бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит виваком

Как да получите Кредит виваком?

Как да получите Кредит виваком?

Кредит виваком е една от най-популярните финансови услуги в България. Той предлага бърз и лесен начин за получаване на пари, когато имате нужда от тях. Ако искате да получите Кредит виваком, ето как да го направите:

1.

Регистрирайте се в системата на Виваком – за да получите Кредит виваком, трябва да имате акаунт в системата на Виваком. Можете да се регистрирате онлайн или да посетите най-близкия магазин на Виваком.

2. Изберете сумата и срока на кредита – след като сте се регистрирали, можете да изберете сумата и срока на кредита, който искате да получите.

Внимавайте да изберете сума, която можете да си позволите да върнете.

3. Попълнете заявката за кредит – след като сте избрали сумата и срока на кредита, трябва да попълните заявката за кредит. Това може да се направи онлайн или в най-близкия магазин на Виваком.

4.

Изчакайте одобрението на кредита – след като сте попълнили заявката за кредит, трябва да изчакате одобрението на кредита. Това може да отнеме няколко минути или няколко часа, в зависимост от броя на заявките за кредит.

5. Получете парите – ако кредитът ви е одобрен, парите ще бъдат преведени на вашия банков акаунт в рамките на няколко минути или няколко часа.

Това са основните стъпки, които трябва да следвате, за да получите Кредит виваком. Не забравяйте да прочетете условията на кредита преди да го получите, за да знаете какво да очаквате.

Условия за Кредит виваком

Условия за Кредит виваком

Кредит виваком е една от най-популярните финансови услуги в България, но преди да решите да го получите, трябва да знаете условията, които трябва да изпълните. Ето някои от основните условия за Кредит виваком:

1. Да имате акаунт в системата на Виваком – за да получите Кредит виваком, трябва да имате акаунт в системата на Виваком.

Можете да се регистрирате онлайн или да посетите най-близкия магазин на Виваком.

2. Да сте пълнолетен гражданин на България – за да получите Кредит виваком, трябва да сте пълнолетен гражданин на България. Това означава, че трябва да сте навършили 18 години.

3. Да имате постоянен доход – за да получите Кредит виваком, трябва да имате постоянен доход.

Това може да бъде заплата, пенсия или друг вид доход.

4. Да нямате задължения към други кредитни институции – ако имате задължения към други кредитни институции, може да бъде по-трудно да получите Кредит виваком. Трябва да имате добра кредитна история и да не сте в дългове.

5.

Да изберете сумата и срока на кредита – когато получавате Кредит виваком, трябва да изберете сумата и срока на кредита. Внимавайте да изберете сума, която можете да си позволите да върнете.

Това са основните условия за Кредит виваком. Трябва да имате предвид, че условията могат да се различават в зависимост от кредитната институция и от сумата на кредита. Преди да решите да получите Кредит виваком, прочетете внимателно условията и се уверете, че можете да ги изпълните.

Предимства и недостатъци на Кредит виваком

Предимства и недостатъци на Кредит виваком

Кредит виваком е една от най-популярните финансови услуги в България, но както всички финансови продукти, той има своите предимства и недостатъци. Ето някои от тях:

Предимства на Кредит виваком:

1. Бърз и лесен начин за получаване на пари – Кредит виваком е бърз и лесен начин за получаване на пари, когато имате нужда от тях. Можете да получите кредита в рамките на няколко минути или няколко часа.

2.

Не е необходимо да посещавате банка – за да получите Кредит виваком, не е необходимо да посещавате банка. Можете да го получите онлайн или в най-близкия магазин на Виваком.

3. Гъвкави условия – Кредит виваком предлага гъвкави условия, които могат да бъдат променени според вашите нужди. Можете да изберете сумата и срока на кредита, който искате да получите.

Недостатъци на Кредит виваком:

1.

Високи лихви – Кредит виваком има високи лихви, които могат да бъдат по-високи от тези на други кредитни институции. Това може да направи кредита по-скъп.

2. Рискове за задлъжняване – ако не можете да върнете Кредит виваком навреме, може да се задлъжните и да имате проблеми с кредитната си история. Трябва да бъдете внимателни и да изберете сума, която можете да си позволите да върнете.

3.

Ограничения за сумата на кредита – Кредит виваком има ограничения за сумата на кредита, който можете да получите. Това може да ограничи възможностите ви за финансиране на по-големи проекти.

Това са някои от предимствата и недостатъците на Кредит виваком. Преди да решите да го получите, трябва да прецените дали това е правилният избор за вас. Винаги се уверявайте, че можете да си позволите да върнете кредита и че сте запознати с условията на кредита.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq