бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити онлайн с лошо цкр

Како да добиете кредит онлајн со лош кредитен резултат?

Како да добиете кредит онлајн со лош кредитен резултат?

Доколку имате лош кредитен резултат, можеби се чини дека е невозможно да добиете кредит. Но, не е така.

Постојат онлајн кредитни компании кои нудат кредити на луѓе со лош кредитен резултат. Овие компании се фокусираат на други фактори, како што се вашата тековна финансиска состојба и вашата способност да го вратите кредитот.

За да добиете кредит онлајн со лош кредитен резултат, прво треба да го пронајдете најдобриот кредитен давател. Истражувајте и споредувајте различни кредитни компании и нивните услови за кредитирање.

Некои компании можат да имаат повисоки каматни стапки или да имаат строги услови за квалификување, додека други можат да имаат помеки услови и да бидат по-флексибилни.

Кога ќе го пронајдете најдобриот кредитен давател, следниот чекор е да го пополните апликацискиот образец онлајн. Овој образец ќе ги собере вашите лични и финансиски податоци, како што се вашата адреса, банковен сметка и тековниот статус на вашиот кредитен резултат.

Откако ќе го пополните образецот, кредитниот давател ќе го проценува вашиот кредитен ризик и ќе одлучи дали да ви одобри кредитот или не.

Доколку ви се одобри кредитот, ќе го добиете на вашата банковна сметка во рок од неколку дена.

За да го зголемите својот шанс за добивање на кредит онлајн со лош кредитен резултат, можете да разгледате опциите за заедничко кредитирање со некој кој има подобар кредитен резултат од вас. Ова може да го зголеми вашето кредитно доверие и да ви помогне да добиете кредит со помеки услови.

Во секој случај, кога аплицирате за кредит онлајн со лош кредитен резултат, треба да бидете внимателни и да ги разгледате сите услови на кредитот. Проверете ги каматните стапки, годишните проценти и сите други трошоци поврзани со кредитот. Ова ќе ви помогне да знаете колку ќе треба да платите за кредитот и дали е вредно да го земете.

Кои се најдобрите онлајн кредитни компании за лоши кредитни резултати?

Кои се најдобрите онлајн кредитни компании за лоши кредитни резултати?

Кога станува збор за добивање на кредит онлајн со лош кредитен резултат, постојат многу кредитни компании кои нудат оваа услуга. Но, не сите компании се создадени еднакво. Некои компании можат да имаат повисоки каматни стапки или да имаат строги услови за квалификување, додека други можат да имаат помеки услови и да бидат по-флексибилни.

Една од најдобрите онлајн кредитни компании за лоши кредитни резултати е MoneyMan.

Оваа компанија нуди краткорочни кредити на луѓе со лош кредитен резултат, со каматни стапки кои се конкурентни на пазарот. Овде можете да земете кредит до 1,500 лева со рок за враќање од 5 до 30 дена.

Друга онлајн кредитна компанија која е популарна за луѓе со лош кредитен резултат е CreditPlus. Оваа компанија нуди кредити до 5,000 лева со рок за враќање од 6 до 36 месеци.

Каматните стапки се конкурентни и можат да бидат подобри од оние на другите кредитни компании.

Друга онлајн кредитна компанија која е популарна за лоши кредитни резултати е Vivus. Оваа компанија нуди краткорочни кредити до 1,000 лева со рок за враќање од 5 до 30 дена. Каматните стапки се конкурентни и можат да бидат подобри од оние на другите кредитни компании.

Кога ги споредувате различните онлајн кредитни компании за лоши кредитни резултати, треба да ги разгледате нивните услови за кредитирање, каматните стапки и годишните проценти, како и нивната репутација на пазарот.

Исто така, треба да проверите дали компанијата е лиценцирана и регулирана од страна на релевантните органи за кредитирање. Ова ќе ви помогне да знаете дека сте во безбедни раце и дека вашите лични и финансиски податоци се заштитени.

Во секој случај, кога ќе одлучите да аплицирате за кредит онлајн со лош кредитен резултат, треба да бидете внимателни и да ги разгледате сите услови на кредитот. Проверете ги каматните стапки, годишните проценти и сите други трошоци поврзани со кредитот. Ова ќе ви помогне да знаете колку ќе треба да платите за кредитот и дали е вредно да го земете.

Како да го подобрите својот кредитен резултат пред да аплицирате за кредит онлајн со лош кредитен резултат?

Како да го подобрите својот кредитен резултат пред да аплицирате за кредит онлајн со лош кредитен резултат?

Доколку имате лош кредитен резултат, можеби ќе имате тешкотии да добиете кредит онлајн со лош кредитен резултат. Но, има начини да го подобрите својот кредитен резултат пред да аплицирате за кредит. Ова ќе ви помогне да зголемите своите шанси за добивање на кредит со помеки услови и подобри каматни стапки.

Првиот чекор за подобрување на вашиот кредитен резултат е да ги платите сите вашите рачуни на време.

Ова вклучува кредитни картички, кредити, рачуни за мобилни телефони и интернет, и други. Доколку не можете да ги платите сите рачуни на време, контактирајте ги кредиторите и обидете се да договорите план за ратирање или одложување на плаќањето.

Вториот чекор е да го намалите вашиот кредитен долг. Ова може да го направите со плаќање на повеќе од минималната месечна рата или со договор со кредиторите за ратирање на долгот.

Исто така, треба да избегнувате да земате нови кредити или да отворате нови кредитни картички додека не го подобрите вашиот кредитен резултат.

Третиот чекор е да го проверите вашиот кредитен извештај и да ги исправите сите грешки. Иногаш, кредитните извештаи можат да имаат грешки кои можат да влијаат на вашиот кредитен резултат. Затоа, треба да го проверите вашиот кредитен извештај и да ги исправите сите грешки што ги најдете.

Четвртиот чекор е да го зголемите вашиот кредитен лимит.

Ова може да го направите со зголемување на вашиот приход или со договор со кредиторите за зголемување на вашиот кредитен лимит. Ова ќе ви помогне да го зголемите вашиот кредитен доверие и да го подобрите вашиот кредитен резултат.

Во секој случај, подобрувањето на вашиот кредитен резултат може да потрае време. Но, со постојаност и напор, можете да го подобрите вашиот кредитен резултат и да зголемите своите шанси за добивање на кредит онлајн со помеки услови и подобри каматни стапки.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq