бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити с лошо цкр

Како да добиете кредит со лошо цкр?

Кредити с лошо цкр можат да бидат тешки за добивање, но тоа не значи дека е невозможно да се добие кредит со лошо цкр. Во овој оделок, ќе ги разгледаме најдобрите начини за добивање на кредит со лошо цкр и како да го подобрите својот кредитен резултат.

1. Како да добиете кредит со лошо цкр?

Кога имате лош кредитен резултат, можеби ќе бидете одбиени од банките и други кредитни институции.

Но, постојат алтернативни опции за добивање на кредит со лошо цкр. Една од опциите е да земете кредит од онлајн кредитни компании. Овие компании обично имаат помеки критериуми за одобрување на кредити и можат да ви помогнат да добиете кредит со лошо цкр.

Друга опција е да земете кредит со застрашување. Ова значи дека ќе морате да дадете нешто како залог за кредитот, како на пример недвижнина или возило.

Ова може да го намали ризикот за кредитната компанија и да ви помогне да добиете кредит со лошо цкр.

2. Кои се најдобрите кредитни опции за луѓе со лошо цкр?

Кога станува збор за кредитни опции за луѓе со лошо цкр, постојат неколку опции кои можат да бидат корисни. Една од опциите е да земете кредит од онлајн кредитни компании.

Овие компании обично имаат помеки критериуми за одобрување на кредити и можат да ви помогнат да добиете кредит со лошо цкр.

Друга опција е да земете кредит со застрашување. Ова значи дека ќе морате да дадете нешто како залог за кредитот, како на пример недвижнина или возило. Ова може да го намали ризикот за кредитната компанија и да ви помогне да добиете кредит со лошо цкр.

3. Како да подобрите својата кредитна историја и земете кредит со подобри услови?

За да го подобрите својот кредитен резултат, може да го направите следново:

– Платете ги сите сметки на време
– Намалете го бројот на кредитни картички
– Не земајте нови кредити, особено ако веќе имате кредит со лошо цкр
– Подобрувајте ја својата кредитна историја со редовно плаќање на кредитите и сметките

Кога ќе го подобрите својот кредитен резултат, ќе имате повеќе опции за добивање на кредит со подобри услови. Можеби ќе можете да земете кредит од банките или да добиете подобри услови за кредит од онлајн кредитни компании.

Кои се најдобрите кредитни опции за луѓе со лошо цкр?

2. Кои се најдобрите кредитни опции за луѓе со лошо цкр?

Кога станува збор за кредитни опции за луѓе со лошо цкр, постојат неколку опции кои можат да бидат корисни. Една од опциите е да земете кредит од онлајн кредитни компании.

Овие компании обично имаат помеки критериуми за одобрување на кредити и можат да ви помогнат да добиете кредит со лошо цкр.

Од друга страна, може да разгледате и опцијата за кредитни картички за луѓе со лошо цкр. Некои кредитни картички имаат помеки критериуми за одобрување и можат да ви помогнат да го подобрите својот кредитен резултат.

Одличната страна на кредитните картички е што можат да ви помогнат да го подобрите својот кредитен резултат, доколку ги користите правилно.

Но, треба да бидете внимателни со кредитните картички, бидејќи можат да имаат високи каматни стапки и да ве доведат до длабоки долгови.

Друга опција е да земете кредит со застрашување. Ова значи дека ќе морате да дадете нешто како залог за кредитот, како на пример недвижнина или возило. Ова може да го намали ризикот за кредитната компанија и да ви помогне да добиете кредит со лошо цкр.

Но, треба да бидете внимателни со кредитите со застрашување, бидејќи ако не ги плаќате ратите на кредитот, може да го изгубите залогот.

Затоа, треба да бидете сигурни дека можете да ги плаќате ратите на кредитот пред да земете кредит со застрашување.

Во секој случај, кога земате кредит со лошо цкр, треба да бидете внимателни со условите на кредитот. Треба да ги разгледате каматните стапки, трошоците и условите за плаќање на кредитот.

Треба да бидете сигурни дека можете да ги плаќате ратите на кредитот и дека кредитот ќе ви помогне да го подобрите својот кредитен резултат.

Како да подобрите својата кредитна историја и земете кредит со подобри услови?

3. Како да подобрите својата кредитна историја и земете кредит со подобри услови?

За да го подобрите својот кредитен резултат и да земете кредит со подобри услови, може да ги следите следниве совети:

1. Платете ги сите сметки на време – Ова е еден од најважните начини за подобрување на кредитниот резултат.

Ако ги плаќате сите сметки на време, ќе имате позитивна кредитна историја и ќе бидете посакувани од кредитните институции.

2. Намалете го бројот на кредитни картички – Ако имате многу кредитни картички, може да имате проблеми со плаќањето на сите рати. Затоа, треба да ги намалите бројот на кредитни картички и да ги задржите само оние кои ги користите најчесто.

3. Не земајте нови кредити, особено ако веќе имате кредит со лошо цкр – Ако веќе имате кредит со лошо цкр, треба да избегнувате земање на нови кредити.

Ова може да го уште зголеми вашиот долг и да го уште погорша вашиот кредитен резултат.

4. Подобрувајте ја својата кредитна историја со редовно плаќање на кредитите и сметките – Ако ги плаќате редовно ратите на кредитите и сметките, ќе имате позитивна кредитна историја и ќе бидете посакувани од кредитните институции.

5. Користете ги кредитните картички правилно – Користете ги кредитните картички само кога е потребно и плаќајте ги ратите на време.

Ова ќе ви помогне да го подобрите својот кредитен резултат и да земете кредит со подобри услови.

6. Разговарајте со кредитните институции – Ако имате проблеми со плаќањето на кредитите, треба да разговарате со кредитните институции. Можеби ќе можат да ви помогнат со решавање на проблемот и да ви дадат подобри услови за плаќање на кредитот.

Во секој случај, треба да бидете внимателни со земањето на кредити со лошо цкр. Треба да ги разгледате сите опции и да ги разгледате условите на кредитот пред да земете кредит. Ако ги следите овие совети, ќе можете да го подобрите својот кредитен резултат и да земете кредит со подобри услови.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq