бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредитна карта Unikredit

Основни предимства на Кредитна карта Unikredit

Основни предимства на Кредитна карта Unikredit:

Кредитната карта Unikredit предлага множество предимства и удобства за своите клиенти. Това финансово средство се радва на популярност, благодарение на неговите атрактивни условия и гъвкавост.

Първо и най-важно, Кредитната карта Unikredit предоставя лесен и удобен начин за плащане на разходи, без да се налага клиентът да носи със себе си голяма сума пари. Това позволява на клиентите да правят покупки както в магазини, така и онлайн, без да се занимават с притежаването и пренасянето на готови пари.

Още едно голямо предимство на Кредитната карта Unikredit е възможността за гъвкаво разплащане на дълга.

С клиентския център, който предлага денонощна поддръжка, клиентите могат да получат информация и съвети за най-подходящите начини за връщане на задълженията си. Освен това, Кредитната карта Unikredit предлага и възможност за минимални месечни плащания, което прави разплащането по-лесно и достъпно за всеки.

Кредитната карта Unikredit осигурява също и бонуси и награди за своите клиенти. Системата за натрупване на точки при всяка покупка позволява на клиентите да събират точки, които после могат да бъдат използвани за отстъпки и специални предложения. Това е отлична възможност за клиентите да се възползват от допълнителни привилегии и да спестят пари при покупките си.

В заключение, Кредитната карта Unikredit предлага редица предимства, които правят финансовото управление по-лесно и достъпно. Удобството на безконтактното плащане, възможността за гъвкаво разплащане, бонусната система и наградите са само част от предимствата, които правят Кредитната карта Unikredit отличен избор за всеки, който търси удобство и финансова гъвкавост.

Условия и критерии за получаване на Кредитна карта Unikredit

Условия и критерии за получаване на Кредитна карта Unikredit:

За да получите Кредитна карта Unikredit, трябва да изпълните определени условия и да отговаряте на определени критерии. Тези условия и критерии са установени от банката, за да се осигури, че клиентите, които получават кредитната карта, са надеждни и могат да изпълняват задълженията си своевременно.

Първо, трябва да сте пълнолетни, за да получите кредитна карта от Уникредит. Това означава, че трябва да сте навършили 18 години. Това е важно изискване, защото лицата под тази възраст обикновено нямат достатъчен опит и финансова стабилност, за да се справят със задълженията, които са свързани с кредитната карта.

Освен това, банката ще провери вашата кредитна история, за да се увери, че нямате проблеми със задълженията си.

Провежда се проверка на вашата кредитна оценка и записите за задължения, за да се установи вашата платежоспособност. Ако имате лоша кредитна история или активни задължения, може да бъде поставен въпрос заслужавате ли възможността да получите кредитна карта от Уникредит банка.

Също така, банката може да изисква да предоставите доказателства за доходите си. Това е необходимо, за да се установи дали имате достатъчно доходи, за да изпълнявате задълженията си по кредитната карта. Обикновено се изискват документи като заплатни листа или данъчни декларации, които да потвърдят вашите доходи.

В заключение, за да получите кредитна карта от Уникредит, трябва да сте пълнолетни, да имате добра кредитна история и да предоставите доказателства за доходите си. Тези условия и критерии се изискват от банката, за да се осигури, че клиентите, които получават кредитна карта, са надеждни и могат да изпълняват задълженията си по кредита.

Как да използваме Кредитна карта Unikredit за максимална полза

Как да използваме Кредитна карта Unikredit за максимална полза:

Кредитната карта Unikredit не е просто финансово средство, което ни позволява да извършваме покупки и да плащаме разходи. Тя може да бъде използвана с ум и стратегия, за да получим максимална полза от нея.

Първо, е важно да бъдем осведомени за актуалните промоции и отстъпки, свързани с Кредитната карта Unikredit. Банката често предлага специални оферти и награди за своите клиенти, които могат да се използват при покупка на определени стоки или услуги. Такива промоции могат да предоставят значителни спестявания и допълнителни предимства.

Второ, трябва да използваме Кредитната карта Unikredit съобразно нашите финансови възможности и възможностите на възстановяване на дълга.

Много важно е да планираме и контролираме изразходването на нашата кредитна линия, за да не се окажем в затруднение с погасяването на дълга. Разумно е да се избягват големите и ненужни разходи, които могат да доведат до натрупване на задължения, трудни за погасяване.

Трето, е важно да използваме функциите и удобствата, предоставени от Кредитната карта Unikredit, за да улесним нашия финансов живот. Например, можем да използваме онлайн банкирането или мобилното приложение, за да следим и контролираме нашите разходи, да плащаме сметки и да получаваме информация за нашата сметка. Това ни помага да сме винаги информирани и да управляваме по-ефективно финансите си.

В заключение, за да използваме Кредитна карта Unikredit за максимална полза, трябва да бъдем осведомени за промоциите и отстъпките, да я използваме съобразно нашите финансови възможности и възможностите на възстановяване на дълга и да се възползваме от функциите и удобствата, предоставени от банката. Така ще можем да се насладим на предимствата на Кредитната карта Unikredit и да управляваме по-ефективно нашите финанси.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq