бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит без доказване на доход

Како да добиете кредит без доказване на доход?

Кредит без доказване на доход е опција која може да биде од голема помош за луѓето кои не можат да докажат свој доход. Оваа опција е достапна во многу банки и финансиски институции, но има неколку услови кои треба да се исполнат пред да се добие кредит без доказване на доход.

Првиот услов е да имате добра кредитна историја. Банките и финансиски институции ќе проверат вашата кредитна историја пред да ви одобрат кредит без доказване на доход.

Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да ви одобрат кредит.

Вториот услов е да имате залог. Залогот може да биде недвижнина, автомобил или друга вредност. Банките и финансиски институции ќе го користат залогот како гаранција дека ќе го вратите кредитот.

Третиот услов е да имате добар кредитен резултат.

Кредитниот резултат е број кој го одредува вашето кредитно ризичност. Што е поголем кредитниот резултат, тоа значи дека сте помалку ризичен за банките и финансиски институции.

Ако исполнувате горенаведените услови, тогаш имате можност да добиете кредит без доказване на доход. Но, пред да се одлучите за оваа опција, треба да знаете дека има и некои ризици.

Еден од главните ризици е поголемата камата.

Банките и финансиски институции ќе ви наплатат поголема камата за кредитот без доказване на доход поради поголемиот ризик.

Друг ризик е поголемата веројатност за невраќање на кредитот. Без доказване на доход, банките и финансиски институции не можат да знаат дали ќе можете да го вратите кредитот. Затоа, ако не можете да го вратите кредитот, може да имате проблеми со вашата кредитна историја и да имате поголеми проблеми да добиете кредит во иднина.

Затоа, пред да се одлучите за кредит без доказване на доход, треба да го разгледате внимателно и да го процените дали е најдобрата опција за вас.

Кои се условите за кредит без доказване на доход?

Кредит без доказване на доход е опција која може да биде од голема помош за луѓето кои не можат да докажат свој доход. Но, пред да се одлучите за оваа опција, треба да знаете кои се условите за кредит без доказване на доход.

Првиот услов е да имате залог. Залогот може да биде недвижнина, автомобил или друга вредност. Банките и финансиски институции ќе го користат залогот како гаранција дека ќе го вратите кредитот.

Ова е важен услов за кредит без доказване на доход, бидејќи банките и финансиски институции не можат да знаат дали ќе можете да го вратите кредитот без залог.

Вториот услов е да имате добра кредитна историја. Банките и финансиски институции ќе проверат вашата кредитна историја пред да ви одобрат кредит без доказване на доход. Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да ви одобрат кредит. Затоа, пред да се одлучите за кредит без доказване на доход, треба да се потрудите да ја подобрите вашата кредитна историја.

Третиот услов е да имате добар кредитен резултат.

Кредитниот резултат е број кој го одредува вашето кредитно ризичност. Што е поголем кредитниот резултат, тоа значи дека сте помалку ризичен за банките и финансиски институции. Затоа, ако имате добар кредитен резултат, имате поголема веројатност да ви одобрат кредит без доказване на доход.

Четвртиот услов е да имате добра работна историја. Банките и финансиски институции ќе проверат вашата работна историја пред да ви одобрат кредит без доказване на доход.

Ако имате стабилна работна историја, тоа значи дека имате поголема веројатност да го вратите кредитот.

Петтиот услов е да имате добра финансиска состојба. Банките и финансиски институции ќе проверат вашата финансиска состојба пред да ви одобрат кредит без доказване на доход. Ако имате добра финансиска состојба, тоа значи дека имате поголема веројатност да го вратите кредитот.

Затоа, пред да се одлучите за кредит без доказване на доход, треба да ги исполните горенаведените услови. Ова ќе ви помогне да го добиете кредитот и да го вратите во рокот кој е договорен со банката или финансиската институција.

Како да избегнете проблеми со кредитот без доказване на доход?

Кредит без доказване на доход може да биде одлична опција за луѓето кои не можат да докажат свој доход. Но, пред да се одлучите за оваа опција, треба да знаете како да избегнете проблеми со кредитот без доказване на доход.

Првиот начин да избегнете проблеми е да го процените својот буџет.

Треба да знаете колку пари можете да издвоите за месечните рати за кредитот без да ве притискаат.

Ако не можете да ги платите месечните рати, тогаш може да имате проблеми со кредитот и со вашата кредитна историја.

Вториот начин е да го процените ризикот. Кредитот без доказване на доход е повисок ризик за банките и финансиските институции. Затоа, треба да го процените ризикот и да знаете дека има поголема веројатност да имате проблеми со кредитот.

Третиот начин е да го процените каматната стапка.

Каматната стапка за кредитот без доказване на доход може да биде поголема од каматната стапка за обичниот кредит. Затоа, треба да го процените колку ќе платите за каматата и да знаете дека може да имате поголеми трошоци за кредитот.

Четвртиот начин е да го процените периодот на враќање на кредитот. Кредитот без доказване на доход може да има помалку време за враќање во споредба со обичниот кредит.

Затоа, треба да го процените периодот на враќање на кредитот и да знаете дека треба да го вратите во рокот кој е договорен со банката или финансиската институција.

Петтиот начин е да го процените вашиот план за враќање на кредитот. Треба да имате добар план за враќање на кредитот без доказване на доход. Можете да го направите ова со да го процените својот буџет и да го направите план за враќање на кредитот во рокот кој е договорен со банката или финансиската институција.

Затоа, пред да се одлучите за кредит без доказване на доход, треба да ги процените горенаведените начини за избегнување на проблеми со кредитот. Ова ќе ви помогне да го добиете кредитот и да го вратите во рокот кој е договорен со банката или финансиската институција.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq