бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредитен регистър-длъжници

Какво е Кредитен регистър-длъжници и как работи?

Кредитен регистър-длъжници е база данни, която съдържа информация за всички физически и юридически лица, които имат задължения към банки и други кредитни институции. Тази база данни е създадена с цел да се предотвратят неплащанията и да се намали риска за кредиторите.

Кредитен регистър-длъжници работи като събира информация от различни източници, като банки, кредитни институции и други финансови организации. Тази информация включва данни за кредитните продукти, които са били предоставени на длъжника, като размер на кредита, месечна вноска, срок на погасяване и други подобни.

Кредитен регистър-длъжници също така съдържа информация за всички забавени плащания и неплащания на длъжника.

Тази информация е много важна за кредиторите, тъй като им помага да оценят риска от предоставяне на кредит на дадено лице.

Кредитен регистър-длъжници е от голяма полза за кредиторите, но може да бъде и пречка за длъжниците. Ако сте включени в Кредитен регистър-длъжници, може да имате затруднения при получаване на нов кредит или заем.

Затова е много важно да знаете как да проверите дали сте включени в Кредитен регистър-длъжници и как да излезете от него, ако сте включени. Това ще ви помогне да възстановите кредитоспособността си и да получите нов кредит или заем, ако е необходимо.

Как да проверите дали сте включени в Кредитен регистър-длъжници?

Ако имате кредитни задължения, е важно да знаете дали сте включени в Кредитен регистър-длъжници. Това може да се направи, като посетите уебсайта на Кредитния регистър и използвате услугата за проверка на длъжниците.

За да използвате тази услуга, трябва да въведете своето име, ЕГН или други лични данни.

Системата ще ви покаже дали сте включени в Кредитен регистър-длъжници и какви са вашите задължения.

Ако сте включени в Кредитен регистър-длъжници, трябва да знаете, че това може да повлияе на вашата кредитоспособност. Кредиторите могат да видят вашата история на задълженията и да решат дали да ви предоставят кредит или заем.

Ако сте включени в Кредитен регистър-длъжници, имате право да получите копие на вашата кредитна история.

Това може да се направи, като поискате копие от Кредитния регистър.

Ако сте включени в Кредитен регистър-длъжници, трябва да започнете да погасявате вашите задължения възможно най-скоро. Това ще ви помогне да възстановите кредитоспособността си и да получите нов кредит или заем в бъдеще.

Важно е да знаете, че Кредитен регистър-длъжници не е единствената база данни, която кредиторите използват за проверка на кредитоспособността на длъжниците. Те могат да използват и други източници на информация, като например регистъра на неплатежоспособните длъжници.

Затова е много важно да погасявате своите задължения навреме и да не допускате забавени плащания. Това ще ви помогне да избегнете включването си в Кредитен регистър-длъжници и да запазите вашата кредитоспособност.

Как да излезете от Кредитен регистър-длъжници и възстановите кредитоспособността си?

Ако сте включени в Кредитен регистър-длъжници, има начин да излезете от него и да възстановите кредитоспособността си.

Първата стъпка е да погасите всички свои задължения към кредиторите. Това включва всички забавени плащания и неплащания.

След като сте погасили всички свои задължения, трябва да поискате копие на вашата кредитна история от Кредитния регистър. Това може да се направи, като посетите уебсайта на Кредитния регистър и поискате копие на вашата кредитна история.

След като получите копие на вашата кредитна история, трябва да проверите дали всички вашите задължения са отразени правилно. Ако има грешки или неточности, трябва да се свържете с Кредитния регистър и да поискате корекция на вашата кредитна история.

След като сте се уверили, че вашата кредитна история е коректна, трябва да изчакате определен период от време, преди да можете да получите нов кредит или заем.

Този период от време може да варира в зависимост от кредитора и от размера на вашето предишно задължение. Обикновено той е между 6 и 12 месеца.

През този период от време трябва да показвате добра финансова дисциплина и да не допускате забавени плащания или неплащания. Това ще ви помогне да възстановите кредитоспособността си и да получите нов кредит или заем в бъдеще.

Важно е да знаете, че излизането от Кредитен регистър-длъжници не е лесна задача и може да отнеме време. Но ако покажете добра финансова дисциплина и погасите всички свои задължения, ще можете да възстановите кредитоспособността си и да получите нов кредит или заем в бъдеще.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq