бързи кредити онлайн

Бързи кредити за 15 минути, достъпи 24 часа на ден. Не губете време, кандидатствайте за кредит със един клик.

Избери размер на кредита

Използвайте кредитен калкулатор за да изчислите точно всички разходи.

Попълнете формата за кандидатстване

Въведете всички необходими данни за успешна регистрация.

Изчакайте кредитът да бъде преведен

Превеждането на кредита следва след успешно кандидатстване, понякога за 15 минути.

Кредит инкасо

Како функционира Кредит инкасо?

Кредит инкасо е услуга, която се предлага на кредиторите, за да им помогне да се справят с неплатежоспособните заемополучатели. Това е процес, при който кредиторът продава дълга си на специализирана компания, която се грижи за инкасо на дълга.

Кредит инкасо функционира по следния начин: кредиторът продава дълга си на инкасо компания, която след това се грижи за инкасо на дълга.

Това означава, че инкасо компанията ще се свърже с неплатежоспособния заемополучател и ще му изпрати напомняне за плащане. Ако заемополучателят не реагира, инкасо компанията може да предприеме правни действия, за да получи дълга.

Инкасо на кредити предлага множество ползи за кредитодателите. Първо, те могат да се отърват от неплатежоспособните заемополучатели и да получат парите си по-бързо.

Второ, те могат да избегнат правните разходи, свързани с инкасо на дълга. Трето, те могат да се фокусират върху своя бизнес, вместо да се занимават с инкасо на дълга.

Въпреки това, има и някои недостатъци на кредит инкасо.

Първо, кредиторите могат да получат по-малко пари, отколкото са дължими, защото инкасо компанията ще вземе процент от дълга. Второ, кредиторите могат да загубят контрол върху процеса на инкасо на дълга.

В заключение, кредит инкасо е полезна услуга за кредиторите, която им помага да се справят с неплатежоспособните заемополучатели. Въпреки това, те трябва да бъдат внимателни при избора на инкасо компанията и да се уверят, че тя е надеждна и професионална.

Кои су предности Кредит инкасо за кредиторе?

Кредит инкасо е полезна услуга за кредиторите, която им помага да се справят с неплатежоспособните заемополучатели. Тази услуга има множество предимства за кредиторите.

Първо, кредит инкасо може да помогне на кредиторите да получат парите си по-бързо.

Когато кредиторът продаде дълга си на инкасо компания, той получава парите си веднага, вместо да чака неплатежоспособния заемополучател да плати. Това може да бъде особено полезно за малки и средни предприятия, които имат нужда от пари за да продължат да функционират.

Второ, кредит инкасо може да помогне на кредиторите да избегнат правните разходи, свързани с инкасо на дълга.

Когато кредиторът продаде дълга си на инкасо компания, той предава контрола върху процеса на инкасо на дълга на специализирана компания. Това означава, че кредиторът няма да трябва да се занимава с правните процедури, свързани с инкасо на дълга.

Трето, кредит инкасо може да помогне на кредиторите да се фокусират върху своя бизнес, вместо да се занимават с инкасо на дълга.

Когато кредиторът продаде дълга си на инкасо компания, той може да се концентрира върху своя бизнес и да не се притеснява за инкасо на дълга. Това може да бъде особено полезно за малки и средни предприятия, които имат ограничени ресурси и персонал.

В заключение, кредит инкасо е полезна услуга за кредиторите, която им помага да се справят с неплатежоспособните заемополучатели. Тази услуга има множество предимства, като помага на кредиторите да получат парите си по-бързо, да избегнат правните разходи, свързани с инкасо на дълга, и да се фокусират върху своя бизнес.

Како избећи Кредит инкасо и задржати добру кредитну репутацију?

Кредит инкасо може да бъде полезна услуга за кредиторите, но има и някои недостатъци. Затова е важно кредиторите да знаят как да избегнат кредит инкасо и да задържат добра кредитна репутация.

Първо, кредиторите трябва да изберат правилните заемополучатели.

Те трябва да извършат подробна проверка на кредитоспособността на заемополучателите, преди да им предоставят заем. Това може да помогне да се избегнат неплатежоспособните заемополучатели и да се намали риска от инкасо на дълга.

Второ, кредиторите трябва да имат ясни и разбираеми условия за заема. Те трябва да се уверят, че заемополучателите разбират условията на заема и какво се очаква от тях.

Това може да помогне да се избегнат спорове и да се намали риска от инкасо на дълга.

Трето, кредиторите трябва да бъдат гъвкави и да се опитат да намерят решение, когато заемополучателите имат затруднения с плащането на заема. Те могат да предложат различни опции, като удължаване на срока за плащане или намаляване на месечните вноски.

Това може да помогне да се избегне инкасо на дълга и да се задържи добра кредитна репутация.

В заключение, кредит инкасо може да бъде полезна услуга за кредиторите, но те трябва да знаят как да избегнат инкасо на дълга и да задържат добра кредитна репутация. Те трябва да изберат правилните заемополучатели, да имат ясни и разбираеми условия за заема и да бъдат гъвкави, когато заемополучателите имат затруднения с плащането на заема. Това може да помогне да се избегнат неприятности и да се задържи добра кредитна репутация.

Съобщения от доволни клиенти

Благодаря на бързо преведеният кредит. Никой освен вас не е искал да ми изплати парите. Вие сте най-простите, без усложнения. Много професионално. Убедихте ме, че сте най-добрите.

Емил Димитров, Пловдив

Това е най-лесният начин да стигнете до пари, когато имате проблем. Препоръчвам на всички които имат съмнения. Кандидатствах чрез мобилният си телефон и същият ден парите бяха преведени по сметката ми.

Красимир Георгиев, София

Много ме изненадахте с вашият професионален подход. Много сериозен и сигурен бизнес. Вече два пъти чрез вас съм взела кредит и отново бих, ако ми потрябва.

Марияна Спасова, Варна

FAQ

Често задавани въпроси за кредити

Какво е бърз кредит?
Бързи кредити и заеми са наименования за финансови услуги които вече няколко години присъстват на българския онлайн пазар. Под бързи кредити и заеми означават по-малки суми пари, които в повечето случаи се изплащат до максимум 12 месечни вноски.
До каква сума се изплащат кредитите?
Бързи кредити изплащаме в размер от 50 лв. до максимално 5000 лв.
Дали пенсионери могат да кандидатстват за бърз кредит?
Бързи кредити и заеми могат да бъдат поискани от всички лица, който имат редовен месечен доход по своята банкова сметка, включително и пенсионери.
Защо да кандидатствате за бърз кредит?
Хора с различни житейски истории и финансови ситуации кандидатстват за бърз кредит. Независимо дали сте на минус, трябва да платите просрочени задължения, стари сметки, медицински разходи или искате да си позволите пътуване и нов мобилен телефон. Бързите кредити и заеми ще ви улеснят да постигнете целта си.
faq