бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит банка дск с лошо цкр

Как да получите кредит банка ДСК с лошо цкр?

Един от най-добрите избори за хора с лоша кредитна история може да бъде кредитът на банка ДСК. Въпреки че банката изисква добра кредитна оценка, все още има начини да получите кредит, дори ако имате лошо цкр. Ето някои съвети, които може да последвате, за да получите кредит банка ДСК, дори ако имате лошо цкр.

1.

Използвайте поръчител – Ако имате приятел или член на семейството, който има добра кредитна история, можете да го използвате като поръчител. Това ще увеличи шансовете ви да получите кредита, дори ако имате лошо цкр.

2. Предложете залог – Ако имате имущество, което можете да предложите като залог, това може да убеди банката да ви одобри кредита. Това може да бъде имот, автомобил или друго имущество.

3.

Изберете по-малък кредит – Ако имате лошо цкр, може да бъде по-трудно да получите голям кредит. Затова е добра идея да изберете по-малък кредит, който можете да погасите по-лесно.

4. Подобрете кредитната си история – Ако имате време, може да се опитате да подобрите кредитната си история, преди да кандидатствате за кредит.

Това може да включва погасяване на дългове, избягване на нови кредити и плащане на сметките си навреме.

5. Кандидатствайте с различни банки – Ако не успеете да получите кредит от банка ДСК, можете да опитате да кандидатствате за кредит в други банки. Въпреки че това може да отнеме повече време, може да намерите банка, която е по-склонна да ви одобри кредита.

В заключение, получаването на кредит от банка ДСК с лошо цкр може да бъде трудно, но не е невъзможно. Следвайки горните съвети, може да увеличите шансовете си да получите кредита, който търсите.

Какви са условията за кредит банка ДСК с лошо цкр?

Кредит банка ДСК може да бъде един от най-добрите избори за хора с лоша кредитна история. Въпреки че банката изисква добра кредитна оценка, все още има начини да получите кредит, дори ако имате лошо цкр. Ето някои от условията, които трябва да изпълнявате, за да получите кредит банка ДСК, дори ако имате лошо цкр.

1.

Да имате постоянен доход – Банката ще провери дали имате постоянен доход, който да ви позволи да погасите кредита. Това може да бъде заплата, пенсия или друг вид доход.

2. Да имате стабилна работа – Банката ще провери дали имате стабилна работа, за да се увери, че ще можете да погасите кредита.

Това може да бъде работа, която сте започнали преди няколко години и която продължавате да работите.

3. Да имате добра кредитна история – Въпреки че това е трудно, ако имате добра кредитна история, имате по-големи шансове да получите кредит банка ДСК, дори ако имате лошо цкр.

4. Да имате поръчител – Ако имате приятел или член на семейството, който има добра кредитна история, той може да ви помогне като поръчител.

Това ще увеличи шансовете ви да получите кредита, дори ако имате лошо цкр.

5. Да предложите залог – Ако имате имущество, което можете да предложите като залог, това може да убеди банката да ви одобри кредита. Това може да бъде имот, автомобил или друго имущество.

Всички тези условия са важни за банката, когато решава дали да ви предостави кредит банка ДСК с лошо цкр. Важно е да се подготвите предварително и да изпълните възможно най-много от тези условия, за да увеличите шансовете си да получите кредита, който търсите.

Как да подобрите своята кредитна история за кредит банка ДСК с лошо цкр?

Ако имате лошо цкр, може да бъде трудно да получите кредит банка ДСК. Но не трябва да се отказвате. Вместо това, можете да направите някои стъпки, за да подобрите кредитната си история и да увеличите шансовете си да получите кредит банка ДСК. Ето някои съвети, които може да последвате, за да подобрите своята кредитна история.

1.

Погасете дълговете си – Ако имате дългове, които сте пропуснали да погасите, това може да навреди на кредитната ви история. Затова е важно да ги погасите възможно най-скоро. Това ще покаже на банката, че сте отговорен заемополучател.

2. Плащайте сметките си навреме – Ако плащате сметките си навреме, това може да помогне да подобрите кредитната си история.

Банката ще види, че сте отговорен заемополучател, който плаща своите задължения навреме.

3. Избягвайте нови кредити – Ако имате лошо цкр, може да е по-трудно да получите нов кредит. Затова е добра идея да избягвате нови кредити, докато не подобрите кредитната си история.

4. Използвайте кредитните си карти отговорно – Ако имате кредитни карти, трябва да ги използвате отговорно.

Това означава да плащате своите сметки навреме и да избягвате да използвате прекалено много кредит.

5. Подобрете своя кредитен рейтинг – Можете да подобрите кредитния си рейтинг, като изпълните горните съвети и като използвате кредитната си карта отговорно. Можете също да проверите своя кредитен рейтинг и да се опитате да го подобрите, като погасите дългове и плащате сметките си навреме.

В заключение, подобряването на кредитната си история може да отнеме време, но това може да увеличи шансовете ви да получите кредит банка ДСК с лошо цкр. Следвайте горните съвети и бъдете отговорен заемополучател, за да подобрите своята кредитна история.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq