бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити при лоша кредитна история

Какво представляват кредитите при лоша кредитна история?

Кредитите при лоша кредитна история са вид заеми, предоставяни на хора, които имат проблеми с изплащането на предишни кредити или които не са успели да поддържат добра кредитна репутация. Това може да включва пропуски по плащания, забавяне при връщане на заемите или дори дългове в неизплатени сметки.

Тези типове кредити обикновено са налични от специализирани финансови институции, които са наясно с рисковете, свързани с такива заеми. Те възползват от възможността да предложат финансова помощ на хора със слаба кредитна история, но взимат предвид и факта, че тези заемополучатели имат по-висока вероятност да не успеят да изплатят задълженията си.

Кредитите при лоша кредитна история могат да бъдат предоставени както на физически лица, така и на компании.

Има различни видове заеми, които могат да се предлагат при лош кредитен резултат, като лични заеми, автомобилни заеми или ипотеки. Важно е да се отбележи, че тези кредити обикновено имат по-високи лихвени проценти и по-строги условия за получаване, отколкото при кредитите с добра кредитна история.

Главната цел на кредитите при лоша кредитна история е да предоставят възможност на хора с финансови проблеми да получат финансова помощ и възможност за подобряване на кредитната си репутация. Въпреки че те са по-рискови за заемополучателите, кредитите при лоша кредитна история могат да се окажат полезни инструменти за преодоляване на финансови затруднения и повишаване на кредитната репутация в бъдеще.

Как да получите кредит при лоша кредитна история?

Ако имате лоша кредитна история, може да се запитате как да получите кредит. Въпреки че това може да бъде предизвикателство, съществуват определени стъпки и възможности, които може да използвате, за да увеличите шансовете си за одобрение на заем.

Една от първите стъпки, която може да предприемете, е да проверите своята кредитна история и да разберете каква е точно вашата кредитна ситуация.

Това ви позволява да разберете какви са шансовете ви да получите кредит и какво можете да направите, за да подобрите кредитния си резултат.

След това можете да разгледате различни опции за кредити при лоша кредитна история. Една от тях е да потърсите специализирани финансови институции, които предлагат такива видове заеми.

Тези институции разбират рисковете, свързани със заеми на клиенти с лоша кредитна история и са готови да ги поемат.

Освен това, можете да се обърнете към кредитни посредници, които ще ви помогнат да намерите най-подходящия заем за вас. Те имат опит и познания за пазара на кредити и могат да ви предоставят съвети и насоки за намирането на най-доброто предложение.

Важно е да помните, че при кредитите при лоша кредитна история обикновено ще се изисква по-висока лихва и по-строги условия за одобрение и изплащане на заема.

Това се дължи на факта, че финансовите институции взимат предвид рисковете, свързани с тези заеми. Поради тази причина е важно да се уверите, че можете да си позволите да изплащате месечните вноски и да внимавате да не попаднете във втори цикъл на лоша кредитна история.

В заключение, получаването на кредит при лоша кредитна история може да бъде предизвикателство, но не е невъзможно. Следвайки правилните стъпки и използвайки подходящите възможности, може да се увеличат шансовете ви за одобрение и да получите финансовата помощ, от която се нуждаете.

Какви са рисковете и предимствата на кредитите при лоша кредитна история?

Кредитите при лоша кредитна история имат своите рискове и предимства, които трябва да бъдат взети предвид, преди да се вземе решение за такъв вид заем.

Един от основните рискове на кредитите при лоша кредитна история е високата лихва, която се налага от финансовите институции. Това е резултат от по-голямото рисково изложение, което представляват заемополучателите с лоша кредитна история. Високите лихви могат да увеличат размера на месечните вноски и да усложнят изплащането на заема.

Освен това, кредитите при лоша кредитна история обикновено имат по-строги условия за одобрение. Това може да включва по-голям размер на необходимия аванс или по-кратък период за изплащане на заема. Тези условия могат да ограничат възможностите на заемополучателя и да го изложат на допълнителни финансови трудности.

Въпреки тези рискове, кредитите при лоша кредитна история имат и някои предимства.

Една от тях е възможността за подобряване на кредитната история. Ако изплащате редовно и навреме месечните вноски по заема при лоша кредитна история, това може да помогне за възстановяването на вашата кредитна репутация. С течение на времето и с правилно управление на финансите, може да се открият по-добри възможности за заеми с по-добри условия.

Още едно предимство на кредитите при лоша кредитна история е, че те предоставят възможност за финансова помощ, когато другите възможности може да са ограничени.

Това може да бъде от полза, особено в случаи на спешни или неотложни разходи, които не могат да бъдат отложени.

В заключение, кредитите при лоша кредитна история имат своите рискове, но и предимства. Преди да се решите да вземете такъв вид заем, е важно да се запознаете с условията и да обмислите дали сте готови да поемете допълнителни финансови отговорности. Ако правилно управлявате кредитите при лоша кредитна история, те могат да бъдат полезен инструмент за подобряване на финансовото ви положение.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq