бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит до заплата с лоша кредитна история

Как да получите кредит до заплата с лоша кредитна история?

Кредит до заплата с лоша кредитна история може да бъде труден за получаване, но не е невъзможен. Ако имате лоша кредитна история, може да се чувствате безнадеждни, но има опции, които можете да използвате, за да получите кредит до заплата. Първата стъпка, която трябва да направите, е да проверите своята кредитна история. Това ще ви помогне да разберете какво точно влияе на вашата кредитна оценка и как можете да я подобрите. Можете да получите безплатен кредитен доклад от кредитните бюра в България. След като сте проверили своята кредитна история, можете да започнете да търсите опции за кредит до заплата. Една от опциите е да се обърнете към онлайн кредитори, които предлагат кредити до заплата.

Тези кредитори обикновено не изискват добра кредитна история, но ще имат по-високи лихви и такси. Друга опция е да се обърнете към кредитни кооперации или кредитни съюзи. Тези организации обикновено имат по-ниски лихви и такси, но може да изискват добра кредитна история или да изискват да сте член на кооперацията. Ако не успеете да получите кредит до заплата от тези опции, можете да се обърнете към приятел или семейство за заем. Това може да бъде по-евтин и по-лесен начин за получаване на кредит, но трябва да бъдете внимателни и да се уверите, че можете да върнете заема навреме. В заключение, получаването на кредит до заплата с лоша кредитна история може да бъде трудно, но не е невъзможно. Проверете своята кредитна история, търсете онлайн кредитори, кредитни кооперации или се обърнете към приятел или семейство за заем. Важно е да бъдете внимателни и да се уверите, че можете да върнете заема навреме, за да избегнете допълнителни проблеми с кредитната история.

Какви са опциите за кредит до заплата с лоша кредитна история?

Опциите за кредит до заплата с лоша кредитна история могат да бъдат ограничени, но все още има няколко опции, които можете да използвате. Ето някои от тях: 1. Кредитни карти – Можете да се опитате да получите кредитна карта, която предлага кредит до заплата.

Тези карти обикновено имат по-високи лихви и такси, но могат да бъдат полезни, ако имате нужда от краткосрочен кредит. 2. Заеми от онлайн кредитори – Има много онлайн кредитори, които предлагат кредити до заплата, дори и на хора с лоша кредитна история. Тези кредитори обикновено имат по-високи лихви и такси, но могат да бъдат полезни, ако имате нужда от краткосрочен кредит. 3.

Заеми от кредитни кооперации – Кредитните кооперации обикновено имат по-ниски лихви и такси от онлайн кредиторите, но може да изискват добра кредитна история или да изискват да сте член на кооперацията. 4. Заеми от банки – Можете да се опитате да получите кредит до заплата от банка, но това може да бъде трудно, особено ако имате лоша кредитна история. Банките обикновено изискват добра кредитна история и могат да имат по-ниски лихви и такси от другите опции. 5.

Заеми от приятели или семейство – Ако не успеете да получите кредит до заплата от други източници, можете да се обърнете към приятел или семейство за заем. Това може да бъде по-евтин и по-лесен начин за получаване на кредит, но трябва да бъдете внимателни и да се уверите, че можете да върнете заема навреме. В заключение, има няколко опции за кредит до заплата с лоша кредитна история, включително кредитни карти, онлайн кредитори, кредитни кооперации, банки и заеми от приятели или семейство. Важно е да се уверите, че можете да върнете заема навреме, за да избегнете допълнителни проблеми с кредитната история.

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит до заплата?

Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите кредит до заплата. Но има начини да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит до заплата. Ето някои съвети, които може да ви помогнат:

1. Погасете дълговете си – Ако имате дългове, погасете ги възможно най-скоро. Това ще ви помогне да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит до заплата.

2. Платете сметките си навреме – Ако имате сметки, които трябва да платите, уверете се, че ги плащате навреме. Това ще ви помогне да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит до заплата.

3. Избягвайте нови дългове – Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите нов кредит. Избягвайте да взимате нови дългове, докато не подобрите своята кредитна история.

4. Използвайте кредитните си карти отговорно – Ако имате кредитни карти, използвайте ги отговорно. Плащайте сметките си навреме и не използвайте повече от 30% от лимита на кредитната карта.

5. Проверете своята кредитна история – Проверете своята кредитна история и уверете се, че няма грешки или неточности. Ако има такива, свържете се с кредитното бюро, за да ги коригирате.

6. Подобрете своята кредитна история – Ако имате лоша кредитна история, може да отнеме време да я подобрите. Погасете дълговете си, платете сметките си навреме и използвайте кредитните си карти отговорно. Това ще ви помогне да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит до заплата. В заключение, има начини да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит до заплата. Погасете дълговете си, платете сметките си навреме, избягвайте нови дългове, използвайте кредитните си карти отговорно, проверете своята кредитна история и подобрете я. Тези съвети ще ви помогнат да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит до заплата.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq