бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити без трудов договор

Какво представляват кредитите без трудов договор?

Кредитите без трудов договор представляват вид заеми, които могат да бъдат получени без представяне на официален договор за трудово задължение с работодателя. Този вид кредити се предоставят на хора, които не могат да предоставят доказателства за редовни доходи от работа, но имат други източници за приходи, като например наеми, дивиденти, социални помощи или други форми на доход.

Предимствата на кредитите без трудов договор са, че те предоставят възможност за получаване на заеми на хора, които в противен случай може да са изключени от възможността да получат кредит от банката.

Това може да бъде полезно за хора, които работят на самостоятелна основа, като фрийлансъри, или за тези, които са безработни, но имат други източници на доход. Освен това, кредитите без трудов договор могат да бъдат получени по-бързо и с по-малко бюрокрация, тъй като няма нужда от представяне на допълнителни документи и формалности, свързани с трудовия договор.

Въпреки това, кредитите без трудов договор имат и някои недостатъци. Един от тях е, че сумите, които могат да бъдат одобрени, са по-малки в сравнение с тези при кредитите, за които се представя трудов договор.

Това е заради по-големия риск, който поемат финансовите институции, като нямат ясна представа за финансовата стабилност на клиента. Освен това, лихвите при такива кредити обикновено са по-високи, поради по-голямото неизвестност относно възможността на заемополучителя да погаси задължението си. Това може да увеличи общата разходност на кредита.

За да получите кредит без трудов договор, трябва да запълните кредитна заявка в банката или друга финансова институция, като предоставите информация за другите ви приходи и финансови задължения.

Заявката ще бъде прегледана от кредитора, който ще оцени вашата кредитоспособност и възможността ви да изплащате кредита. В случай на одобрение, ще бъдете уведомени и ще подпишете договора за кредит. Важно е да се запомни, че въпреки липсата на трудов договор, кредитите без трудов договор все още са обвързани със задължения и трябва да бъдат върнати в срок.

Предимства и недостатъци на кредитите без трудов договор.

Предимствата на кредитите без трудов договор са налице, но те идват и с определени недостатъци, които трябва да бъдат взети предвид. Едно от големите предимства е, че те предоставят възможност на хора без официален трудов договор да получат необходимите средства за финансиране на различни нужди и цели.

В случаите, когато човек има други източници на доходи, като наеми или социални помощи, кредитите без трудов договор са отличен начин за финансова подкрепа.

Още едно предимство е, че процесът на одобрение и получаване на кредит без трудов договор е обикновено по-бърз и по-лесен от този при обичайните банкови кредити. Няма нужда от представяне на сложни документи и формалности, свързани с трудовото задължение. Това означава, че хората могат да получат необходимата им финансова помощ по-бързо и по-удобно.

Въпреки това, кредитите без трудов договор имат и някои недостатъци, които трябва да бъдат взети предвид.

Един от тях е, че сумите, които могат да бъдат одобрени, обикновено са по-малки в сравнение с тези при кредитите, за които се представя трудов договор. Това се дължи на по-големия риск, който поемат финансовите институции, тъй като нямат ясна представа за финансовата стабилност на клиента.

Още един недостатък е свързан с по-високите лихви при кредитите без трудов договор.

Тъй като финансовите институции поемат голям риск, за да предоставят такива кредити, те често залагат по-високи лихви, за да се компенсират за възможните загуби. Това може да увеличи разходите за заемополучителя и да направи кредита по-скъп.

В заключение, кредитите без трудов договор предоставят възможност на хора без официален трудов договор да получат необходимата им финансова подкрепа. Те са по-лесни и бързи за получаване в сравнение с обичайните банкови кредити, но идват с по-малки суми и по-високи лихви. Преди да вземете решение за кредит без трудов договор, важно е да се запознаете с точните условия и да се уверите, че сте наясно със задълженията и разходите, свързани с него.

Как да получите кредит без трудов договор?

За да получите кредит без трудов договор, има няколко важни стъпки, които трябва да следвате. Въпреки че те не изискват представяне на трудов договор, все още има някои изисквания и процедури, които трябва да бъдат спазени.

Първата стъпка е да изберете подходяща финансова институция или кредитор, който предлага кредити без трудов договор. Можете да използвате интернет, за да намерите различни възможности и да сравните условията на различните кредитори.

Важно е да се уверите, че избирате надеждна и реномирана компания.

След като сте избрали кредитор, следващата стъпка е да попълните кредитната заявка. В нея ще трябва да предоставите информация за вашите лични данни, финансово положение и други източници на доходи, освен трудовия договор. Важно е да бъдете честни и точни при попълването на заявката, за да избегнете евентуални проблеми по-късно.

След като сте попълнили заявката, тя ще бъде прегледана от кредитора, който ще оцени вашата кредитоспособност и възможността ви да изплащате кредита.

В този процес, финансовата институция може да извърши проверка на вашето кредитно досие и да се свърже с вас за допълнителна информация или документи, ако е необходимо.

Ако заявката ви бъде одобрена, следващата стъпка е да подпишете договора за кредит. В този договор ще бъдат посочени условията и сроковете на кредита, както и задълженията на заемополучителя и кредитора.

Важно е да прочетете внимателно всичко преди да подпишете и да се уверите, че сте съгласни с условията.

След подписването на договора, кредиторът ще осъществи превода на сумата на кредита на вашия банков сметка. Важно е да се посветите на възстановяването на кредита в срок и според условията на договора, за да избегнете евентуални негативни последици като забавени плащания или глоби.

В заключение, за да получите кредит без трудов договор, трябва да изберете подходящ кредитор, да попълните кредитната заявка и да я представите за преглед. Ако заявката ви бъде одобрена, следва да подпишете договора за кредит и да вършите плащанията в срок.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq