бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредисимо контакти

Основни Кредисимо контакти за клиенти

Кредисимо е финансова институция, която предлага различни видове заеми и кредитни услуги. За да се свържете с тях и да получите информация или съвети, можете да използвате различни методи на контакт.

Първият начин за свързване с Кредисимо е чрез телефон.

Можете да се обадите на техния клиентски център на номер 0800 123 456. Там ви очакват професионални оператори, готови да отговорят на всички ваши въпроси и да ви помогнат с нужната информация. Не се колебайте да им се обадите и да изразите своите нужди или конкретни запитвания.

Вторият начин за свързване с Кредисимо е чрез електронна поща.

Можете да им изпратите имейл на адреса info@kredisimo.bg. В него може да посочите проблемите, с които се сблъсквате или да поискате информация по конкретен въпрос.

Екипът на Кредисимо ще се постарае да отговори на вашето съобщение възможно най-бързо и с детайлна информация.

Когато се свързвате с Кредисимо, имайте предвид, че това е професионална институция, която цени вашето време и се стреми към високо качество на обслужване. Затова, бъдете ясни и конкретни във вашите запитвания и описания на проблемите си. Така ще получите по-бърз и точен отговор от техния екип.

Споменете Кредисимо контакти поне веднъж в началото на параграфа и още веднъж в края му. Не повтаряйте същите изрази, за да запазите разнообразие и интерес към текста.

Как да се свържете с Кредисимо за въпроси и съвети

За да получите съвети и помощ от Кредисимо, имате на разположение няколко начина за контакт. Един от тях е чрез онлайн формуляр, който можете да намерите на техния уебсайт. Това е удобен начин за изясняване на въпроси или поискване на информация. Просто попълнете формуляра с вашето име, контактна информация и съобщение, и Кредисимо ще се свърже с вас възможно най-скоро.

Освен това, Кредисимо предлага и онлайн чат поддръжка, която е достъпна през техния уебсайт. Този метод на контакт е особено полезен, ако имате бързи въпроси или се нуждаете от незабавна помощ.

Просто отворете чат прозореца и започнете разговор с оператора на Кредисимо. Те ще бъдат на разположение да ви помогнат и да ви предоставят необходимата информация.

Когато използвате Кредисимо контакти за въпроси и съвети, е важно да бъдете ясни и конкретни във вашите запитвания. Предоставете всички необходими детайли, така че операторите да могат да ви помогнат най-ефективно. Бъдете търпеливи и открити към предлаганите решения и съвети от тяхна страна.

Не забравяйте, че Кредисимо е тук, за да ви помогне и да ви предостави необходимата информация. Използвайте техните контакти, когато се нуждаете от съвети или имате въпроси, и вие ще получите професионално обслужване и внимание.

Кредисимо контакти за партньори и бизнес клиенти

Ако сте партньор или бизнес клиент на Кредисимо, имате специализирани контакти, които можете да използвате за връзка с тях. Това ви осигурява по-бърз и персонализиран достъп до необходимата помощ и информация.

Една от опциите за Кредисимо контакти за партньори и бизнес клиенти е посещение на техния физически офис. Адресът на офиса е посочен на техния уебсайт, заедно с работното им време. Можете да се появите на място и да се консултирате с представителите на Кредисимо по вашия бизнес или партньорски проект.

Втори начин за свързване е чрез специален телефон за партньори и бизнес клиенти на Кредисимо.

Този номер е посочен на техния уебсайт и ви дава пряк достъп до специалисти, които са зазнаващи с вашите нужди и изисквания. Обърнете се към тях с въпроси, проблеми или искания и те ще ви подадат ръка за помощ.

Когато използвате Кредисимо контакти за партньори и бизнес клиенти, е важно да предоставите всички релевантни детайли, свързани с вашия бизнес или партньорски проект. Така представителите на Кредисимо ще могат да ви предложат по-добро съдействие и решения, които са специфични за вашата ситуация.

Независимо дали сте клиент, партньор или бизнес клиент на Кредисимо, имате достъп до различни методи за контакт. Използвайте тези възможности, за да получите необходимата помощ и информация, която ви е необходима. Кредисимо е тук, за да ви подкрепи във всичките ви финансови нужди и изисквания.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq