бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредисимо рефинансиране

Какво е Кредисимо рефинансиране и как работи?

Кредисимо рефинансиране” е процесът, при който заемополучател прехвърля своята настояща заемна задълженост към друг кредитор, който предлага по-добри условия за погасяване на дълга. Този вид рефинансиране е особено полезен за заемополучателите, които имат няколко заема с различни кредитори и искат да ги обединят в един заем с по-ниска годишна лихва и по-дълъг срок на погасяване.

Кредисимо рефинансирането работи по следния начин: кредиторът, към който се прехвърля дълга, издава нов заем на заемополучателя, с който се погасяват старите задължения.

При това новият заем има по-добри условия, като по-ниска годишна лихва, по-дълъг срок на погасяване или по-малка месечна вноска. Така заемополучателят има възможност да спести пари, като погасява дълга си по-лесно и по-евтино.

Рефинансирането на заеми от Кредисимо предоставя множество ползи за кредитополучателите. Първо, те могат да се освободят от стреса и затрудненията, свързани с управлението на няколко различни заема и плащането на различни лихви и вноски.

Вместо това, те ще имат един по-лесен за управление заем с по-изгодни условия. Второ, като прехвърлят дълга си към нов кредитор, заемополучателите имат възможност да получат по-добри условия, които ще ги помогнат да спестят пари в дългосрочен план.

Трето, те ще имат по-голяма гъвкавост при управлението на финансите си, тъй като ще имат само едно плащане на вноската вместо няколко.

За да изберат най-подходящата оферта за рефинансиране на заема, заемополучателите трябва да сравнят различните предложения на различни кредитори. Те трябва да обръщат внимание на годишната лихва, срока на погасяване, размера на месечната вноска и други такси и разходи, свързани с рефинансирането. Също така е важно да се провери историята и надеждността на кредитора, за да се уверят, че те ще предложат добро обслужване и поддръжка на заемополучателите си. След като са сравнили различните предложения, заемополучателите могат да изберат най-подходящата оферта, която отговаря на техните финансови нужди и възможности.

Предимствата на Кредисимо рефинансирането за заемополучателите.

Предимствата на Кредисимо рефинансирането за заемополучателите са много. Първо, те имат възможност да намалят общия размер на месечните вноски чрез по-дълъг срок на погасяване на заема.

Това може да им помогне да освободят повече пари в текущия месечен бюджет и да постигнат финансова стабилност. Те могат да използват тези спестени средства за други финансови цели, като създаване на запаси за неотложни разходи или инвестиции в бъдещето.

Второ, Кредисимо рефинансирането може да доведе до намаляне на годишната лихва по заема. Когато заемополучателите прехвърлят дълга си към нов кредитор, те имат възможност да се възползват от по-ниска лихва, която може да им спести значителна сума пари в дългосрочен план.

Това може да бъде особено полезно, ако заемополучателят има високи лихви по настоящите си заеми и търси начин да ги намали.

Трето, рефинансирането на заеми от Кредисимо може да доведе до по-добро управление на финансите. Заемополучателите, които имат няколко различни заема с различни кредитори, се сблъскват с предизвикателства при управлението на плащанията и контролирането на сроковете.

Чрез обединяване на тези заеми в един по-голям заем, те могат да опростят процеса и да имат по-голяма гъвкавост при управлението на разходите си.

Накрая, презакупуването на кредитите предоставя възможност за преоценка и преглед на финансовото положение на лицето, което е взело заема. Това е момент, в който те могат да преоценят своите финансови цели и да вземат решения за бъдещи инвестиции. Освен това, те могат да получат съвет и подкрепа от специалистите на Кредисимо по въпросите на управление на дълга и финансовото планиране.

За заключение, рефинансирането на кредити предлага множество ползи за клиентите, като намаляване на месечните вноски, годишна лихва и подобрено управление на финансите, както и възможност за преосмисляне на финансовите цели. Тези предимства правят рефинансирането на Кредисимо изключително полезно за хората, които търсят начин да намалят своите дългове и да постигнат финансова стабилност.

Как да изберем най-подходящата оферта за Кредисимо рефинансиране.

За да изберем най-подходящата оферта за Кредисимо рефинансиране, трябва да направим сравнение между различни предложения от различни кредитори. Някои от ключовите фактори, които трябва да се вземат предвид при избора, са годишната лихва, срокът на погасяване, размерът на месечната вноска и други такси и разходи, свързани с рефинансирането.

Първо, годишната лихва е един от най-съществените фактори при избора на оферта за Кредисимо рефинансиране. Трябва да се сравнят процентните ставки, предлагани от различните кредитори, и да се избере най-ниската възможна. По-ниската лихва ще доведе до по-малки разходи по заема и по-ниска обща сума, която трябва да бъде върната.

Второ, срокът на погасяване също е важен фактор при избора на предложение за рефинансиране. По-дългият срок на погасяване може да доведе до по-ниски месечни вноски, но трябва да се има предвид, че ще бъдат платени повече общи лихви в крайна сметка.

Заемополучателят трябва да разгледа своите финансови възможности и да избере срок, който е комфортен за него и му позволява да се справи със задълженията си безпроблемно.

Трето, размерът на месечната вноска е важен аспект при избора на оферта за рефинансиране. Трябва да се уверим, че месечната вноска е в рамките на нашите възможности и ние можем да я плащаме без затруднения. Това ще ни помогне да избегнем пропускането на плащания и да запазим добрата си кредитна репутация.

Освен тези основни фактори, трябва да се има предвид и други такси и разходи, свързани с рефинансирането. Това могат да бъдат такси за прехвърляне на дълга, такси за обработка на заявката или други такси, които трябва да бъдат взети предвид при изчисляването на общата сума, която трябва да бъде върната.

За да изберем най-подходящото предложение за рефинансиране на Кредисимо, трябва да извършим внимателно проучване и сравнение на различните предложения на пазара. Това ще ни помогне да изберем офертата, която най-добре отговаря на нашите финансови нужди и възможности.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq