бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити с лоша кредитна история

Какво представляват кредитите с лоша кредитна история?

Кредитите с лоша кредитна история са вид кредити, предназначени за хора, които имат забележки в своята кредитна история. Това означава, че те са имали пропуснати плащания, забавяния във връщането на кредити или дори са имали предишни кредитни заявки, които са били отхвърлени. Тези негативни марки в кредитната история могат да затруднят получаването на нов кредит от банката или друг кредитор.

За да получите кредит с лоша кредитна история, може да бъде необходимо да потърсите алтернативни кредитори или да използвате различни видове кредити. Например, можете да се обърнете към онлайн кредитори, които специализират в предоставянето на кредити на хора с лоша кредитна история. В такива случаи, кредиторите често ще изискват по-високи лихвени проценти и по-строги условия за кредитиране, за да компенсират по-голямото рискове, свързани с предоставянето на кредити на хора с лоша кредитна история.

Кредитите с лоша кредитна история са свързани и с определени рискове и предимства.

Един от рисковете е, че са свързани с по-високи лихвени проценти и по-строги условия, което може да доведе до по-високи месечни вноски и по-голямо общо плащане на кредита. Освен това, тези кредити могат да влошат още повече кредитната история на човека, ако не се изплащат своевременно или не се спазват условията на кредита.

Въпреки това, има и някои предимства на кредитите с лоша кредитна история. Те могат да бъдат полезни за възстановяване на кредитната история на хората, като им позволяват да докажат своята способност да изплащат кредити в срок. След успешното изплащане на такъв кредит, хората могат да подобрят своята кредитна репутация и да увеличат шансовете си за получаване на по-изгодни кредитни условия в бъдеще.

В заключение, кредитите с лоша кредитна история представляват възможност за хората с проблеми в своята кредитна история да получат необходимия им кредит. Въпреки по-високите рискове и по-строгите условия, тези кредити могат да бъдат полезни за възстановяване на кредитната репутация и за подобряване на финансовото положение на хората.

Как да получите кредит с лоша кредитна история?

За да получите кредит с лоша кредитна история, има няколко стратегии и подходи, които можете да използвате. Един от начините е да потърсите кредити от онлайн кредитори, които специализират в предоставянето на кредити на хора с лоша кредитна история.

Тези кредитори са по-гъвкави и по-открити към хора с по-ниска кредитна репутация и могат да ви предложат кредит, въпреки вашата лоша кредитна история.

Друга възможност е да потърсите съпричастност от семейство или приятели. Ако имате доверие и добри взаимоотношения с някого, те може да се съгласят да ви предоставят кредит или да бъдат ваш гарант за кредита. Това може да ви помогне да получите кредит, дори ако имате лоша кредитна история, защото вашите близки ще водят сметка за вас и ще ви предоставят своята кредитна репутация.

Също така, можете да се опитате да намалите риска за кредитора, като представите допълнителна сигурност или обезпечение.

Например, можете да предложите залог върху имот или притежание, което да бъде използвано като гаранция за кредита. Това ще увеличи доверието на кредитора към вас и може да улесни получаването на кредит дори с лоша кредитна история.

Важно е да се отбележи, че получаването на кредит с лоша кредитна история може да се окаже по-скъпо в сравнение с кредитите за хора с добра кредитна история.

Това се дължи на по-високите лихвени проценти и по-строгите условия, които кредиторите налагат за да компенсират риска, свързан с предоставянето на кредит на хора с лоша кредитна история. Поради това, е важно да се разгледат внимателно всички предложения и да се сравнят различните варианти преди да вземете решение.

В заключение, получаването на кредит с лоша кредитна история може да бъде предизвикателство, но не е невъзможно. Чрез потърсване на алтернативни кредитори, получаване на съпричастност от близки и предлагане на допълнителна сигурност, вие все пак имате шанс да получите необходимия кредит. Важно е да бъдете реалистични относно условията на кредита и да се стремите да подобрите своята кредитна репутация в бъдеще.

Какви са рисковете и предимствата на кредитите с лоша кредитна история?

Кредитите с лоша кредитна история носят както рискове, така и предимства за заемащите. Един от основните рискове е свързан с по-високите лихвени проценти, които обикновено са по-високи в случай на лоша кредитна история. Това означава, че заемащите ще изплащат повече пари във всяка вноска и ще плащат повече за общата сума на кредита.

Освен това, по-строгите условия, които са асоциирани с тези кредити, могат да ограничат избора на заемащите в отношение на размера на кредита и срока за изплащане.

Въпреки това, кредитите с лоша кредитна история имат и предимства, които могат да бъдат от полза за заемащите. Едно от предимствата е възможността да се подобри или възстанови кредитната репутация. Ако заемащият успешно изплаща кредита в срок и спазва условията на договора, това може да помогне за подобряване на кредитната история.

След това, заемащият може да има по-голям избор на кредитни продукти и по-изгодни условия в бъдеще.

Още едно предимство на кредитите с лоша кредитна история е възможността за получаване на необходимия кредит, дори при липса на други алтернативи. В ситуации, когато заемащият се нуждае от финансиране за спешни разходи или други неотложни нужди, тези кредити могат да бъдат последният вариант. В някои случаи, дори при по-високи лихви и по-строги условия, те могат да предоставят финансово облекчение.

Трябва обаче да се отбележи, че получаването на кредит с лоша кредитна история не е без рискове.

Нередовните плащания или неспазване на договорените условия може да доведат до още по-лоша кредитна история и затрудняват получаването на кредити в бъдеще. Освен това, неправилното използване на кредита може да доведе до финансови затруднения и допълнителни проблеми.

В крайна сметка, кредитите с лоша кредитна история представляват възможност за хората, които се нуждаят от финансова помощ, но имат забележки в кредитната си история. Въпреки рисковете и по-високите лихвени проценти, тези кредити могат да бъдат полезни за подобряване на кредитната репутация и възстановяване на финансовата стабилност. Важно е обаче да се използват със световеност и да се спазват условията на кредита, за да се избегнат допълнителни финансови затруднения.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq