бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит дск

Како да добиете Кредит дск?

Како да добиете Кредит дск?

Кредит дск е една од најпопуларните банки во Бугарија, која нуди различни видови на кредитирање. За да добиете Кредит дск, прво треба да го посетите нивниот сајт или филијала.

На сајтот ќе најдете информации за различните видови на кредитирање, како и условите и каматните стапки за секој вид на кредит.

Откако ќе ги прочитате условите и каматните стапки, треба да го пополните апликацискиот образец за кредит. Во образецот треба да ги внесете вашите лични податоци, како и информации за вашиот приход и расход. Овие информации ќе им помогнат на Кредит дск да одлучи дали сте квалификувани за кредит и колку пари може да ви одобри.

Откако ќе го пополните образецот, треба да го испратите на Кредит дск.

Обично, процесот на одобрување на кредитот трае неколку дена. Ако вашиот кредит биде одобрен, ќе добиете уведомување од банката.

За да добиете Кредит дск, треба да исполнувате некои основни услови.

Прво, треба да имате стабилен приход и добра кредитна историја. Второ, треба да сте полнолетни и да имате документи за идентификација. Конечно, треба да имате банкарска сметка во Кредит дск или во друга банка.

Кредит дск е одличен избор за луѓе кои бараат кредит со ниска каматна стапка и добри услови за отплата. Затоа, ако сте во потрага за кредит, Кредит дск е една од најдобрите опции на пазарот.

Кредит дск услови и каматни стапки

Кредит дск услови и каматни стапки

Кредит дск е банка која нуди различни видови на кредитирање со различни услови и каматни стапки. Во зависност од видот на кредитот, условите и каматните стапки можат да се разликуваат.

Но, воопшто, Кредит дск нуди конкурентни услови и каматни стапки за сите видови на кредитирање.

За лични кредити, Кредит дск нуди каматни стапки кои се движат од 6% до 12%, во зависност од износот на кредитот и периодот на отплата. Одобрувањето на кредитот зависи од вашата кредитна историја и приходите кои ги имате.

Максималниот износ на кредитот што може да го добиете е до 50,000 лева, а периодот на отплата може да биде до 7 години.

За кредитирање на станови, Кредит дск нуди каматни стапки кои се движат од 4% до 8%, во зависност од износот на кредитот и периодот на отплата.

Максималниот износ на кредитот што може да го добиете е до 200,000 лева, а периодот на отплата може да биде до 25 години.

За да добиете кредит за стан, треба да имате доказ за приход, како и да го прикажете станот што сакате да го купите.

За кредитирање на автомобили, Кредит дск нуди каматни стапки кои се движат од 4% до 10%, во зависност од износот на кредитот и периодот на отплата. Максималниот износ на кредитот што може да го добиете е до 50,000 лева, а периодот на отплата може да биде до 7 години.

За да добиете кредит за автомобил, треба да имате доказ за приход, како и да го прикажете автомобилот што сакате да го купите.

Кредит дск е банка која нуди различни видови на кредитирање со конкурентни услови и каматни стапки. Затоа, ако сте во потрага за кредит, Кредит дск е една од најдобрите опции на пазарот.

Кредит дск за станови и автомобили

Кредит дск за станови и автомобили

Кредит дск е банка која нуди кредитирање за купување на станови и автомобили. Овие видови на кредитирање се разликуваат по условите и каматните стапки, но Кредит дск нуди конкурентни услови за сите видови на кредитирање.

Кредит дск за станови е одличен избор за луѓе кои сакаат да купат стан. Овој вид на кредитирање нуди каматни стапки кои се движат од 4% до 8%, во зависност од износот на кредитот и периодот на отплата. Максималниот износ на кредитот што може да го добиете е до 200,000 лева, а периодот на отплата може да биде до 25 години.

За да добиете кредит за стан, треба да имате доказ за приход, како и да го прикажете станот што сакате да го купите.

Кредит дск за автомобили е одличен избор за луѓе кои сакаат да купат автомобил.

Овој вид на кредитирање нуди каматни стапки кои се движат од 4% до 10%, во зависност од износот на кредитот и периодот на отплата. Максималниот износ на кредитот што може да го добиете е до 50,000 лева, а периодот на отплата може да биде до 7 години.

За да добиете кредит за автомобил, треба да имате доказ за приход, како и да го прикажете автомобилот што сакате да го купите.

Кредит дск е банка која нуди конкурентни услови за кредитирање на станови и автомобили. Овие видови на кредитирање се одлични за луѓе кои сакаат да купат стан или автомобил, но немаат доволно средства за да го направат тоа. Затоа, ако сте во потрага за кредит за стан или автомобил, Кредит дск е една од најдобрите опции на пазарот.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq