бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити с лоша кредитна история

Как да получите кредит с лоша кредитна история?

Кредити с лоша кредитна история са често търсени от хора, които имат проблеми с плащанията си или са имали забавяне във връзка с това. Въпреки това, получаването на кредит с лоша кредитна история може да бъде трудно и да изисква повече усилия от страна на заемополучателя.

1. Как да получите кредит с лоша кредитна история?

Първата стъпка, която трябва да направите, е да проверите своята кредитна история. Това ще ви помогне да разберете какво точно е причината за лошата ви кредитна история и как можете да я подобрите.

Можете да получите безплатен кредитен доклад от кредитните бюра в България, като Българска кредитна бюро или Експериан България.

След като сте разбрали какво е причината за лошата ви кредитна история, можете да започнете да търсите кредитни институции, които предлагат кредити за хора с лоша кредитна история. Тези институции обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия за заемополучателите, но все пак може да получите кредит.

Друга опция е да потърсите кредит от онлайн заемодавци.

Тези заемодавци обикновено не изискват толкова много документи и могат да предложат по-гъвкави условия за заемополучателите. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни при избора на онлайн заемодавец и да проверите дали са лицензирани и регистрирани в България.

В крайна сметка, ако не успеете да получите кредит с лоша кредитна история, можете да потърсите помощ от кредитен консултант или да се обърнете към кредитен посредник. Те могат да ви помогнат да намерите подходящ кредит за вас и да ви дадат съвети как да подобрите своята кредитна история в бъдеще.

В заключение, получаването на кредит с лоша кредитна история може да бъде трудно, но не е невъзможно. Важно е да разберете причината за лошата ви кредитна история и да потърсите подходяща кредитна институция или онлайн заемодавец.

Какви са опциите за кредити с лоша кредитна история?

2. Какви са опциите за кредити с лоша кредитна история?

Когато търсите кредит с лоша кредитна история, има няколко опции, които можете да разгледате. Ето някои от тях:

1.

Кредити за лоша кредитна история – тези кредити са специално предназначени за хора с лоша кредитна история. Обикновено имат по-високи лихви и по-строги условия, но все пак може да получите кредит.

2. Кредитни карти за лоша кредитна история – тези кредитни карти са предназначени за хора с лоша кредитна история и могат да ви помогнат да подобрите своята кредитна история. Обикновено имат по-високи лихви и по-малък кредитен лимит.

3.

Заложни кредити – това са кредити, при които заемополучателят залага имущество като гаранция за кредита. Тези кредити обикновено имат по-ниски лихви, но ако не успеете да платите кредита, имуществото ви може да бъде иззето.

4. Кредити от онлайн заемодавци – тези заемодавци предлагат кредити за хора с лоша кредитна история.

Обикновено не изискват толкова много документи и могат да предложат по-гъвкави условия за заемополучателите.

5. Кредитни посредници – тези посредници могат да ви помогнат да намерите подходящ кредит за вас, дори ако имате лоша кредитна история. Те обикновено имат достъп до много кредитни институции и могат да ви предложат най-добрите условия за кредит.

Важно е да помните, че когато търсите кредит с лоша кредитна история, трябва да бъдете внимателни и да проверите условията на кредита преди да го приемете. Обърнете внимание на лихвите, таксите и сроковете за погасяване на кредита. Винаги се уверявайте, че можете да платите кредита навреме, за да избегнете допълнителни такси и забавяне в плащанията.

Как да подобрите своята кредитна история и да получите по-добри кредитни условия?

3. Как да подобрите своята кредитна история и да получите по-добри кредитни условия?

Ако имате лоша кредитна история, може да се чувствате безнадеждни, но има начини да я подобрите и да получите по-добри кредитни условия в бъдеще. Ето някои съвети, които може да ви помогнат:

1.

Погасете всички дългове – ако имате дългове, трябва да ги погасите възможно най-скоро.

Това ще ви помогне да подобрите своята кредитна история и да получите по-добри кредитни условия в бъдеще.

2. Плащайте винаги навреме – ако имате кредити или кредитни карти, трябва да ги плащате винаги навреме. Това ще ви помогне да избегнете забавяне в плащанията и да подобрите своята кредитна история.

3.

Избягвайте нови кредити – ако имате лоша кредитна история, може да е трудно да получите нов кредит.

Вместо това, опитайте се да избягвате нови кредити и да погасявате съществуващите си дългове.

4. Използвайте кредитните си карти разумно – ако имате кредитни карти, трябва да ги използвате разумно. Не използвайте повече от 30% от кредитния си лимит и плащайте винаги навреме.

5.

Проверявайте своята кредитна история – трябва да проверявате своята кредитна история редовно, за да се уверите, че няма грешки или недостоверни информации.

Ако откриете грешки, трябва да ги коригирате веднага.

6. Обърнете се към кредитен консултант – ако имате лоша кредитна история, може да се обърнете към кредитен консултант за съвети и помощ. Те могат да ви помогнат да разберете как да подобрите своята кредитна история и да получите по-добри кредитни условия в бъдеще.

В заключение, има начини да подобрите своята кредитна история и да получите по-добри кредитни условия в бъдеще. Важно е да погасявате дълговете си навреме, да използвате кредитните си карти разумно и да проверявате своята кредитна история редовно. Ако имате нужда от помощ, може да се обърнете към кредитен консултант или кредитен посредник.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq