бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити за хора с лошо цкр

Како да добиете кредит со лошо цкр?

Кредити за хора с лошо цкр се често сметаат за тешки за добивање, но тоа не мора да биде вистина. Иако лошата кредитна историја може да биде пречка, постојат начини да се добие кредит и со лошо цкр.

Првиот чекор е да се провери кредитната историја и да се исправат грешките. Може да се добие бесплатен извештај за кредитната историја од кредитните бироа и да се провери дали има грешки или неточности. Ако има, треба да се контактира кредитната бироа и да се исправат грешките.

Ова може да помогне да се подобри кредитниот резултат и да се зголемат шансите за добивање на кредит.

Вториот чекор е да се пронајде кредитен давател кој нуди кредити за хора со лошо цкр. Постојат кредитни даватели кои се специјализираат за овој вид на кредити и кои можат да помогнат на луѓето со лошо цкр да добијат кредит.

Тие обично имаат построги услови за добивање на кредит, како што се поголема каматна стапка или потреба за јамчење, но тоа не значи дека е невозможно да се добие кредит.

Третиот чекор е да се подобри кредитниот резултат. Ова може да се направи со редовно плаќање на ратите на кредитите и сметките, како и со намалување на долговите. Ова може да помогне да се зголемат шансите за добивање на кредит во иднина.

Во секој случај, кога се бара кредит со лошо цкр, треба да се биде реален и да се разбере дека можеби нема да се добие кредит со истите услови како и луѓето со добар кредитен резултат. Треба да се разгледаат сите опции и да се одлучи што е најдоброто за личните потреби и финансиски можности.

Кои се видови на кредити за хора со лошо цкр?

Кога станува збор за кредити за хора со лошо цкр, постојат различни видови на кредити кои можат да бидат достапни. Еве некои од најчестите видови на кредити за луѓе со лошо цкр:

1. Кредити со поголема каматна стапка – Овие кредити имаат поголема каматна стапка од обичните кредити поради поголемиот ризик за кредитниот давател.

Ова може да значи поголеми месечни рати, но може да биде опција за луѓето кои не можат да добијат кредит на друг начин.

2. Кредити со јамчење – Овие кредити бараат јамчење од друга личност или имот како гаранција за кредитот. Ова може да биде опција за луѓето кои немаат доволно добар кредитен резултат да добијат кредит без јамчење.

3.

Кредити за консолидација на долгови – Овие кредити се користат за консолидација на повеќе долгови во еден кредит со поголема каматна стапка. Ова може да помогне да се намали месечната рата и да се подобри кредитниот резултат.

4. Кредити за купување на автомобил – Овие кредити се користат за купување на автомобил и можат да бидат достапни за луѓето со лошо цкр.

Ова може да биде опција за луѓето кои имаат потреба од автомобил за работа или други потреби.

5. Кредити за студенти – Овие кредити се користат за финансирање на образованието и можат да бидат достапни за студенти со лошо цкр. Ова може да биде опција за студентите кои не можат да добијат кредит на друг начин.

Важно е да се знае дека секој вид на кредит има свои предности и недостатоци и треба да се разгледаат сите опции пред да се одлучи за кредит. Треба да се разгледаат условите на кредитот, каматната стапка, месечната рата и други фактори пред да се потпише договор за кредит.

Кои се предности и недостатоци на кредитите за хора со лошо цкр?

Кредитите за хора со лошо цкр можат да имаат свои предности и недостатоци. Еве некои од најважните предности и недостатоци на овие видови на кредити:

Предности:
1. Достапност – Кредитите за хора со лошо цкр можат да бидат достапни за луѓето кои не можат да добијат кредит на друг начин.

Ова може да биде одлична опција за луѓето кои имаат потреба од финансиска помош.

2. Подобрување на кредитниот резултат – Ако се плаќаат редовно ратите на кредитот, тоа може да помогне да се подобри кредитниот резултат. Ова може да им помогне на луѓето да добијат подобри услови за кредит во иднина.

3.

Различни видови на кредити – Постојат различни видови на кредити за луѓе со лошо цкр, што значи дека може да се пронајде кредит кој одговара на личните потреби и финансиски можности.

Недостатоци:
1. Поголема каматна стапка – Кредитите за хора со лошо цкр обично имаат поголема каматна стапка од обичните кредити. Ова може да значи поголеми месечни рати и поголеми трошоци за кредитот.

2.

Потреба за јамчење – Некои видови на кредити за луѓе со лошо цкр бараат јамчење од друга личност или имот како гаранција за кредитот. Ова може да биде тешко за луѓето кои немаат некој кој може да јамчи за нив.

3. Ризик за дополнителни долгови – Ако не се плаќаат редовно ратите на кредитот, тоа може да доведе до дополнителни долгови и поголеми трошоци за кредитот.

Важно е да се разгледаат сите предности и недостатоци на кредитите за хора со лошо цкр пред да се одлучи за кредит. Треба да се разгледаат условите на кредитот, каматната стапка, месечната рата и други фактори пред да се потпише договор за кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq