бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит до 20000 с лошо цкр

Как да получите кредит до 20000 с лошо цкр?

Как да получите кредит до 20000 с лошо цкр?

Ако имате лоша кредитна история, може да се чувствате безнадеждни, когато става въпрос за получаване на кредит. Въпреки това, има начини да получите кредит до 20000 с лошо цкр. Ето някои от тях:

1. Използвайте залог.

Ако имате имущество, което можете да заложите, като например недвижимост или автомобил, може да получите кредит с по-нисък риск за заемодателя. Това може да ви помогне да получите кредит, дори ако имате лоша кредитна история.

2. Изберете кредит с висока лихва. Въпреки че това може да звучи неизгодно, кредит с висока лихва може да бъде единственият начин да получите кредит с лошо цкр.

Важно е да се уверите, че можете да си позволите да погасите кредита, преди да го вземете.

3. Използвайте косигнатор. Ако имате близък приятел или член на семейството, който има добра кредитна история, те могат да бъдат косигнатор на кредита ви. Това може да увеличи шансовете ви за получаване на кредит, дори ако имате лошо цкр.

4.

Изберете кредит от онлайн платформа. Някои онлайн платформи предлагат кредити за хора с лошо цкр. Тези кредити обикновено имат по-висока лихва, но могат да бъдат единственият начин да получите кредит, ако имате лоша кредитна история.

Важно е да помните, че получаването на кредит с лошо цкр може да бъде трудно и да има по-висок риск за заемодателя. Преди да вземете кредит, уверете се, че можете да го погасите и да изплатите всички такси и лихви своевременно.

Какви са условията за кредит до 20000 с лошо цкр?

Какви са условията за кредит до 20000 с лошо цкр?

Когато търсите кредит с лошо цкр, е важно да знаете какви са условията, които трябва да изпълните, за да получите кредит. Ето някои от основните условия, които трябва да знаете:

1. Лихвата може да бъде по-висока. Когато имате лоша кредитна история, заемодателите обикновено ще ви предложат по-висока лихва, за да компенсират по-високия риск, свързан с кредита.

Това може да направи кредита по-скъп за вас, така че е важно да се уверите, че можете да си позволите да го погасите.

2. Изискват се допълнителни документи. Заемодателите може да изискват допълнителни документи, когато кандидатствате за кредит с лошо цкр. Това може да включва доказателства за доходите ви, доказателства за работата ви и други документи, които да потвърдят вашата финансова стабилност.

3. Изисква се залог.

Когато имате лоша кредитна история, заемодателите може да изискват залог, за да намалят риска си. Това може да бъде имущество като недвижимост или автомобил, което да заложите за кредита.

4. Кредитните лимити могат да бъдат по-ниски. Когато имате лоша кредитна история, заемодателите може да ви предложат по-нисък кредитен лимит, за да намалят риска си.

Това може да означава, че няма да можете да получите кредит до 20000 с лошо цкр, а по-скоро кредит до по-малка сума.

5. Изисква се косигнатор. Заемодателите може да изискват косигнатор, който да гарантира за кредита ви, когато имате лоша кредитна история. Това може да бъде близък приятел или член на семейството, който има добра кредитна история.

Важно е да се запознаете с условията за кредита, преди да го вземете. Уверете се, че можете да изпълните всички изисквания и да погасите кредита своевременно, за да избегнете допълнителни такси и лихви.

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит до 20000 с лошо цкр?

Как да подобрите своята кредитна история, за да получите кредит до 20000 с лошо цкр?

Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите кредит до 20000 с лошо цкр. Въпреки това, има начини да подобрите своята кредитна история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит. Ето някои от тези начини:

1. Погасете всички дългове.

Ако имате дългове, е важно да ги погасите възможно най-скоро. Това може да помогне да подобрите кредитната си история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит.

2. Погасете всички сметки навреме. Ако имате сметки, като кредитни карти, кредити или месечни сметки, е важно да ги погасявате навреме. Това може да помогне да подобрите кредитната си история и да увеличите шансовете си за получаване на кредит.

3.

Избягвайте нови кредити. Ако имате лоша кредитна история, може да бъде трудно да получите нов кредит. Вместо това, опитайте се да избягвате нови кредити, докато не подобрите кредитната си история.

4. Използвайте кредитните си карти отговорно.

Ако имате кредитни карти, е важно да ги използвате отговорно. Това означава да погасявате баланса си навреме и да избягвате да използвате повече от 30% от кредитния си лимит.

5. Проверете своята кредитна история. Важно е да проверявате своята кредитна история редовно, за да се уверите, че няма грешки или недостоверни информации. Ако откриете грешки, трябва да ги коригирате веднага.

Подобряването на кредитната си история може да отнеме време, но може да помогне да увеличите шансовете си за получаване на кредит до 20000 с лошо цкр. Важно е да бъдете търпеливи и да работите усилено, за да подобрите кредитната си история.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq