бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит експрес

Како да добиете Кредит експрес во Бугарија

Како да добиете Кредит експрес во Бугарија

Кредит експрес е една од најпопуларните финансиски институции во Бугарија. Можете да добиете кредит во рок од само неколку часа со брз и ефикасен процес, без многу бюрократија и со минимални услови. За да получите кредит, трябва да изпълните следните условия:

1.

За да получите кредит, трябва да имате редовен доход – само тогава Кредит Експрес ще одобри вашата заявка. Ова може да биде плата, пензија или друг вид на приход.

2. За да получите одобрение за кредит, е важно да имате добра кредитна история. Компанијата ќе изврши проверка на вашата кредитна историја пред да ви одобри кредит.

Ако имате лоша кредитна историја, можеби нема да ви одобри кредит.

3. За да получите кредит, трябва да сте на възраст над 18 години.

4. За да получите Кредит Експрес, е необходимо да разполагате с валидна лична карта.

Кога ќе ги исполните овие услови, можете да аплицирате за Кредит експрес.

За да го направите тоа, треба да го посетите нивниот веб-сајт или да го посетите нивниот канцелар. Таму ќе треба да ги пополните потребните формулари и да ги прикачите потребните документи.

Откако ќе го испратите вашето барање, Кредит експрес ќе го процесира и ќе ви ја одобри кредитот во рок од само неколку часа. Кредитот ќе ви биде исплатен на вашата банкарска сметка, која ја наведувате во барањето.

Кредит експрес е брз и едноставен начин да добиете кредит во Бугарија. Со минимални услови и без многу бюрократија, Кредит експрес е одличен избор за сите кои имаат потреба од кредит.

Предности и недостатоци на Кредит експрес

Предности и недостатоци на Кредит експрес

Кредит експрес е една од најпопуларните финансиски институции во Бугарија, но како и секој друг кредит, има свои предности и недостатоци. Еве некои од нив:

Предности:

1.

Брзината е карактеристика на Кредит Експрес, позната по нивната ефикасност. Можете да добиете кредит во рок од само неколку часа, што е одлично ако имате потреба од пари во најкраток можен рок.

2. Минимални услови – Кредит Експрес не бара многу услови за да ви одобри кредит.

Само треба да имате редовен доход и добра кредитна историја.

3. Флексибилност – Кредит Експрес ви овозможува да изберете износ на кредитот и временски период за враќање на кредитот, што ви овозможува да го прилагодите кредитот според вашите потреби.

Недостатоци:

1.

Високи каматни стапки – Кредит Експрес има високи каматни стапки, што може да го направи кредитот скап за враќање.

2. Краток временски период за враќање на кредитот – Кредит Експрес има краток временски период за враќање на кредитот, што може да биде проблем за некои луѓе.

3. Казнени мерки – Ако не го вратите кредитот во рокот на исплата, Кредит Експрес може да ви наложи казнени мерки, што може да го направи кредитот уште поскап за враќање.

Во целост, Кредит Експрес е одличен начин да добиете кредит во Бугарија, но треба да бидете свесни на неговите предности и недостатоци пред да го земете. Ако сте сигурни дека можете да го вратите кредитот во рокот на исплата и не ви сметаат високите каматни стапки, тогаш Кредит Експрес може да биде одличен избор за вас.

Како да го вратите Кредит експрес во рокот на исплата

Како да го вратите Кредит експрес во рокот на исплата

Кога ќе го земете Кредит Експрес, е важно да го вратите во рокот на исплата. Ако не го вратите во рокот на исплата, Кредит Експрес може да ви наложи казнени мерки, што може да го направи кредитот уште поскап за враќање. Еве некои совети за тоа како да го вратите Кредит Експрес во рокот на исплата:

1.

Планирајте го враќањето на кредитот – Кога ќе го земете Кредит Експрес, треба да го планирате враќањето на кредитот. Одредете колку пари ќе треба да ги вратите и кога ќе треба да ги вратите. Ова ќе ви помогне да го планирате вашиот буџет и да го вратите кредитот во рокот на исплата.

2.

Изберете автоматско плаќање – Ако имате проблем со плаќањето на кредитот во рокот на исплата, можете да изберете автоматско плаќање. Ова ќе ви овозможи да го плаќате кредитот автоматски, без да морате да се сетите да го плаќате секој месец.

3. Не земајте повеќе кредити – Ако имате Кредит Експрес, не земајте повеќе кредити.

Ова може да го направи враќањето на кредитот уште поскапо за вас и може да го направи уште поголем проблем.

4. Контролирајте го вашиот буџет – Кога ќе го вратите Кредит Експрес, е важно да го контролирате вашиот буџет. Не трошете повеќе пари од она што можете да си дозволите и контролирајте ги вашите трошоци.

Во целост, Кредит Експрес е одличен начин да добиете кредит во Бугарија, но е важно да го вратите во рокот на исплата. Следејќи ги овие совети, можете да го вратите Кредит Експрес во рокот на исплата и да избегнете казнени мерки.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq