бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредити

Видове кредити и как да изберете най-подходящия за вас

Кредитите са едно от най-често използваните финансови средства в нашето общество. Те могат да бъдат много полезни, но също така могат да бъдат и много рискови, ако не се използват правилно. В този член ще разгледаме различните видове кредити и как да изберете най-подходящия за вас.

Първият вид кредит, който ще разгледаме, е личният кредит.

Това е кредит, който се използва за лични нужди, като например пътувания, ремонти в дома или плащане на медицински сметки. Личните кредити обикновено имат по-високи лихви от другите видове кредити, защото те са неподсигурени и заемателят не предоставя никакви гаранции за възстановяване на заема.

Вторият вид кредит, който ще разгледаме, е ипотечният кредит. Това е кредит, който се използва за покупка на имот, като например къща или апартамент.

Ипотечните кредити обикновено имат по-ниски лихви от личните кредити, защото те са подсигурени с имота, който се купува. Това означава, че ако заемателят не може да плати заема, имотът може да бъде използван за покриване на дълга.

Третият вид кредит, който ще разгледаме, е кредитната карта. Това е кредит, който се предоставя от банката и може да се използва за покупки на стоки и услуги.

Кредитните карти обикновено имат високи лихви и такси, защото те са неподсигурени и заемателят може да използва кредитната карта за покупки, които не може да си позволи.

Когато избирате кредит, трябва да вземете предвид много фактори, като например лихвите, таксите, сроковете за погасяване и гаранциите. Трябва да се уверите, че можете да погасите заема в срока и да не се озовете в дългове. Също така, трябва да се уверите, че избраният вид кредит е най-подходящият за вашите нужди и възможности.

В заключение, кредитите могат да бъдат много полезни, но трябва да се използват с грижа и внимание. Изберете най-подходящия вид кредит за вас и управлявайте го правилно, за да не се озовете в дългове.

Как да получите кредит без да се озовете в дългове

Кредитите могат да бъдат много полезни, но също така могат да бъдат и много рискови, ако не се използват правилно. Ако имате нужда от кредит, но не искате да се озовете в дългове, има няколко неща, които можете да направите, за да се защитите.

Първото нещо, което трябва да направите, е да изберете най-подходящия вид кредит за вас.

Трябва да се уверите, че можете да погасите заема в срока и да не се озовете в дългове. Изберете кредит с ниски лихви и такси, който да отговаря на вашите нужди и възможности.

Второто нещо, което трябва да направите, е да проверите своя кредитен рейтинг. Кредитният рейтинг е оценка на вашата кредитна история и показва колко рисков сте като заемател.

Ако имате висок кредитен рейтинг, имате по-голям шанс да получите кредит с по-ниски лихви и такси. Ако имате нисък кредитен рейтинг, може да е по-трудно да получите кредит и да се озовете в дългове.

Третото нещо, което трябва да направите, е да планирате внимателно как ще използвате кредита.

Не използвайте кредита за неща, които не са необходими или за неща, които не можете да си позволите. Планирайте как ще погасите заема и не прекалвайте с размера на кредита.

Накрая, трябва да се уверите, че сте запознати с всички условия и разбирате какво подписвате. Не подписвайте нищо, което не разбирате напълно или не сте сигурни в своите възможности да погасите заема.

В заключение, кредитите могат да бъдат много полезни, но трябва да се използват с грижа и внимание. Изберете най-подходящия вид кредит за вас, проверете своя кредитен рейтинг, планирайте внимателно как ще използвате кредита и бъдете внимателни при подписването на договора.

Как да управлявате своите кредити и да подобрите кредитния си рейтинг

Управлението на кредитите е много важно, за да не се озовете в дългове и да подобрите своя кредитен рейтинг. В този член ще разгледаме няколко съвета за управление на кредитите и подобряване на кредитния рейтинг.

Първият съвет е да плащате своите кредити навреме.

Това е много важно, защото закъсненията в плащанията могат да навредят на вашия кредитен рейтинг.

Ако имате трудности с плащането на кредитите си, свържете се с кредитора си и опитайте да се договорите за по-гъвкави условия за плащане.

Вторият съвет е да не използвате повече от 30% от лимита на кредитната си карта.

Използването на повече от 30% от лимита на кредитната карта може да навреди на вашия кредитен рейтинг. Опитайте се да използвате кредитната карта само за необходимите разходи и да я погасявате навреме.

Третият съвет е да не затваряте старите си кредитни сметки.

Старите кредитни сметки могат да помогнат за подобряване на вашия кредитен рейтинг, защото показват дългосрочната ви кредитна история. Опитайте се да пазите старите си кредитни сметки отворени, дори ако не ги използвате.

Четвъртият съвет е да проверявате своя кредитен рейтинг редовно.

Това е много важно, защото можете да забележите грешки или нередности във вашата кредитна история.

Ако забележите грешки, свържете се с кредитната агенция, за да ги коригират.

Накрая, трябва да се уверите, че използвате кредитите си отговорно и да не се озовете в дългове.

Планирайте внимателно как ще използвате кредитите си и не използвайте ги за неща, които не са необходими или за неща, които не можете да си позволите.

В заключение, управлението на кредитите е много важно, за да не се озовете в дългове и да подобрите своя кредитен рейтинг. Плащайте своите кредити навреме, не използвайте повече от 30% от лимита на кредитната си карта, не затваряйте старите си кредитни сметки, проверявайте своя кредитен рейтинг редовно и използвайте кредитите си отговорно.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq