бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит директ

Како да добиете Кредит директ во Бугарија?

Како да добиете Кредит директ во Бугарија?

Кредит директ е еден од најпопуларните видови на кредитирање во Бугарија. Овој вид на кредитирање е многу популарен поради својата брзина и едноставност. За да бидете квалификувани за кредит во Бугарија, потребно е да ги исполните следните услови: Само луѓе со стабилен приход можат да аплицираат за Кредит директ.

Ова значи дека треба да имате работа или друг извор на приход.

2. Ако вашата кредитна историја е добра, кредитните компании ќе ја проверат пред да ви одобрат кредит. Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да ви одобрат кредит.

3.

Да бисте добили Кредит директ, потребно је да имате личну карту. Ова е документ кој го потврдува вашето личност.

4. Ако имате банкарска сметка, кредитните компании можат да ви исплатат кредити директно на неа.

Затоа е потребно да имате банкарска сметка во Бугарија.

Кога ќе ги исполните потребните услови, имате можност да поднесете апликација за добивање на кредит. За да го направите тоа, треба да го пополните онлајн образецот на кредитната компанија и да го испратите соодветниот документ. Кредитната компанија ќе го проценува вашето барање и ќе ви одговори во најкраток можен рок.

Кредит директ е еден од најбрзите и наједноставните начини за добивање на кредит во Бугарија. Ако имате потреба од пари во најкраток можен рок, Кредит директ е одличен избор за вас.

Кои се предности на Кредит директ?

Кои се предности на Кредит директ?

Кредит директ е еден од најпопуларните видови на кредитирање во Бугарија поради своите многу предности. Една од главните предности на овој вид на кредитирање е тоа што процесот на добивање на пари е многу брз и едноставен. Кредитните компании можат да одобрат кредит во рок од неколку часа, што го прави одличен избор за луѓе кои имаат потреба од пари во најкраток можен рок.

Една од предностите на овој вид на кредитирање е тоа што не е неопходно да имате добра кредитна историја за да бидете одобрени за кредит.

Кредитните компании ги проверуваат вашата кредитна историја, што може да биде пречка за добивање на кредит, особено за луѓе со лоша кредитна историја.

Една од главните предности на овој вид на кредитирање е тоа што не е потребно да имате гарант или да дадете залог за да го добиете кредитот. Ова значи дека не мора да се беспокоите за тоа дали имате нешто да го заложите за да го добиете кредитот.

Четвртата предност на овој вид на кредитирање е тоа што имате слобода да го искористите кредитот за било која цел. Нема ограничувања за тоа како ќе го користите кредитот, што значи дека можете да го искористите за плаќање на сметки, поправки на автомобил, патување или било која друга цел.

Кредит директ е одличен избор за луѓе кои имаат потреба од пари во најкраток можен рок и не можат да го добијат кредитот од банките поради нивната лоша кредитна историја. Ова е брз, едноставен и безбеден начин за добивање на пари, без да морате да давате залог или да имате гарант.

Како да го вратите Кредит директ во рокот?

Како да го вратите Кредит директ во рокот?

Кога ќе го добиете Кредит директ, е многу важно да го вратите во рокот. Во спротивно, може да се соочите со казнени мерки и да имате проблеми со вашата кредитна историја.

Затоа е многу важно да знаете како да го вратите кредитот во рокот.

Првата работа која треба да ја направите е да го прочитате договорот за кредитот. Во договорот ќе бидат наведени условите за кредитот, вклучувајќи го и рокот за враќање на кредитот. Треба да го прочитате договорот внимателно и да ги разберете условите за кредитот.

Втората работа која треба да ја направите е да го направите планот за враќање на кредитот.

Оваа работа вклучува пресметување на месечните рати за кредитот и одредување на датумите на враќање на ратите. Треба да го направите планот за враќање на кредитот во согласност со вашите финансиски можности.

Третата работа која треба да ја направите е да ги плаќате ратите за кредитот во рокот.

Ако не можете да го платите ратата во рокот, треба да контактирате кредитната компанија и да го објасните својот проблем. Кредитната компанија може да ви помогне да го решите проблемот и да го продолжите рокот за враќање на кредитот.

Добивањето на пари во најкраток можен рок е многу важно, но исто така е одлично да го вратите кредитот во рокот. Ако не го вратите кредитот во рокот, може да имате проблеми со вашата кредитна историја и да се соочите со казнени мерки. Затоа е многу важно да го прочитате договорот за кредитот, да го направите планот за враќање на кредитот и да ги плаќате ратите во рокот.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq