бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит дск

История и развитие на Кредит ДСК

Кредит ДСК е една от водещите банки в България, която предлага различни финансови услуги на своите клиенти. Историята на Кредит ДСК се простире на много години, като тя е изградена на основата на надеждност, професионализъм и качество.

Основана през 1951 година, Кредит ДСК е започнала своята дейност като Държавна спестовна каса. Тя е била създадена с цел да предоставя финансова подкрепа на гражданите на България, които имат нужда от заеми за различни цели. В началото, Кредит ДСК предлагала основни банкови услуги, като сметки за спестявания и заеми, с които гражданите могат да си осигурят средства за покупка на имоти или други нужди.

С промяната на икономическата среда и присъединяването на България към Европейския съюз, Кредит ДСК се развива и променя своята структура и услуги.

Банката започва да предлага различни видове кредити, като ипотечни и потребителски заеми, кредитни карти и други. Също така, Кредит ДСК разширява географското си покритие, като отваря нови отделения и развива онлайн банкирането, което дава възможност на клиентите да извършват банкови операции по-лесно и удобно.

През годините, Кредит ДСК се е утвърдила като един от най-големите и надеждни банки в България. Тя продължава да развива своите услуги и да предоставя финансова подкрепа на своите клиенти. Кредит ДСК също така активно подкрепя инициативи и проекти, които са от обществена полза и които допринасят за развитието на обществото. Банката има богат опит и се стреми да отговаря на нуждите и очакванията на своите клиенти, като предлага иновативни и конкурентоспособни финансови решения.

Основаване и първоначална дейност на Кредит ДСК

Кредит ДСК е основана през 1951 година като Държавна спестовна каса и от самото си начало има поставени високи стандарти за качество и надеждност. Основният фокус на Кредит ДСК в първия период от съществуването й е да предоставя заеми на гражданите за покупка на имоти или други нужди. Банката започва с ограничен брой филиали, но с времето те се увеличават и се разпростира по цялата територия на България.

С времето, Кредит ДСК разширява своите дейности и предлага нови финансови продукти и услуги. Банката започва да предлага ипотечни кредити, кредитни карти, потребителски заеми и други. Целта на това разширение е да отговори на разнообразните финансови нужди на своите клиенти.

Като такава, Кредит ДСК се превръща в надежден и привлекателен финансов партньор за много български граждани.

Основаването на Кредит ДСК е било предвидено като един от начините за стимулиране на икономическия растеж в България. Банката успешно постига тази цел, като предоставя финансова подкрепа на много граждани и бизнеси в страната. С развитието и разширяването на Кредит ДСК, нейната дейност се разраства и включва различни области на финансовия сектор.

Основаването и първоначалната дейност на Кредит ДСК са важни етапи в историята и развитието на банката. Те са заложили основите за нейната успешна история и репутация като надежден финансов институт. Кредит ДСК продължава да се развива и да предлага нови услуги, винаги насочени към задоволяване на нуждите на своите клиенти и подпомагане на икономическия растеж в България.

Развитие и промени в структурата и услугите на Кредит ДСК през годините

През годините Кредит ДСК е претърпяла значителни промени в структурата и услугите, които предлага на своите клиенти. Банката е развила широка гама от банкови услуги, с които успява да отговори на разнообразните финансови нужди на своите клиенти.

Една от най-забележителните промени в структурата на Кредит ДСК е била през 2003 година, когато банката става част от групата “Корпоративна комерсиална банка” АД.

Това сътрудничество е довело до по-голямо развитие и диверсификация на услугите, които Кредит ДСК предлага.

С разрастването на своята клиентска база, Кредит ДСК е променила и начина, по който предоставя услугите си. Банката е инвестирала в технологични решения и е развила мобилно и онлайн банкиране, което дава възможност на клиентите да извършват банкови операции по-лесно и удобно.

През годините, Кредит ДСК също така е разширила географското си покритие, като отваря нови отделения в различни градове на България.

Това позволява на клиентите да достъпват услугите на банката по-лесно и директно.

В същото време, Кредит ДСК продължава да предлага иновативни финансови продукти и услуги. Сред тях са ипотечни кредити с различни условия, потребителски заеми, кредитни карти, депозити и инвестиционни продукти.

Банката се стреми да отговори на нуждите на различни клиенти, като предлага разнообразни и персонализирани финансови решения.

Кредит ДСК продължава да бъде един от водещите финансови институции в България, като предлага надеждни и иновативни услуги на своите клиенти. Банката активно следи промените в икономическата среда и се адаптира към тях, за да предложи най-добрите решения на своите клиенти. Кредит ДСК продължава да развива и модернизира своите услуги, за да отговори на нарастващите нужди и очаквания на своите клиенти.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq