Не забравяйте, че важно е да се запознаете с предварителните изисквания и критерии на банката, преди да кандидатствате за кредит. Ако имате предварително знание за това, каква е минималната кредитна оценка, която изисква банката, или какви други фактори са важни за одобрението на кредита, можете да се подготвите по-добре и да увеличите своите шансове за успех.

В заключение, получаването на кредит с лошо ЦКР изисква подготовка и изпълнение на определени стратегии. Изследвайте банките, проучете условията им и бъдете готови да представите информация и документи, които ще подкрепят вашата способност да изплатите заема. Споделяйте вашата история и докажете, че сте готови да поемете отговорността за новия кредит и да го изплатите своевременно.

Алтернативни начини за получаване на кредит с лошо ЦКР, освен банките

Въпреки че има банки, които са по-открити към предоставянето на кредити на хора с лошо ЦКР, все още може да се окаже трудно да получите одобрение от тях. Но има и алтернативни начини за получаване на кредит с лошо ЦКР, освен чрез банки.

Един от възможните начини е да се обърнете към кредитни съюзи или кооперативи.

Те са сходни с банките, но са по-гъвкави в своите изисквания и по-открити към предоставянето на кредити на хора с лошо ЦКР. Кредитните съюзи и кооперативи работят на принципа на сътрудничество и обикновено зачитат по-личния и близък подход към клиентите си. Те могат да предложат различни видове кредити, като потребителски и автомобилни кредити, и могат да бъдат по-гъвкави с условията за одобрение.

Друг вариант е да се обърнете към онлайн кредитори или финансови платформи. Тези платформи предлагат възможност за получаване на кредити чрез онлайн кандидатстване.

Те използват алгоритми и критерии за одобрение, които не включват само кредитната история. Могат да вземат предвид и други фактори, като доход, заетост, стабилност и други. Въпреки че тези онлайн кредитори обикновено имат по-високи лихви, те все пак предоставят възможност за получаване на кредит с лошо ЦКР.

Допълнителен начин за получаване на кредит с лошо ЦКР е да потърсите застрахователни компании или други финансови институции, които предлагат залози или застрахователни продукти срещу залог.

Тези продукти изискват предоставяне на гаранция, като недвижима собственост или превозно средство, и могат да предложат достатъчно голяма сума пари, дори при лоша кредитна история. Но внимавайте с такива продукти, защото може да има рискове и последици при неплащане на заема.

Все пак, когато се опитвате да получите кредит с лошо ЦКР от алтернативни източници, винаги е важно да бъдете внимателни и да прецените добре условията и лихвите. Разгледайте различни възможности, сравнете предложенията и преценете кое най-добре отговаря на вашите нужди и възможности.

В заключение, ако не успеете да получите кредит с лошо ЦКР от конкретна банка, има и други алтернативни начини за получаване на финансиране. Кредитните съюзи, онлайн кредитори и застрахователни продукти срещу залог са само някои от възможностите, които може да използвате. Важно е да се информирате добре за всяка от тях, преди да вземете решение.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq