бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредитна карта

Видове кредитни карти

Кредитната карта е един от най-популярните начини за плащане в днешно време. Тя представлява пластмасова карта, която позволява на потребителя да прави покупки, като не плаща в момента на покупката, а по-късно. Кредитната карта е на разположение на всеки, който има постоянен доход и добра кредитна история.

Видовете кредитни карти са много и варират в зависимост от банката, която ги предлага. Най-често срещаните видове кредитни карти са:

– Класическа кредитна карта – това е най-основният вид кредитна карта, който предлага банката. Тя има лимит на кредита, който може да бъде използван от потребителя.

– Златна кредитна карта – това е вид кредитна карта, който предлага по-висок лимит на кредита и по-големи предимства за потребителя.

– Премиум кредитна карта – това е най-високият клас кредитни карти, който предлага банката. Те имат много висок лимит на кредита и много предимства за потребителя, като например пътувания, хотели и други.

Кредитната карта е много удобна за потребителя, тъй като му позволява да прави покупки, без да има пари в момента на покупката.

Това е особено полезно, когато има нужда от покупка на нещо, което не може да се изчака. Кредитната карта също така предлага много предимства, като например наградни точки, кешбек и други.

Въпреки това, кредитната карта може да бъде опасна, ако не се използва правилно. Много хора попадат в дългове по кредитната карта, защото не могат да платят своите сметки навреме. Затова е много важно да се използва кредитната карта с умереност и да се плащат сметките навреме, за да се избегнат дълговете.

Предимствата на кредитната карта

Кредитната карта има много предимства за потребителя. Ето някои от тях:

– Удобство – кредитната карта е много удобна за потребителя, тъй като му позволява да прави покупки, без да има пари в момента на покупката. Това е особено полезно, когато има нужда от покупка на нещо, което не може да се изчака.

– Наградни точки – много кредитни карти предлагат наградни точки за всяка покупка, която се прави с тях.

Тези точки могат да бъдат използвани за пътувания, хотели, ресторанти и други.

– Кешбек – някои кредитни карти предлагат кешбек за всяка покупка, която се прави с тях. Това означава, че потребителят получава обратно определен процент от сумата на покупката.

– Застраховка – много кредитни карти предлагат застраховка за пътуване, автомобил и други.

Това може да бъде много полезно за потребителя, тъй като го предпазва от непредвидени разходи.

– Изгодни оферти – много кредитни карти предлагат изгодни оферти за пътувания, хотели, ресторанти и други. Тези оферти могат да бъдат много изгодни за потребителя, тъй като му позволяват да спести пари.

Въпреки тези предимства, кредитната карта може да бъде опасна, ако не се използва правилно.

Много хора попадат в дългове по кредитната карта, защото не могат да платят своите сметки навреме. Затова е много важно да се използва кредитната карта с умереност и да се плащат сметките навреме, за да се избегнат дълговете.

Кредитната карта може да бъде много полезна за потребителя, ако се използва правилно. Тя предлага много предимства, като удобство, наградни точки, кешбек, застраховка и изгодни оферти. Затова е много важно да се използва кредитната карта с умереност и да се плащат сметките навреме, за да се избегнат дълговете.

Как да избегнем дълговете по кредитната карта

Кредитната карта може да бъде много полезна за потребителя, но може да бъде и много опасна, ако не се използва правилно. Ето някои съвети за това как да избегнем дълговете по кредитната карта:

– Плащайте сметките навреме – това е много важно, за да се избегнат дълговете по кредитната карта. Ако не платите сметката навреме, ще бъдете облагодетелствани с лихви и такси за забава.

– Използвайте кредитната карта с умереност – не използвайте кредитната карта за всичко, което искате да купите.

Използвайте я само за нещата, които са важни и които не можете да си позволите да купите в момента.

– Не използвайте кредитната карта за изваждане на пари – това е много скъп начин за получаване на пари.

Ако имате нужда от пари, използвайте други начини за получаване на пари, като например личен заем или заем от банката.

– Избягвайте да използвате повече от една кредитна карта – ако имате повече от една кредитна карта, може да бъде много трудно да ги управлявате.

Използвайте само една кредитна карта и я използвайте с умереност.

– Не позволявайте на други да използват вашата кредитна карта – ако някой друг използва вашата кредитна карта, това може да доведе до непредвидени разходи и дългове.

– Проверявайте редовно сметката си – трябва да проверявате редовно сметката си, за да се уверите, че няма неправомерни транзакции.

Ако забележите нещо неправомерно, трябва да го докладвате незабавно на банката.

Кредитната карта може да бъде много полезна за потребителя, но може да бъде и много опасна, ако не се използва правилно. Затова е много важно да се използва кредитната карта с умереност и да се плащат сметките навреме, за да се избегнат дълговете.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq