бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредисимо контакти

Како да контактирате Кредисимо?

Кредисимо е компанија која нуди различите финансиски услуги, вклучувајќи ги кредити, кредитни картички, кредити за возила и многу други. Доколку сакате да контактирате Кредисимо, постојат различни начини за тоа.

Прв начин е да ја користите веб страницата на Кредисимо. Таму ќе најдете целосен список на контакти, вклучувајќи ги телефонски броја, имејл адресата и адресата на компанијата. Можете да ја користите формата за контакт на веб страницата за да им испратите порака.

Втор начин е да ја користите апликацијата на Кредисимо, која е достапна за превземање на Google Play и App Store.

Оваа апликација ви овозможува да пристапите до вашата сметка, да ја следите вашиот кредитен статус и да контактирате со Кредисимо со помош на чет-функцијата.

Трет начин е да ја користите Кредисимо линијата за облекчување на кредити. Оваа линија е достапна за контактирање на телефонскиот број на Кредисимо и ќе ви овозможи да разговарате со специјалистите на Кредисимо за вашите потреби за кредитирање.

Без разлика на начинот на кој контактирате Кредисимо, уверени сме дека ќе бидете задоволни со услугите кои ги нудат. Оваа компанија се посветува на подобрување на животот на своите клиенти, и затоа имаат толку голем број на повторни клиенти. Контактирајте ги денес и дознајте повеќе за нивните услуги!.

Кредисимо контакти за кредитни услуги

Кредисимо е една од водечките компании во областа на кредитирањето во Бугарија. Ако сте заинтересирани за кредитни услуги, Кредисимо е местото каде што може да добиете најдобрите услуги.

Кредисимо нуди различни видови на кредитирање, вклучувајќи ги лични кредити, кредити за возила, студентски кредити и кредитни картички. За секој вид на кредит, Кредисимо нуди различни услови, соодветно на потребите и можностите на клиентите.

За лични кредити, Кредисимо има различни опции на располагање, вклучувајќи ги краткорочни, среднорочни и долгорочни кредити.

Клиентите може да одберат висина на кредитот, како и временски период за враќање на кредитот.

Кредисимо нуди и кредити за возила, со опции за нови и користени возила. Клиентите можат да го изберат износот на кредитот како и временскиот период за враќање на кредитот, во зависност од нивните потреби и можности.

Студентските кредити на Кредисимо се насочени кон поддршка на студентите, кои имаат потреба од кредит за да покријат трошоци поврзани со образованието, како што се школарините и книгите.

Кредитните картички на Кредисимо се достапни со различни услови, вклучувајќи ги намалувања на каматните стапки, наградни точки и други.

Ако сте заинтересирани за некоја од овие кредитни услуги, контактирајте ги Кредисимо преку некој од методите на контакт. Можете да ги најдете контактите на веб страницата на Кредисимо или преку апликацијата. Ќе добиете брз одговор и ќе можете да започнете со процесот на кредитирање што е можно побрзо!.

Кредисимо контакти за проблеми и жалби

Кредисимо е компанија која се посветува на задоволување на потребите на своите клиенти во областа на финансиските услуги. Но, дури и со најдобрата волја, може да дојде до ситуации кога клиентите имаат проблеми или жалби.

Ако имате било какви проблеми со Кредисимо, најдобро е да контактирате со нив. Контактите на Кредисимо се достапни на нивната веб страница и во нивната апликација.

Кога контактирате со Кредисимо, најпрво треба да им објасните во детали кој е вашето прашање или жалба. Од специјалистите на Кредисимо ќе добиете најдобро можниот одговор на вашето прашање или решение на вашата жалба.

Кредисимо има различни начини на решавање на проблемите на клиентите, вклучувајќи ги и решавање на прашањата на место, на телефон или преку пишувачки контакт.

Кога ќе го контактирате тимот на Кредисимо, тие ќе ви кажат која е најдобрата опција за вас.

Ако имате жалба, Кредисимо има посебна процедура за решавање на жалбите. Кога ќе ја пријавите вашата жалба, тие ќе ја разгледаат и ќе се обидат да ви понудат најдобро можниот одговор.

На крајот, контактирањето со Кредисимо е лесно и ефикасно. Иако може да дојде до проблеми или жалби, Кредисимо е компанија која ќе направи сè што е во нивната моќ да го решат проблемот или наведат решение на жалбата. Контактирајте ги Кредисимо денес и дознајте повеќе за нивните услуги!.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq