бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Коя банка дава най-изгодни кредити

Коя банка дава най-изгодни кредити за жилище?

Коя банка дава най-изгодни кредити за жилище?

Когато става въпрос за кредити за жилище, много хора търсят най-изгодните условия, които могат да намерят. В България има много банки, които предлагат кредити за жилище, но коя от тях е най-изгодна?

Според нашето проучване, най-изгодните кредити за жилище се предлагат от банките UniCredit Bulbank и DSK Bank. UniCredit Bulbank предлага кредити за жилище с лихва от 2,99%, като максималната сума, която може да се заеме, е до 500 000 лева. Също така, банката предлага и възможност за гъвкави условия на погасяване на кредита.

DSK Bank също предлага много изгодни кредити за жилище, с лихва от 2,99% и максимална сума, която може да се заеме, до 400 000 лева.

Банката предлага и възможност за допълнителни отстъпки за клиенти, които имат открита сметка в банката.

Въпреки това, преди да вземете кредит за жилище, е важно да сравните условията на различните банки и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и възможности. Кредитът за жилище е сериозно задължение, затова е важно да бъдете внимателни и да изберете най-изгодната оферта, която ще ви помогне да реализирате мечтата си за собствен дом.

В заключение, UniCredit Bulbank и DSK Bank са две от най-изгодните банки, които предлагат кредити за жилище в България. Но не забравяйте да сравните условията на различните банки, преди да вземете решение за кредит за жилище.

Коя банка дава най-изгодни кредити за автомобили?

Коя банка дава най-изгодни кредити за автомобили?

Кредитите за автомобили са много популярни в България, но коя банка предлага най-изгодните условия? Според нашето проучване, най-изгодните кредити за автомобили се предлагат от банките Fibank и Raiffeisenbank.

Fibank предлага кредити за автомобили с лихва от 3,99% и максимална сума, която може да се заеме, до 100 000 лева. Банката предлага и възможност за гъвкави условия на погасяване на кредита, както и за допълнителни отстъпки за клиенти, които имат открита сметка в банката.

Raiffeisenbank също предлага много изгодни кредити за автомобили, с лихва от 3,99% и максимална сума, която може да се заеме, до 80 000 лева.

Банката предлага и възможност за допълнителни отстъпки за клиенти, които имат открита сметка в банката.

Въпреки това, преди да вземете кредит за автомобил, е важно да сравните условията на различните банки и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и възможности. Кредитът за автомобил е сериозно задължение, затова е важно да бъдете внимателни и да изберете най-изгодната оферта, която ще ви помогне да си осигурите желаната кола.

В заключение, Fibank и Raiffeisenbank са две от най-изгодните банки, които предлагат кредити за автомобили в България. Но не забравяйте да сравните условията на различните банки, преди да вземете решение за кредит за автомобил.

Коя банка дава най-изгодни кредити за лични нужди?

Коя банка дава най-изгодни кредити за лични нужди?

Кредитите за лични нужди са много популярни в България, но коя банка предлага най-изгодните условия? Според нашето проучване, най-изгодните кредити за лични нужди се предлагат от банките Fibank и UniCredit Bulbank.

Fibank предлага кредити за лични нужди с лихва от 6,99% и максимална сума, която може да се заеме, до 50 000 лева. Банката предлага и възможност за гъвкави условия на погасяване на кредита, както и за допълнителни отстъпки за клиенти, които имат открита сметка в банката.

UniCredit Bulbank също предлага много изгодни кредити за лични нужди, с лихва от 6,99% и максимална сума, която може да се заеме, до 50 000 лева.

Банката предлага и възможност за допълнителни отстъпки за клиенти, които имат открита сметка в банката.

Въпреки това, преди да вземете кредит за лични нужди, е важно да сравните условията на различните банки и да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите нужди и възможности. Кредитът за лични нужди е сериозно задължение, затова е важно да бъдете внимателни и да изберете най-изгодната оферта, която ще ви помогне да си осигурите желаните неща.

В заключение, Fibank и UniCredit Bulbank са две от най-изгодните банки, които предлагат кредити за лични нужди в България. Но не забравяйте да сравните условията на различните банки, преди да вземете решение за кредит за лични нужди.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq