бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит за рефинансиране на лоши кредити

Какво представлява Кредит за рефинансиране на лоши кредити?

Кредит за рефинансиране на лоши кредити е финансов продукт, който се предлага от финансови институции и банки за хора с лоша кредитна история. Този вид кредит предоставя възможност на заемополучателите да погасят своите текущи дългове и да ги заменят с един по-изгоден и по-достъпен кредит.

Целта на Кредита за рефинансиране на лоши кредити е да помогне на заемополучателите да управляват по-добре своите дългове и да подобрят своята финансова ситуация.

Това се постига чрез консолидиране на всички текущи кредити и задължения в един нов кредит, който обикновено има по-нисък лихвен процент и по-дълъг срок за погасяване.

Кредитът за рефинансиране на лоши кредити може да бъде отлична възможност за хора, които имат затруднения със заплащането на текущите си задължения. Той може да им помогне да се освободят от високите лихвени проценти и да намалят сумата, която плащат всеки месец.

Освен това, Кредитът за рефинансиране на лоши кредити може да помогне да се подобри кредитната история на заемополучателя. При погасяването на всички текущи задължения веднъж и за всички, заемополучателят може да демонстрира своята способност да управлява своите финанси по-добре, което може да повиши шансовете му за получаване на по-изгодни финансови услуги в бъдеще.

В следващите параграфи ще разгледаме предимствата на Кредита за рефинансиране на лоши кредити и как може да бъде получен.

Предимствата на Кредита за рефинансиране на лоши кредити.

Кредитът за рефинансиране на лоши кредити носи със себе си няколко предимства, които го правят привлекателен за хора със затруднения в погасяването на задълженията си.

Една от основните предимства на този вид кредит е по-ниският лихвен процент. Когато заемополучателят се сблъсква със затруднения в плащането на кредитите си, банките и финансовите институции вече го класифицират като рисков клиент и обикновено му предлагат по-високи лихвени проценти. С рефинансирането на лоши кредити, заемополучателят може да се възползва от по-ниски лихвени проценти и по-ниски месечни вноски, което значително облекчава натоварването върху финансите му.

Освен това, рефинансирането на лоши кредити позволява на заемополучателя да обедини всички си задължения в едно.

Това го освобождава от неудобството да плаща множество кредити всеки месец и му дава по-добър контрол върху финансите му. Вместо да проследява различни срокове и суми за всяка отделна задължение, заемополучателят може да се фокусира върху единствената месечна вноска за рефинансирания кредит.

Кредитът за рефинансиране на лоши кредити също така може да помогне за подобряване на кредитната история на заемополучателя. Причината за това е, че рефинансирането води до погасяване на предишните кредити и задължения, което може да бъде отразено положително в кредитния доклад. Срочно и редовно изплащане на рефинансираната сума може да допринесе за повишаване на кредитния рейтинг на заемополучателя и да му отвори врати към по-добри финансови възможности в бъдеще.

След като разгледахме предимствата на Кредита за рефинансиране на лоши кредити, в следващия параграф ще разгледаме някои от начините, по които може да се получи този вид кредит.

Как да получите Кредит за рефинансиране на лоши кредити?

За да получите Кредит за рефинансиране на лоши кредити, има няколко стъпки, които трябва да следвате.

Първата стъпка е да прецените своята текуща финансова ситуация и да определите дали рефинансирането на лоши кредити е правилното решение за вас. Трябва да прецените дали ще можете да изплащате новия кредит и дали ще ви бъде по-изгодно от сегашните ви задължения.

След това трябва да изследвате пазара и да намерите подходяща финансова институция или банка, която предлага Кредит за рефинансиране на лоши кредити. Трябва да сравните различните оферти, процентни лихви и условия, за да изберете най-изгодната за вас.

След като сте избрали подходящата финансова институция, трябва да попълните и подадете заявка за кредит. Тази заявка ще изисква информация за вашия доход, настоящите задължения и други финансови детайли.

Важно е да бъдете честни и точни при попълването на заявката, за да увеличите шансовете си за одобрение.

След подаването на заявката, финансовата институция или банката ще извърши преглед на вашата кредитна история и финансова ситуация. Това включва проверка на кредитния ви рейтинг и максималната сума, която можете да заемете. Основната цел на тази проверка е да се уверят, че ще можете да изплащате новия кредит.

Ако вашата заявка бъде одобрена, ще получите предложение за финансиране на лоши кредити.

Трябва да прочетете всички условия и да се уверите, че сте съгласни с тях преди да подпишете договора. След подписването на договора, вашите текущи кредити и задължения ще бъдат погасени и ще започнете да изплащате новия кредит със зададените месечни вноски.

В заключение, Кредитът за рефинансиране на лоши кредити може да бъде полезно финансово решение за хора със затруднения в погасяването на дълговете си. Важно е да извършите добра подготовка и да изберете най-подходящата оферта, за да се уверите, че ще успешно управлявате новия си кредит.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq