бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит до 10000 с лошо цкр

Как да получите кредит до 10000 с лошо цкр?

Получаването на кредит с лошо кредитно досие може да бъде предизвикателство, особено ако се стремите към по-високи суми като 10000 лева. Въпреки това, съществуват няколко начина, по които можете да увеличите шансовете си за одобрение на кредита. Ето някои съвети, които може да ви помогнат в тази ситуация.

1.

Изградете добра стратегия за възстановяване на кредитната история:
Ако имате лошо кредитно досие, е важно да започнете да възстановявате кредитната си история. Заплащането на всички текущи задължения навреме и избягването на нови заеми или кредитни карти е от съществено значение. Това ще покаже на кредиторите, че сте отговорен заемополучател и че можете да се справите с нов кредит.

2.

Приложете със съпруга или близък член на семейството:
Ако имате лошо кредитно досие, можете да се опитате да кандидатствате за кредит заедно със съпруга или близък член на семейството, който има по-добра кредитна история. Това може да увеличи шансовете ви за одобрение, като кредиторите ще разгледат и кредитната история на вашия съпруг или близък член на семейството.

3. Проверете алтернативни кредитори:
Вместо да подавате множество молби за кредит в банки и традиционни финансови институции, можете да разгледате възможността за кредит от алтернативни кредитори.

Някои онлайн кредитори предлагат кредити до 10000 лева, като поставят по-малък акцент върху кредитното досие на заемополучателя.

4. Поискайте по-малка сума:
Ако се борите да получите одобрение за кредит до 10000 лева, можете да преразгледате своите възможности и да поискате по-малка сума. По този начин, кредиторите може да се чувстват по-комфортно да ви предоставят заем, особено ако вече сте показали добра репутация при плащането на по-малки суми.

Следвайки тези съвети и преценявайки внимателно вашите възможности, можете да увеличите шансовете си за получаване на кредит до 10000 с лошо кредитно досие. Не се отказвайте и продължавайте да работите по подобряване на кредитната си история, тъй като това е процес, който изисква време и упоритост.

Изисквания и условия за кредит до 10000 с лошо цкр.

Изискванията и условията за кредит до 10000 с лошо кредитно досие могат да варират в зависимост от кредитора и типа на кредита. Въпреки че кредиторите обикновено са по-строги, когато става дума за предоставяне на кредити на заемополучатели с нисък кредитен резултат, все още има няколко общи изисквания и условия, които се срещат често.

1. Кредитен резултат:
Важно е да имате предвид, че вашият кредитен резултат ще бъде един от главните фактори, които кредиторът ще вземе предвид при решение за одобрение на кредита.

Въпреки това, докато някои кредитори изискват отличен кредитен резултат, други могат да бъдат по-гъвкави и да предлагат кредити на заемополучатели с по-слабо кредитно досие.

2. Доход и заетост:
Кредиторите обикновено ще изискват от заемополучателите да имат редовен доход, който да им позволи да погасят кредита. Предоставянето на доказателства за доход, като заплатни листи или данъчни декларации, може да бъде изискване при кандидатстване за кредит до 10000 с лошо кредитно досие. Критериите за заетост също могат да бъдат важен фактор за кредиторите, като някои може да изискват минимален стаж на работа или определена длъжност.

3.

Гаранции или застраховки:
В някои случаи, кредиторите може да поискат от заемополучателите да предложат гаранции или застраховки, които да покрият сумата на кредита в случай на невъзможност за погасяване. Това може да включва залог върху имущество или изискване за съпровождащ лицензиран косигурител. Тези изисквания могат да помогнат на кредиторите да се уверят, че заемополучателят разполага с достатъчно средства или активи, с които да гарантира погасяването на кредита.

4. Лихва и срок на погасяване:
Кредиторите, предлагащи кредити до 10000 с лошо кредитно досие, обикновено се възползват от по-високи лихвени проценти, за да компенсират по-голямото рискове.

Също така, срокът на погасяване може да бъде по-кратък, за да намали риска за кредитора. Важно е да се заявят ясни условия за лихвата и срока на погасяване преди кандидатстване за кредита, за да се избегнат нежелани сюрпризи в бъдеще.

Спазването на изискванията и условията за кредит до 10000 с лошо кредитно досие може да увеличи шансовете ви за одобрение. Внимателно прочетете и разберете всички изисквания и условия, преди да подадете молба, и се уверете, че можете да отговорите на тях. Като се придържате към тях, ще увеличите своите възможности за получаване на кредит до 10000 с лошо кредитно досие.

Алтернативни възможности за кредитиране до 10000 с лошо цкр.

В случай че не успеете да получите кредит до 10000 лева с лошо кредитно досие от банките или традиционните финансови институции, има и други алтернативни възможности за кредитиране, на които може да разгледате. Тези алтернативни варианти могат да бъдат по-лесни за достигане и да предоставят по-голяма гъвкавост в условията на кредита. Ето някои от тях:

1. Кооперативи:
Кооперативите са некомерсиални организации, съставени от членове, които пестят пари и предоставят заеми на другите членове.

Много кооперативи предлагат кредити до 10000 лева и могат да бъдат по-гъвкави в изискванията си относно кредитното досие. В някои случаи, кооперативите могат да изискват само редовен доход и членство, за да предоставят кредит.

2. Онлайн кредитори:
Има много онлайн кредитори, които специализират в предлагането на кредити до 10000 лева на заемополучатели с лошо кредитно досие. Тези кредитори използват алтернативни методи за оценка на кредитоспособността, като използване на други фактори, освен само кредитното досие.

Някои от тях могат да изискват допълнителна информация или да предложат по-висок лихвен процент, но те са по-гъвкави, когато става въпрос за одобряване на кредити на заемополучатели с лошо кредитно досие.

3. Микрофинансови организации:
Микрофинансовите организации предоставят малки заеми на хора, които не могат да получат кредит от традиционните финансови институции. Те често работят с хора от нискодоходни и уязвими групи в обществото и са по-гъвкави в условията на предоставяните заеми. Микрофинансовите организации могат да предложат кредит до 10000 лева с лошо кредитно досие, като се оценяват други фактори като потенциала за възстановяване на доходи и предишния опит на заемополучателя.

4.

Заем от семейство или приятели:
Ако не успеете да получите кредит от никоя от по-горе споменатите опции, винаги можете да разгледате възможността за заем от семейство или приятели. Това може да бъде по-гъвкава и безлихвена алтернатива, като имате добро разбирателство с вашите близки и можете да се споразумеете относно условията на кредита.

Не се отказвайте, ако имате лошо кредитно досие и се нуждаете от кредит до 10000 лева. Опитайте се да разгледате тези алтернативни възможности и да намерите най-подходящия вариант за вас. Винаги има начин да се получи нужният заем, въпреки лошата кредитна история.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq