бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити без доказване на доход

Како да добиете кредит без доказване на доход?

Како да добиете кредит без доказване на доход? Кредити без доказване на доход се однесуваат на кредити кои не бараат доказ за доходот на заемачот. Овие кредити се понудуваат од страна на банките и други финансиски институции, и се наменети за луѓе кои немаат редовен извор на доход или не можат да го докажат својот доход. За да добиете кредит без доказване на доход, прво треба да пронајдете банка или финансиска институција која ги нуди овие кредити.

Потоа, треба да го пополните апликацискиот образец и да го прикачите потребниот документација, како што се лична карта, банкарски изводи и други документи кои ќе го потврдат вашиот идентитет и финансиска состојба. Кога ќе го поднесете вашето барање, банката или финансиската институција ќе го проценува вашето барање и ќе одлучи дали да ви одобри кредитот или не. Во многу случаи, кредитите без доказване на доход имаат поголеми каматни стапки и кратки рокови за отплата, поради што треба да бидете внимателни кога ги користите. Кредитите без доказване на доход можат да бидат корисни за луѓе кои имаат потреба од пари, но немаат редовен извор на доход или не можат да го докажат својот доход. Овие кредити можат да ви помогнат да платите неочекувани трошоци или да ги покриете вашите дневни потреби, но треба да бидете внимателни и да ги користите со разум. Во следниот оддел, ќе ги разгледаме условите за кредити без доказване на доход и предимствата и недостатоците на овие кредити.

Кои се условите за кредити без доказване на доход?

Кои се условите за кредити без доказване на доход?

Кредитите без доказване на доход се понудуваат од страна на банките и други финансиски институции, но имаат одредени услови кои треба да ги исполните за да ги добиете. Првиот услов е да имате добра кредитна историја, што значи дека сте редовно ги отплаќале вашите кредити и долгови во минатото.

Вториот услов е да имате некој вид на имовина, како што се недвижности, автомобили или други имоти кои можат да бидат користени како залог за кредитот. Оваа имовина ќе биде користена како гаранција дека ќе го отплатите кредитот.

Третиот услов е да имате добар кредитен резултат, што значи дека имате добар однос помеѓу вашите приходи и расходи.

Банките и финансиските институции ќе го проценуваат вашиот кредитен резултат за да видат дали сте способни да го отплатите кредитот.

Четвртиот услов е да имате добар извор на доход, што значи дека имате редовен приход од работа или друг извор на приход. Иако кредитите без доказване на доход не бараат доказ за доходот, банките и финансиските институции ќе го проценуваат вашиот извор на доход за да видат дали сте способни да го отплатите кредитот.

Кредитите без доказване на доход можат да бидат корисни за луѓе кои имаат потреба од пари, но немаат редовен извор на доход или не можат да го докажат својот доход. Овие кредити можат да бидат корисни за покривање на неочекувани трошоци или за покривање на дневните потреби, но треба да бидете внимателни и да ги користите со разум. Во следниот оддел, ќе ги разгледаме предимствата и недостатоците на кредитите без доказване на доход.

Кои се предимствата и недостатоците на кредитите без доказване на доход?

Кои се предимствата и недостатоците на кредитите без доказване на доход?

Кредитите без доказване на доход можат да бидат корисни за луѓе кои имаат потреба од пари, но немаат редовен извор на доход или не можат да го докажат својот доход. Овие кредити можат да бидат корисни за покривање на неочекувани трошоци или за покривање на дневните потреби, но треба да бидете внимателни и да ги користите со разум.

Еден од главните предимства на кредитите без доказване на доход е дека не морате да го докажете својот доход за да ги добиете. Ова значи дека луѓето кои немаат редовен извор на доход или не можат да го докажат својот доход можат да ги добијат овие кредити.

Друг предимство на кредитите без доказване на доход е дека можат да бидат одобрени брзо и лесно. Банките и финансиските институции не ги проверуваат детално вашите финансиски податоци, што значи дека кредитот може да биде одобрен во рок од неколку часа или денови.

Но, кредитите без доказване на доход имаат и неколку недостатоци.

Првиот недостаток е дека имаат поголеми каматни стапки и кратки рокови за отплата. Ова значи дека ќе плаќате повеќе пари за кредитот и ќе имате краток рок за отплата.

Вториот недостаток е дека може да бидете изложени на ризик од превари и злоупотреби. Бидејќи банките и финансиските институции не ги проверуваат детално вашите финансиски податоци, може да бидете изложени на ризик од превари и злоупотреби со вашите лични податоци.

Во заклучок, кредитите без доказване на доход можат да бидат корисни за луѓе кои имаат потреба од пари, но немаат редовен извор на доход или не можат да го докажат својот доход. Овие кредити имаат предимства и недостатоци, и треба да бидете внимателни кога ги користите. Пред да го земете кредитот, треба да ги разгледате сите услови и да го процените дали е правилниот избор за вас.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq